Szép kép. The newest Avatar.:scared: (nem biztos, hogy helyes)
Bicó a ház avatóra nem tudom, hogy eltudnék-e meni, messze van még Július. Majd még meglátom. Amúgy hol van a házikó?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2007. June 17. - 19:09
Posted 2007. June 17. - 17:29
Posted 2007. June 17. - 17:01
Alapból ilyen a munka, sebaj-jövõ héten benne leszek a tv-ben...majd utólag elárulhatom miért...! Matt mi van az avatarodon?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2007. June 17. - 14:00
ennek ugye nincs köze ehhez? :scared:
Hulp-> pedig a szekszuális rabszolgamunkában van jövõ)))
Posted 2007. June 17. - 13:32
Posted 2007. June 17. - 04:31
..most az óra mutató járásával megegyezõen járok...
..le se bírtam feküdni.. ajánlom mindenkinek..
..le se bírtam feküdni.. ajánlom mindenkinek..
Posted 2007. June 17. - 01:46
Posted 2007. June 17. - 01:44
Én most megyek dolgozni-annak ellenére hogy most jöttem haza-, de Ti már aludhatnátok..
Hulp azért ilyen brutális módszerekre nincsen szükség, mert nem lebontani akarjuk, hanem felújítani..
Nem tudja valaki Mcclane következõ már-már szinte unalmasnak ígérkezõ -következõ epizódja mikor kerül a mozikba?
,Jó éjt!
Hulp azért ilyen brutális módszerekre nincsen szükség, mert nem lebontani akarjuk, hanem felújítani..
Nem tudja valaki Mcclane következõ már-már szinte unalmasnak ígérkezõ -következõ epizódja mikor kerül a mozikba?
,Jó éjt!
Posted 2007. June 17. - 01:17
Posted 2007. June 17. - 01:05
Posted 2007. June 17. - 00:10
jó móka lesz ez úgy érzem.
nem kéne kihagyni )
Andris, Te is középtávon szándékozol indulni, ugye? összefuthatnánk majd )
nem kéne kihagyni )
Andris, Te is középtávon szándékozol indulni, ugye? összefuthatnánk majd )
Posted 2007. June 17. - 00:07
Van olyan nagy lánztalpas darud, ami egy ilyen nagy falbontó golyót lenget, és azzal lehet rombolni. Esetleg robbantsunk.
Posted 2007. June 16. - 23:41
Okés-akkor valszeg majd úgy szervezem hogy 9.-e körül legyen.. rombolásra és fanyûvésre lehet számítani... persze Mcclane 32-es kulcsot kap csak...
Posted 2007. June 16. - 23:09
július még messze van de ha nem melózok vagy ilyesmi akkor rombolhatunk ) csak majd akkor valaki idegesítsen fel mer' fizikumom az nincs
Posted 2007. June 16. - 21:37
nah ma a Bencével voltam kint dozmaton kigazoltunk,az eltört deszkákat kicsréltük meg összeszedtük a szemetet.
Biczó!
Köszönöm a meghívást,énnekem a julisus eleje foglalt(volt fest juli 4-5-6-7)de utánna süti.
Biczó!
Köszönöm a meghívást,énnekem a julisus eleje foglalt(volt fest juli 4-5-6-7)de utánna süti.
*Revelations ch. XIII v.18*
Posted 2007. June 16. - 18:59
Biczó, én megyek rombolni. Az a hétvége jó is lenne, mert igazából sem elõtte sem utána nem jó.
Posted 2007. June 16. - 18:03
Bocs Pityu, hogy nem mentem.
Elég hülyén jön most ki de a hátsóagyam egyszerûen beállt fixibe:mybad: . Egészen mostanáig azt próbáltam megszerelni. Eddig is szarakodot, de most elég meglepõ volt egy 8sebességes fixi agy. Szerencsére most már tudok vele menni, de hamarosan csere lesz. Bocs.
