Én is 20 euróról hallottam. Menekülni, partizánkodni most nem is tudok
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2011. May 30. - 15:17
Posted 2011. May 30. - 14:47
Max a lenti részrõl tudom ezt elképzelni, mert egyébként kb. kismillió helyen be lehet menni a pályára. És kíváncsi lennék hogyan ellenõrzik. Ráadásul a leogangi pálya egy jó részét az útról is lehet látni, ahol turisták járkálnak, akiktõl gondolom nem szednek belépõt.
Posted 2011. May 30. - 14:27
VK mindig is belépõs....
olyan 15-20eur szokott lenni
olyan 15-20eur szokott lenni
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2011. May 30. - 13:58
Na, az nagyon meglepne, ha oda bárki is belépõjegyet szedne. Szerintem simán megállhatsz bárhol a pálya mellett. Fõleg, hogy 4X-pályánál még villanypásztor sincs, akkora részt meg szerintem úgysem tudnak/akarnak lezárni.
Posted 2011. May 30. - 13:38
Mi megyünk, de sajnos az én kocsimban már telt ház van.
12.-én lesz ugye?
Mennyi a belépõ egy VK futamra?
12.-én lesz ugye?
Mennyi a belépõ egy VK futamra?
Posted 2011. May 30. - 12:29
Köszi szépen:) kár hogy nem jöttél, tetszett volna , más világ nagyon az egész.
Ezek után majd vki júniusban Leogang VK ?
Ezek után majd vki júniusban Leogang VK ?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Posted 2011. May 30. - 05:10
Már olvasni is jó. Nagyon mérges vgyok, hogy nem mehettem el......Máriónak jobbulást, a többieknek meg Q nagy gratula!!!!!
Örülök, hogy még inkább kedvet kaptál.
Szép sport!
Örülök, hogy még inkább kedvet kaptál.
Szép sport!
Posted 2011. May 29. - 20:34
Istenkirály!!
Iszonyat gyönyörû a környezet....teljesen más érzés....
Pálya vmi oltári durva....igazi DH pálya...ennél tökéletesebb nem is lehet.
Raktak bele új részeket elég kemény lett így sárban. volt egy kis NS leugró egy mély gyökeres gödörbe....90 fokos kanyarral tudtál ráfordulni,az is tiszta gyökér volt..jah és volt kb 2m nekifutásod..páran adták de durva volt
Rengetegen estek...hobby kategóriába szinte kötelezõ volt az esés.
jött a Evil racing Team.....iszonyat tempót toltak..Polc...Pekoll.....látszott rajtuk a világkupa
Magyarba a liszi gyerek lett a bajnok.......a srácok jól mentek. Bálint ügyes volt..szépet ment. Dani elõtt meg összeesett egy pesti faszkalap...így le is csúszott a dobogórol.(hát ugye félperces indításnál ez megeshet). Márió meg odavágta a lábát szombaton,így csak nézte velünk a futamot.
Puby meg Kiru egymás mögött végeztek valahol a funclassban.Én meg kaptam ezzel a versennyel egy plusz löketet...hogy igen továbbra is csinálni kell ezt a sportot....ahogy eddig is ugyanígy(vagy jobban) tovább .
Idén nyáron asszem be lesz ütemezve semmering!!!
Gratula minden indulónak!!!
Iszonyat gyönyörû a környezet....teljesen más érzés....
Pálya vmi oltári durva....igazi DH pálya...ennél tökéletesebb nem is lehet.
Raktak bele új részeket elég kemény lett így sárban. volt egy kis NS leugró egy mély gyökeres gödörbe....90 fokos kanyarral tudtál ráfordulni,az is tiszta gyökér volt..jah és volt kb 2m nekifutásod..páran adták de durva volt
Rengetegen estek...hobby kategóriába szinte kötelezõ volt az esés.
jött a Evil racing Team.....iszonyat tempót toltak..Polc...Pekoll.....látszott rajtuk a világkupa
Magyarba a liszi gyerek lett a bajnok.......a srácok jól mentek. Bálint ügyes volt..szépet ment. Dani elõtt meg összeesett egy pesti faszkalap...így le is csúszott a dobogórol.(hát ugye félperces indításnál ez megeshet). Márió meg odavágta a lábát szombaton,így csak nézte velünk a futamot.
Puby meg Kiru egymás mögött végeztek valahol a funclassban.Én meg kaptam ezzel a versennyel egy plusz löketet...hogy igen továbbra is csinálni kell ezt a sportot....ahogy eddig is ugyanígy(vagy jobban) tovább .
