De Jakó András(jakesz) meg Tóth Árpi jönnek megnézni a pályát elvileg kedden vagy szerdán.....
Nekem Árpi irta hogy ez lesz a pálya nyomvonala....
De ténleg vicc mert sztem is lennének emberek a régi pályanyomon is.
Végülis mostanság már annak is örülni kell ha verseny van egyáltalán,de szomorú hogy a híres Kõszegi Dh pálya most ilyen lesz.......
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2008. március 23. - 15:04
Írta 2008. március 23. - 13:50
Ebben azért ne nagyon reménykedj Gygy, mert tuti minden akadály kerülhetõ lesz, hogy mindenki teljesíteni tudja. Max. hosszabb útvonal lesz, és lassabban lehet menni a kerülõn. Mondjuk azt nem tudom, hogy ezt a Gyöngyösön át hogyan oldják meg. Lehet, hogy tényleg az általad javasolt úszás lesz.
A pálya kijelölésést nem nézi meg valamilyen emberke a szövetségtõl? Mert nekik tuti, hogy fel fog tûnni, hogy emelkedõ van a DH-pályán. Egyáltalán olyan jelölik, akik bicajoznak is?
Egyébként kiindulva a Kõszeg maratonból, ott a befutó a csótónál volt, mégis max. 30 ember volt ott a versenyzõkön kívül, azok is elsõsorban hozzátartozók, barátok. Õk meg kimennek az erdõbe a régi pálya nyomvonalára is. Szerintem a korábbi versenyre sem lehet semmi panasz, mert sokan voltak a pálya mellett.
A pálya kijelölésést nem nézi meg valamilyen emberke a szövetségtõl? Mert nekik tuti, hogy fel fog tûnni, hogy emelkedõ van a DH-pályán. Egyáltalán olyan jelölik, akik bicajoznak is?
Egyébként kiindulva a Kõszeg maratonból, ott a befutó a csótónál volt, mégis max. 30 ember volt ott a versenyzõkön kívül, azok is elsõsorban hozzátartozók, barátok. Õk meg kimennek az erdõbe a régi pálya nyomvonalára is. Szerintem a korábbi versenyre sem lehet semmi panasz, mert sokan voltak a pálya mellett.
Írta 2008. március 23. - 13:33
jó ok,de a Gyöngyöst ott hol lehetne átugrani???
Nincs semi rámenõ rész?? vagy van vmi hely?
Tiszta vicc lesz ez a kõszeg dh szerintem.....meg egy magyar kupafutamra ilyen pályát öszehozni hogy nulla technikai rész.........
hát énis kiváncsian várom mit hoznak ki majd belõle....
Nincs semi rámenõ rész?? vagy van vmi hely?
Tiszta vicc lesz ez a kõszeg dh szerintem.....meg egy magyar kupafutamra ilyen pályát öszehozni hogy nulla technikai rész.........
hát énis kiváncsian várom mit hoznak ki majd belõle....
Írta 2008. március 23. - 13:02
mindesetre én kíváncsian várom:) épp azért lehetne betenni a gyöngyösátugrást h röhögjön a nép és lessen ha valaki akkorát esik h nem kel fel
gondolom csinálnak valami atomnagy ugrást hogy szórtírozza a mezõnyt:/
gondolom csinálnak valami atomnagy ugrást hogy szórtírozza a mezõnyt:/
Írta 2008. március 23. - 11:41
Engedélyek elvileg megvannak.....
Hát jah néhány rész érdekes lesz..
Pl:azt hogy a pintérrõl eljussunk a kálváriáig kis emelkedõ nélkül nem lehet megoldani....
A csótót azért erõltetik mert a "nép" elé akarják vinni a versenyt...
hát de faszom a futam nem a versenyzõkért van??
meg a kálvárián lemenni.......pff semmi technik csak tépni kell...
Meg a Gyögyösön hogy akarnak átmenni???
Lehet hogy hülyeség de azt halottam vmi átugrást akarnak xD
Az érdekes lesz,meg aki nem ugorja az mit csinál?? átússza bmeg?? xD
jöv héten még kiderülnek a dolgok.....
Hát jah néhány rész érdekes lesz..
Pl:azt hogy a pintérrõl eljussunk a kálváriáig kis emelkedõ nélkül nem lehet megoldani....
A csótót azért erõltetik mert a "nép" elé akarják vinni a versenyt...
hát de faszom a futam nem a versenyzõkért van??
meg a kálvárián lemenni.......pff semmi technik csak tépni kell...
Meg a Gyögyösön hogy akarnak átmenni???
Lehet hogy hülyeség de azt halottam vmi átugrást akarnak xD
Az érdekes lesz,meg aki nem ugorja az mit csinál?? átússza bmeg?? xD
jöv héten még kiderülnek a dolgok.....