Elég hülyén jön most ki de a hátsóagyam egyszerûen beállt fixibe:mybad: . Egészen mostanáig azt próbáltam megszerelni. Eddig is szarakodot, de most elég meglepõ volt egy 8sebességes fixi agy. Szerencsére most már tudok vele menni, de hamarosan csere lesz. Bocs.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Posted 2007. June 16. - 13:50
Mi történt Maul??
Júliusban 9.-e körül szervezném meg a házavató bulit...ami egy kicsit különleges házavató buli lenne, mert mindenki kezébe veheti egy kis idõre a személyreszabott szerszámát...-ezt az utóbbit ne értsétek félre!-persze csak egy kis-idõre.. elõre láthatólag ki jönne el???? július elején valamikor...
Pityu-többiek , ha kedvetek van- rátok is vonatkozik.. !persze bringával nem bizti hogy ki tudtok jönni. és bringázni se nagyoon lehet ott.. de mondjuk a társaság-aki mind bicajos lesz már megéri..
Remélem össze tudom úgy hozni hogy minél többen legyünk..
Júliusban 9.-e körül szervezném meg a házavató bulit...ami egy kicsit különleges házavató buli lenne, mert mindenki kezébe veheti egy kis idõre a személyreszabott szerszámát...-ezt az utóbbit ne értsétek félre!-persze csak egy kis-idõre.. elõre láthatólag ki jönne el???? július elején valamikor...
Pityu-többiek , ha kedvetek van- rátok is vonatkozik.. !persze bringával nem bizti hogy ki tudtok jönni. és bringázni se nagyoon lehet ott.. de mondjuk a társaság-aki mind bicajos lesz már megéri..
Remélem össze tudom úgy hozni hogy minél többen legyünk..
Posted 2007. June 16. - 12:24
Hello!
Ne haragudjatok, mostanában elég zûrös napjaim vannak, szóval ne haragudjatok de dzomatra sem tudok kimenni. Most délután megyek gyõrbe, majd csak szerdán jövök meg.
Pityu és a többiek, esetleg ha kimennétek, és tudnátok dolgozni, annak nagyon örülnék. Csak annyit kellene csinálni, hogy kitakarítani a dolgokat, ahol akinõtt a fû, azt eltûntetni, és ha van pár törött, vagy bizonytalan léc, akkor azokat kicserélni. Szerintem ha mentek ki tekerni, akkor simán meg tudjátok csinálni, hiszen 20 perc alatt végezni lehet, utána pedig tudtok tekerni.
Ha kellenek szerszámok, akkor nyugodtan vigyétek el fatteromtól. Közvetlenül ahogy toljátok fel a pályára a bicajt, elõtte vagy egy sárga ház. A postaládára ki van írva, hogy Illés Péter. Becsöngettek, és akkor õ tud nektek adni mindent, csak vigyétek is vissza;)
Köszi mindent, és jó tekerést!
Üdv:Maul
Ne haragudjatok, mostanában elég zûrös napjaim vannak, szóval ne haragudjatok de dzomatra sem tudok kimenni. Most délután megyek gyõrbe, majd csak szerdán jövök meg.
Pityu és a többiek, esetleg ha kimennétek, és tudnátok dolgozni, annak nagyon örülnék. Csak annyit kellene csinálni, hogy kitakarítani a dolgokat, ahol akinõtt a fû, azt eltûntetni, és ha van pár törött, vagy bizonytalan léc, akkor azokat kicserélni. Szerintem ha mentek ki tekerni, akkor simán meg tudjátok csinálni, hiszen 20 perc alatt végezni lehet, utána pedig tudtok tekerni.
Ha kellenek szerszámok, akkor nyugodtan vigyétek el fatteromtól. Közvetlenül ahogy toljátok fel a pályára a bicajt, elõtte vagy egy sárga ház. A postaládára ki van írva, hogy Illés Péter. Becsöngettek, és akkor õ tud nektek adni mindent, csak vigyétek is vissza;)
Köszi mindent, és jó tekerést!
Üdv:Maul