Idén nyáron asszem be lesz ütemezve semmering!!!
Gratula minden indulónak!!!
Posted 2011. May 29. - 17:43
Posted 2011. May 28. - 15:49
Posted 2011. May 28. - 11:02
Posted 2011. May 28. - 05:25
Posted 2011. May 27. - 13:46
elvileg én kijutok vasárnap semmeringre......
Szurkolunk nektek Márió!!!!!!!!!!
A vlilágkupa futamba én is benne vok
Szurkolunk nektek Márió!!!!!!!!!!
A vlilágkupa futamba én is benne vok
Posted 2011. May 27. - 13:35
Szegény srác. Az megint egy macera a gyógyulás szempontjából is.
Jobbulást neki is.
Neeeee... Még arra is ráástak? Hát az akkor elég dûrva lesz.
Nem is látsz rá sok esélyt, hogy jó helyen végezhessetek? Azért lesz ott mindenféle rider, gondoltam, hogy erõs lesz.
Kéz és lábtörést, mi szorítunk. Össze azért ne törjétek magatokat!
Mindenképpen ki kéne menni.
Majd Luis-val beszélünk.
Jobbulást neki is.
Neeeee... Még arra is ráástak? Hát az akkor elég dûrva lesz.
Nem is látsz rá sok esélyt, hogy jó helyen végezhessetek? Azért lesz ott mindenféle rider, gondoltam, hogy erõs lesz.
Kéz és lábtörést, mi szorítunk. Össze azért ne törjétek magatokat!
Mindenképpen ki kéne menni.
Majd Luis-val beszélünk.
Posted 2011. May 27. - 11:59
Hát remélem minél hamarabb rendbe jön a kezed Tomi!
Múlt vasárnap lementünk Semmeringre a Szfehérvári Ádám haverom is jött, sajnos második körben el is törte a kulcs csontját úgyhogy az sem volt vmi fasza.
különben tegnap már kimentünk egyet edzeni Semmeringre hát olyan emberek vannak kint hogy na ez a nemzetközi elite kib erõs lett így full esélytelen de mind1
az ehgész pályát kb átalakították tegnap vmi 5 en az alapba legdurvább részt még szarrá csákányozták meg telerakták baszott nagy sziklákkal:D
Leogangba lemehetnénk megnézni a világkupát ha több ember is benne lenne.
Múlt vasárnap lementünk Semmeringre a Szfehérvári Ádám haverom is jött, sajnos második körben el is törte a kulcs csontját úgyhogy az sem volt vmi fasza.
különben tegnap már kimentünk egyet edzeni Semmeringre hát olyan emberek vannak kint hogy na ez a nemzetközi elite kib erõs lett így full esélytelen de mind1
az ehgész pályát kb átalakították tegnap vmi 5 en az alapba legdurvább részt még szarrá csákányozták meg telerakták baszott nagy sziklákkal:D
Leogangba lemehetnénk megnézni a világkupát ha több ember is benne lenne.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Posted 2011. May 27. - 07:45
Posted 2011. May 27. - 07:43
Akkor most senki nem megy Semmeringre nézõnek?
Leogangba el fogok menni, asszem az július
Leogangba el fogok menni, asszem az július
Posted 2011. May 26. - 21:05
Nagyon ügyesek voltak amúgy! Szépen megcsináltak... ez az egy malõr volt, de nagyon sok beteg volt és a doki 3 emberen melózott, én voltam a leg light-osabb eset......
Nekem eddig csak pozitívak a tapasztalataim.... volt egy pár
megkérdem. Gondolom 5-ös imbusz... az mindent megold, olyan, mint egy adu ász
Nekem eddig csak pozitívak a tapasztalataim.... volt egy pár
megkérdem. Gondolom 5-ös imbusz... az mindent megold, olyan, mint egy adu ász
Posted 2011. May 26. - 20:34
http://www.pinkbike.com/photo/6545344/http://www.pinkbike.com/photo/6545344/
Elég menõ nem??
Nah szóval akkor hányas imbuszt vigyünk majd Tomi?
Elég menõ nem??
Nah szóval akkor hányas imbuszt vigyünk majd Tomi?
Posted 2011. May 26. - 20:32
Magyar egészségügy.... Reméljük azért jól összeraktak, és nem esel szét az elsõ lejtõn. Vagy majd midet milyen imbusszal tudunk visszarakni, ha leesik.