az új (hõpapíros) jegy az nem csak 2 napig érvényes? vagy retúrt vesztek?
áng 10km-es teljesárut
És ha megszüntetnék akkor lebetonozhatnák nekünk, és akkor le lehetne tekerni egy f@sz@ úton, + még a lámpákat is ott hagyhatnák hogy a kocsik megáljanak hogy ne zavarjanak minnket a közlekedésbe.
Ezentúl én is meggondolom, hogy vegyek-e jegyet. Mondjuk eddig sem vittem túlzásba.
Mondjuk egy szavunk sem lehetne, ha megszüntetnék a vonalat, mivel akármilyen szar is a máv, nem szeretetszolgálat, magyarul azért fogják megszüntetni, mert nincs fizetõ utas. Nekik az nem utas aki lóg, mivel nem fizet a szolgáltatásért (akármilyen szar is az).
Matt, ha jól tudom a retúr jegy is csak két napig érvényes hivatalosan, mert rövid a távolság. Asszem csak 100km felett van az, hogy egy hónapig érvényes a retúr.
tegnapelõtt este leültem a szokásos lendülettel a gép elé, és bevágtam a térdemet az asztalom fiókjának kulcsába (tudjátok, úgy "elõrõl" bele a térdembe)
azt hittem összesz@rom magam
láttam az összes csillagot a szobából
szombat délelött lezúzunk (a vonat 10:40-kor indul Kõszegrõl nem tom mikó ér be) a Puskás Skate parkba egyet nyomulni,
utánna meg lehet hogy egy kicsit streetelünk
Havat.. a népnek...!
Mcclane , Maulpapa mehetnénk máá..
Pubi milyen földmunkát??? A bicajod bejövõs, nekem tetszik.. a teló biztos jó.. a manitou ....azt nem mondom ki..... elfogadnám.. jó ár volt érte..
A videókat is megnéztem , de nem imertem fel hol volt a bunnyhop..!?