Mcclane ki ne mond tudom mire gondoltál...böszme nagy és szõrös...mennyire nagy???:)32?
egyébként pont ilyen volt a tegnapi pidzám 32 cm nagy és szõrös, nem is volt olyan jó,, ja és két tükörtoji volt a közepén...
Hulp nézted a programot, teljesen szét lehet húzni az összetevõket, és képes spektrum analizisre is.. szupi kis program..
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2007. december 05. - 08:08
Írta 2007. december 05. - 07:28
Írta 2007. december 05. - 01:02
akkor egy darabig ne borotválkozz, aztán meg egybe vágd le a szakállad és ragaszd rá.
pár hét alatt megvan és olcsó is
pár hét alatt megvan és olcsó is
Írta 2007. december 04. - 22:18
ok, hiszek neked, amit én írtam az kicsit másra vonatkozott. Kicsit félreolvastam a hozzászólásodat, hogy te fizikailag szeretnél szûrõt konstruálni, én meg a szoftveres megoldásra gondoltam. Egyébként a legjobb a tv-k által is alkalmazott böszme nagy szõrös mikrofon.
Írta 2007. december 04. - 21:59
Hulp pedig hidd el hogy alkalmazható a dolog,, tehát a hangnál ezen a sávon kívül mindent ki kell lõni, a zaj pedig teljesen más spektrumot mutat mint a beszéd... azt is lehet szûrni csak valami komolyabb hang analizáló program kellene, mert a szél zaj egy alacsonyabb spektrumu jel lesz a hasznosok közt..ha gondolod elvi megoldást tudok rá, mert rádióknál csináltam ilyet.. azt hogy milyen hang buheráló program van rá azt nemtom, fizikai szûrõt építeni azt viszont tudok..
és hogy mennyire igaz amit mondok itt egy példa,, de biztos van sok is, használni tudni kell persze..ez itt egy URL
és hogy mennyire igaz amit mondok itt egy példa,, de biztos van sok is, használni tudni kell persze..ez itt egy URL
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2007. december 04. - 13:17
Ez így ebben a formában nem alkalmazható a videóra. Mivel ha kiszûröd ezt a sávot, abban még elég sok lesz a szélzaj is, mivel történetesen a szél is alkalmazza ezt a sávot. A videószerkesztõben találtam rá megoldást, legalább is félig-meddig, csak nem annyira voltam elégedett a végeredménnyel. A mélyebb hangok hangerejének csökkentésével részeredményt el lehetett érni, de az ugye a beszédet is érinti, és tetejében még a szélzaj is megmarad, csak magasabban.
Írta 2007. december 04. - 10:23
Maul a beszéd sávszélessége:-300 – 3.400 Hz, egészen pontosan, mivel ez egy szûk sáv, ezért elég jó szûrõ építhetõ rá...Hulp nak is mondom megvalósítható..fizikailag-azt nemmtudom hogy érdemes-e!?
Írta 2007. december 04. - 09:33
Sajnos a bibi ott van, hogy a bácsinak a hangja nagyjából azonos frekvencián van a szél fújásával.... Az Ediusban meg lehet nézni, az egyes hangoknak grafikonon a frekvenciáját, de azt, hogy miként kell szétszedni, már nem tudom....
Írta 2007. december 04. - 09:32
Hi,,, ahogy Boci mondta vala:ezek áhm a gondok nem a faláb..
Az én javaslatom pedig a néma film, vagy 1.néhma film majd 2. a hangalámondás...ChuckNOrisnak bejött
Az én javaslatom pedig a néma film, vagy 1.néhma film majd 2. a hangalámondás...ChuckNOrisnak bejött
Írta 2007. december 03. - 10:31
Igen, én is nagyjából erre jutottam, hogy részben le tudom szedni róla, a nagyon zavaró mély hangokat le lehet választani, de igazából nem tetszik a végeredmény. Minden esetre köszi, majd barkácsolnom kéne valamit a kamera mikrofonja elé, hogy ne zavarja ennyire a szél. És nagyjából a szélzaj szûrés sem ér sokat a kamerán.
Írta 2007. december 03. - 10:06
A digitalizáló kártya annyiban más, hogy jóval több a lehetõség, több a ki és bemenet.. Rá lehet kötni mindenféle dolgot, VHs magnót, Tv-t, Kamerát, Kutyavalagát....
Az is ugyanolyan elven mûködik, mint a firewire, csak kicsitgyorsabban, és könnyebben lehet vele munkálkodni.... Az sem tömörít egybõl, csak ha úgy állítod be a capturet!
