hölgyeim és uraim,
Biczó sajnos csak most olvastam a teás kérésedet, ezért nem tudtam hozni
kisházikó hogyan áll?
(ugye)
Hi...üdv itthon Mcclane!
milyen volt???
Sajnos ezek szerint nemkaptam krétát krétáról.. viszont a japán teád Öcsémnél van!!!!!
Mcclane nem sokára elkezdjük az építkezést... jövõ héten még megyünk egy hétre dolgozni.. és tavasszal azonnal kezdünk.. az esküvõnk júni 07.-én lesz... a meghívásokat nemsokára elkezdem, és majd úgyis mindenkit meglátogatok..
Hulp veled mi újs?
Egyébként már nem ismernétek ráé a házra-és az udvarra..

látszik már a munka...
Sajnos nemsokára a munkahelyemnek vége.. :-((( pedig nagyoon szerettem , és dec.30-al lehúzzuk a rolót... amiben talán szerencsénk lesz hogy remélhetõleg jól láttunk elõre... egyébként ez a meg nem nevezett dolog úgy fog kinézni-egy hasonlattal élve- :
mikor a kicsi-de annál ügyesebb halat, megeszi egy oriás cápa-ami csak kinyitja a száját és mi csak becsusszanunk a szürke belsejébe..valami ilyesmi, ,, szomorú vég.. munkahely legyen a többi nem számít..
Mcclane mi a baj a kocsiddal?
egy tipp:
"Soha ne tartsd vissza a szellentést, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek."
Mi az a napi lencse? rajt vannak a friss hírek-és ha Mcclane felkel és bepattintja a napilencsét akkor az aznapi hírek be vannak gravírozva, és olvsahatja?-vagy csak minden nap másik színt tehet fel...vagy ez estére lebomlik?--vagy ez csak nappal használható és van éjjeli lencse is? Mcclane legalább hozzájuk vágtál néhányat... a bolt elé kell állni egy táblával, amin röviden ismerteted az eseted:pl így: ÁTB@SZTAK! ez rövid de hatásos! meg kellene próbálni, egy óra demonstráció és 10elmaradt ügyfél és már kárpótolnának is..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444