Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
gyere biczaj, menjünk ;)
naon szép ez a pyxis! elfogadnám .) ez a katica reméljük kevesebb fának fog nekirepülni :P :D

a bicó naon bejövõs .) ilyet akartam asszem! azér fel tok szenvedni vele mindenhova, lefele meg ereszdel a hajam .) azért egy reign zero-t is kiprobálnék, hehe ))

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
hi-Maul... igen az kell.. már megvan minden csak néhány dolog kell.. aztán össze is rakom..ez most nem nekem lesz..-pedig ha tudnád hogy dûlõre jutottem a crater bicajom ügyében is..

Kriszta bicaja egyébként elég profira sikerült..már ami a súlyt illeti...mert mindenbõl nagyoon könnyüt vettem, találtam rá,,

mentem dolgozni...hi
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás

Az új bicó lesz Krisztának...

Azért látom a katicás csengõ befigyel ;)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Minek neked ennyi bicaj, hiszen még a mostanit sem használod.
Matt, hogy szuperál az új bicajod?

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Matt múltat idéztél ezzel mert kb 2 éve nem jártam ott ahol a képek készültek és már szeretnék menni..

Feltöltött kép

Feltöltött kép
Az új bicó lesz Krisztának...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ANdris: kezdenek sárgulni a levelek, kendig fele már akad barna is .)

naon szép a hegy .) gyönyörû idõ volt ma! mentem egy széép nagy karikát és csak egyszer estem.. felfele megin' :D
ezer boldog vagyok :)

Feltöltött kép

Feltöltött kép

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Igen, van még nálam két fékpofád, meg ha jól tudom, akkor a felújított pilás videóból sem kaptatok még. Sajna, amikor múltkor meglátogattalak benneteket, akkor elfelejtettem. Szólj, ha legközelebb itthon lesztek, hogy oda tudjam adni.

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Biczó neve áldott legyen:prosze:

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi.. az a baj hogy megvontam magamtól a netet a munkahelyen idõ hiányában...
A volkswagennel nem lehet baj:mert nekünk is az van, meg apuéknak, meg tesónak meg különben is..

Voltatok a Zegi pályán?????

építek egy bicajt majd küldöm a képeket... Hulp nálad még vannak fékbetéteim igaz? 2 pár ha minden igaz.. ?!

Mcclane nem bírta kommentálni az eseményeket.. de Öcsém kínai teájához még hozzátéve csak annyit hogy lehet hogy nem is tea van benne.. a franc olvas kínaiul....

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ritkán írsz Biczó (sajnos), de akkor elég sok mindent belesürítesz.
A munkahely-témádhoz nem tudok hozzászólni, mert nem értem a hasonlatot, de ha jól jársz vele, akkor gratula, ha nem, akkor sajnálom.
Az esküvõhöz viszont mindenképpen szeretnék gratulálni. Kis-Biczó mikor jön?
McClane kocsijával az a baj, hogy Volkswagen. :D (Bocs, rossz poén volt.)

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Édes Istenkém.........

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás

hölgyeim és uraim,

Biczó sajnos csak most olvastam a teás kérésedet, ezért nem tudtam hozni
kisházikó hogyan áll?

(ugye)

Hi...üdv itthon Mcclane!
milyen volt???

Sajnos ezek szerint nemkaptam krétát krétáról.. viszont a japán teád Öcsémnél van!!!!!
Mcclane nem sokára elkezdjük az építkezést... jövõ héten még megyünk egy hétre dolgozni.. és tavasszal azonnal kezdünk.. az esküvõnk júni 07.-én lesz... a meghívásokat nemsokára elkezdem, és majd úgyis mindenkit meglátogatok..
Hulp veled mi újs?
Egyébként már nem ismernétek ráé a házra-és az udvarra..:) látszik már a munka...

Sajnos nemsokára a munkahelyemnek vége.. :-((( pedig nagyoon szerettem , és dec.30-al lehúzzuk a rolót... amiben talán szerencsénk lesz hogy remélhetõleg jól láttunk elõre... egyébként ez a meg nem nevezett dolog úgy fog kinézni-egy hasonlattal élve- :

mikor a kicsi-de annál ügyesebb halat, megeszi egy oriás cápa-ami csak kinyitja a száját és mi csak becsusszanunk a szürke belsejébe..valami ilyesmi, ,, szomorú vég.. munkahely legyen a többi nem számít..

Mcclane mi a baj a kocsiddal?

egy tipp:
"Soha ne tartsd vissza a szellentést, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek."

Mi az a napi lencse? rajt vannak a friss hírek-és ha Mcclane felkel és bepattintja a napilencsét akkor az aznapi hírek be vannak gravírozva, és olvsahatja?-vagy csak minden nap másik színt tehet fel...vagy ez estére lebomlik?--vagy ez csak nappal használható és van éjjeli lencse is? Mcclane legalább hozzájuk vágtál néhányat... a bolt elé kell állni egy táblával, amin röviden ismerteted az eseted:pl így: ÁTB@SZTAK! ez rövid de hatásos! meg kellene próbálni, egy óra demonstráció és 10elmaradt ügyfél és már kárpótolnának is..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
Ja, minden nap frissen bontod:)
Vékonyabb, ezért kényelmesebb. Este kiveszed, és bele a kukába. Szerintem jó. Csak piszok drága...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
napilencse olyan h minden nap új? furi lehet. és ha két napig hordod akko már kényelmetlen? furi lehet..

ON
voltunk Gygyvel hegyen. részemrõl kurvára élveztem .) spdvel felfele sárba leülõs lefele szembefröcsögõs csúszkálós, ezerszépidõs rájd .)

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
jah trueman, de ezek ilyen barmok
buktak egy vevõt, meg ahol lehet, elmondom a véleményem róluk :)

akárcsak a vörös kéeftérõl szintén szombathelyen
még mindig szaraxik az autóm, de már nem viszem többet hozzájuk, elviszem más helyre
remélem megcsinálják
Come on! It's on

Korn

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
McClane! Én is nepilencsét hordok most, nekem bevált. Velem korrektek ahova gyerekkorom óta járok. Már kész pacsipajtások vagyunk:) Nem is ofotért

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
jaja, lesz, de azér én délután ezerszázalék hogy fogok bicózni! .)
megújul a bringa is meg a hegy is naon hiányzik már szal muszáj lesz :)

amugy fixisedett az országútim és ezer jó :D csak naon hirtelen helyzetben kell használni a féket amugy tök jól tudja kezelni az ember a gépet lábbal .)

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Hétvégén szüreti akármi lesz Kõszegen,szal részemrõl felejtõs a cangázás.
*Revelations ch. XIII v.18*

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 hozzászólás
Ha futóversenyen lesz felvonó én is indulok ám!:)

Én a hétvégén benne lennék egy kis tekerésben ha jó idõ lesz.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Héten valaki bicaj?

/csakhogy ideillõ téma is legyen/