Írta 2008. március 23. - 11:35
Na ez fasza. Nem vagyok egy technikás emberke, és a gyökeresen is lassan jövök le, de azért a DH mégis csak errõl szól. Szóval jóhogy nem egy hillclimb verseny lesz. Miért kell ennyire ezt a csótót erõltetni? Be kéne végre látni, hogy arra nem igazán lehet a pályát levinni. Ha maradunk a sielõknél (mert ha jól tudom õk szervezik), jól néznék ki, ha egy lesiklós versenyen fölfelé kéne menni. És akkor a kálváriáról a gyalogúton lesz a lejövetel? Csak mert az érdekes lesz. Gyakorlatilag agyat félretéve zúzni kell lefelé. És a Pintér- tetõrõl mégis hogy indulunk el? Mert az csak a régi nyomvonal irányában lejt.
Érdekes lesz, kíváncsian várom, milyen lesz a nyomvonal ezek után.
Érdekes lesz, kíváncsian várom, milyen lesz a nyomvonal ezek után.
Írta 2008. március 23. - 10:59
ja és azt elfelejtettem: AZ engedélyekkel hogy állnak? Mert gondolom elõször elkezdik építeni a pályát aztán kezdenek el engedélyért rohangálni!///:)
Írta 2008. március 23. - 10:57
mondom én hogy kapjuk elõ a cc bringákat.)
sõõõt beszerzek addig országutit:D
sõõõt beszerzek addig országutit:D
Írta 2008. március 23. - 10:51
Kaptam infókat a Kõszegi DH verseny ügyében:
Hát szopás........A régi rajttól fog indulni,és a cél a csótó alja lesz.A kálvárián fog végigmenni és a kálvária templomtól fel az írtáson keresztül a régi rajtig.
Magyarán lesz egy full speedes dh pálya nulla technikával......sõt sztem még emelkedõ is lesz benn.....
a régi technikás gyökeres nyomot lehet felejteni......
Ez nem méltó egy MK-hoz......
Na aki jó idõt akar menni a versenyen az menjen a kálváriára azt gyakorolja a sebességet........technika nem kell.........de azért ez vicc!!
Ha lesz vmi infó akor még megírom..
Hát szopás........A régi rajttól fog indulni,és a cél a csótó alja lesz.A kálvárián fog végigmenni és a kálvária templomtól fel az írtáson keresztül a régi rajtig.
Magyarán lesz egy full speedes dh pálya nulla technikával......sõt sztem még emelkedõ is lesz benn.....
a régi technikás gyökeres nyomot lehet felejteni......
Ez nem méltó egy MK-hoz......
Na aki jó idõt akar menni a versenyen az menjen a kálváriára azt gyakorolja a sebességet........technika nem kell.........de azért ez vicc!!
Ha lesz vmi infó akor még megírom..
Írta 2008. március 21. - 23:28
Írta 2008. március 21. - 23:18
Mcclane, Biczó!
Légyszi a bringátok adatait és képeit küldjétek el, mert nagyon le vagytok maradva! Meg kell beszélni a zegride 3-at, szal majd gyertek krankedzone-ra is közben!
Légyszi a bringátok adatait és képeit küldjétek el, mert nagyon le vagytok maradva! Meg kell beszélni a zegride 3-at, szal majd gyertek krankedzone-ra is közben!
Írta 2008. március 21. - 11:00
Írta 2008. március 20. - 22:41
Írta 2008. március 20. - 19:21
Írta 2008. március 20. - 14:06
pénteken nekünk máshova kell menni
hülye, nem szégyenlem én a haverjaimat
hülye, nem szégyenlem én a haverjaimat
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2008. március 20. - 12:40
Akkor hozd el az asszonyt pénteken, és megoldódik a probléma. Annyira csak nem vagyunk cikik. Húsvét hétfõ este meg mi dolgod van? Locsolni reggel kell.
Írta 2008. március 20. - 12:14
szal
hétfõ - húsvét hétfõ - akkor nem igazán érek rá
kedd - Hulpnak nem jó
szerda - mûszakot kellett cserélnem, csak 1/2 8 után tudnék menni, de akkor Andris már éccakára megy dolgozni
csütörtök - este 7-8-ig angolom van
péntek-szombat-vasárnap asszonyé
akkor?
hétfõ - húsvét hétfõ - akkor nem igazán érek rá
kedd - Hulpnak nem jó
szerda - mûszakot kellett cserélnem, csak 1/2 8 után tudnék menni, de akkor Andris már éccakára megy dolgozni
csütörtök - este 7-8-ig angolom van
péntek-szombat-vasárnap asszonyé
akkor?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2008. március 19. - 19:14
Írta 2008. március 19. - 18:29
Nem, igazából más formátumban is fel lehet venni, csak azt elfelejtették közölni.
Írta 2008. március 19. - 18:00
nem is menekültem
projekt volt. be kellett hozni oszttársamat jegy nélkül
Kitti meg ja.. folyton cseszegeti szegény srácot, hogy a balesete ellenére bringázik azóta is .)
hulp, ezek szerint csak rossz ajtón kopogtattál kultúra ügyben
projekt volt. be kellett hozni oszttársamat jegy nélkül
Kitti meg ja.. folyton cseszegeti szegény srácot, hogy a balesete ellenére bringázik azóta is .)
hulp, ezek szerint csak rossz ajtón kopogtattál kultúra ügyben