Hulp! Megnézegettem a kis hangodat, hát necces... Én sem tudtam nagyon mit kezdeni vele. Az a baj, hogy annyira rá van telepedve a szél hangja, és annyira erõs, hogy ilyen programokkal szinte lehetetlen leszedni.... Nagyjából ugyanazt tudod csinálni, mint az adobe-ba, csak minden kicsit részletesebb... Szóval szórakozz az equalizerrel, és néz körül a filterek között... Nagyon nem tudok mást mondani, én sem értek annyira az ilyesféle audiomunkához!
Az is ugyanolyan elven mûködik, mint a firewire, csak kicsitgyorsabban, és könnyebben lehet vele munkálkodni.... Az sem tömörít egybõl, csak ha úgy állítod be a capturet!
Hulp! Megnézegettem a kis hangodat, hát necces... Én sem tudtam nagyon mit kezdeni vele. Az a baj, hogy annyira rá van telepedve a szél hangja, és annyira erõs, hogy ilyen programokkal szinte lehetetlen leszedni.... Nagyjából ugyanazt tudod csinálni, mint az adobe-ba, csak minden kicsit részletesebb... Szóval szórakozz az equalizerrel, és néz körül a filterek között... Nagyon nem tudok mást mondani, én sem értek annyira az ilyesféle audiomunkához!
Írta 2007. december 03. - 08:53
Ha digitális a videókamera, és van rajta firewire kimenet, akkor egyszerû a helyzet. Az Adobe Premiere Proval és a Canopus Edius Proval simán át tudja venni gépre, de szerintem minden videószerkesztõ proginak van ilyen funkciója. A Ulead Video Studio is biztos tud ilyet. Sõt, ha jól tudom a winfosnak van beépített videószerkesztõje is. Mondjuk olyan is, de asszem ez mindjárt tömörít is. Nem ismerem, mert eddig csak egyszer használtam (elõször és utoljára), amikor még nem tudtam, hogy van más lehetõség is. A videószerkesztõkkel viszont utólag meg tudod adni elég részletesen, hogy mennyire szeretnéd letömöríteni.
Ha firewire-n nem tudja átrakni, akkor viszont szerintem digitalizáló kártya kell hozzá, az viszont gondolom egybõl tömöríti is, ehhez nem értek, mert nekem nincs. Gondolom ugyanúgy mûködik, mintha tv-bõl vennél fel vele.
Ha firewire-n nem tudja átrakni, akkor viszont szerintem digitalizáló kártya kell hozzá, az viszont gondolom egybõl tömöríti is, ehhez nem értek, mert nekem nincs. Gondolom ugyanúgy mûködik, mintha tv-bõl vennél fel vele.
Írta 2007. december 03. - 07:26
bazz, cébetûs is kiszáll a bringázásból?
káár
arcok, egyik ismerõsömnek problémája van
ideókameráról szeretné átvenni a felvételt pc-re
kellene valami program hozzá, ami frankón össze is tömöríti, mit javasoltok?
téháiksz
Biczókám van egy novelles könyvem magyarul, az eredeti formában (szal olvasható), de az netware 4, szal nem éppen tegnapi
majd NETen utánanézünk
káár
arcok, egyik ismerõsömnek problémája van
ideókameráról szeretné átvenni a felvételt pc-re
kellene valami program hozzá, ami frankón össze is tömöríti, mit javasoltok?
téháiksz
Biczókám van egy novelles könyvem magyarul, az eredeti formában (szal olvasható), de az netware 4, szal nem éppen tegnapi
majd NETen utánanézünk
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2007. december 02. - 23:25
Cbetûs! Ha majd a büdzsé engedi, lesz majd másik, ugye?
Naná! Úgy 20-25 év múlva
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2007. december 02. - 18:45
Írta 2007. december 02. - 17:32
Matt! Én vevõ vagyok egy saintre:)
Írta 2007. december 02. - 14:43
Írta 2007. december 02. - 13:55
Bringázásról jut szembe! Nem tud valaki vevõt a Konára? Helyzet van, kell a lé. Amúgy szasztok! Vannak védõk is, alig használtak.
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2007. november 30. - 11:27
Maul mi van veled?
Maul él, virul, iskolába jár, unatkozik...
Most is Budapesten vagyok!
Krisztián ti mikor jöttök haza? Hétvégén nem vagy itthon? Elvileg lesz paintball!
heil
Írta 2007. november 29. - 20:54
Nyugi Matt, szerintem midnegyik csak egy idõpontra pályázik a naptáradba:D
max bicózásra vok kapható