Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás

A pálya ötlete Jakó András(DH Junior bajnok volt) meg Tóth Árpitól ered....

Tegyük hozzá, hogy MAGYAR bajnok.... Én elhiszem hogy nekik az a jó, ha nincs ugrató, nincsenek az itthoniak hozzászokva ezekhez az ugribugrikhoz....

Mondjuk az ok, hogy van kint sok pálya, ahol tényleg technikás szakaszok vannak, és nem ugratók.. No de kérem, azokat hogyan hasonlíthatjuk Kõszeghez...

Egyébként ha lent úgy sem lesz semmi, akkor tényleg nem is értem minek kell a csótóhoz... Akit érdekel, az úgy is feljön majd a pályára...

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
A pálya ötlete Jakó András(DH Junior bajnok volt) meg Tóth Árpitól ered....
Pedig õk már gyakorlott versenyzõk.....
De ezek szerint lehet csak mi vagyun túl "durvák" :)
Na mindegy örüljünk hogy legalább lesz verseny..azért lesznek jó kis részei is a pályának.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nemtom figyelitek-e de közben meg is lett a 300. oldal. igyekszem még irogatni és akkor rendezhetjük együtt a 4000. hsz-szel :D

jó lesz ez a verseny. sztem ideális biciklim van hozzá :cool:

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nos akkor ennyi erõvel lehetne azt is, hogy a régi pályán van a verseny, és utána mindenki elgurul a csótó felé, és onnan lesz a felszállítás. Mert akkor ez is kb olyan látványos lesz, mintha csak odagurulnánk. Vazze, kinek volt ez a brilliáns ötlete, hogy ez így legyen.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
a leendõ déhá pályára
Come on! It's on

Korn

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Ugrató asszem nemigen lesz benne,megpróbálják azt kihozni amit a természet ad....
Nem akarnak sokat építeni,hogy kevesebb kár legyen...
Cél elõtt se lesz ugrató.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Melyik pályára gondolsz?

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
kiestem má' a gyakorlatból
kb két éve nem bringáztam

jó, párx voltam a városban, de inkább bohóckodni

vmikor kimehetnénk megnézni majd a pályát
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Te vagy az elsõ, aki ezt mondja. Legalább most nem fog leesni a láncod, és felfelé lenyomsz bárkit a mezõnyben. Húzol majd felfelé?

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
jól hangzik ez a déhá verseny
szvsz én is elindulok :)
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Hajrá Maul, mi már nagyjából kidühöngtük magunkat, most te jössz. Plusz amellett, hogy van benne emelkedõ, szerintem egy jó része alig lejt.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hát szernitem nem az a lényeg, hogy lesz...

Hanem a kurva magyar mentalitás... Itt még a jót is képesek elbaszni... Hozzárétõ emberek, emelkedõ... Ez kb olyan, mint ha forma1 versenyen lenne egy tolatós szakasz...

Európa...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ez van ezt kell szeretni, majd megoldjuk.

Gygy

Gygy

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás
ne is morgolodjunk!! aza lényeg h lesz( de még ebben sem vagyok bettos) mindenesetre ha lesz az megint jó élmény lesz...
azt az elmelkedõõtt....hmmm Visznek fel 10 markolót az toligálnak egy kis fõdet:D.)végülis nembaj ha kicsit lassitják a pályát csikicsukival.
na mind 1 lesz ami lesz.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nem elég, hogy emelkedõ, meg még csiki-csuki is lesz? Na erre aztán tényleg nagyon kíváncsi vagyok. Azt bírom, hogy Kõszeg legalább egy olyan hely, ahol lehetne hazai viszonylatban normális (viszonylag meredek lejtõs) pályát kijelölni (ami ráadásul már adott is), erre nem, kell keresni valami más nyomvonalat, ami nem lejt, viszont sok kanyar van benne. Magyarul CC-sek elõnyben. Vazze, elindulok inkább a Kõszeg-maratonon.
És a befutónál legalább lesz ugrató? Persze valami normális, nem ilyen 10m magas dirt jumpra gondolok.
Á, nem morgolódok tovább.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Ez már végleges.....
mindenképp a csótó felé viszik a célt!!!
mert rendezvény sorozat lesz a csótónál akkor és azt akarják hogy a közönség láthassa a befutót!
Még nem tudtok a pályán menni mivel holnap kezdik el építeni és ki...ott nagy munka lesz...
De nagyrészt természetes pálya lesz minimális ugratóval.......
az emelkedõt meg megcsinálják ilyen csikicsukisra....de akkor ki....ott lassú lesz..

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Na ma megvolt a pályanézõ!!
Hát félelmetes..............csalódtam!!
A pálya: a csótó aljánál lesz a cél a bringásközpont melletti hidon jön át.
Na fentrõl mondom:
Rajt---->Pintér melletti rajtdomb--onnan lefele a mezõn kanyaros fatuskó kerülgetõs,döntöttkanyaros lefelé----onnan átmegy egy másik mezõre ahol a bokrok közt csiki-csuki majd ki a kertek feletti útra onnét lefele majd egy kis emelkedõ(bazz :S)majd a szõlõk mellett(kertek)le a Kálvária templomig(ott vmi leugró a templomfalról aszem)majd le a kálvárián közbe néhány részen be a fák közé majd az utolsó kanyarnál le balra---egy kis csiki -csuki a bokrok közt és le a patak feletti úthoz majd befutó a hajtûkanyaros lemenõ után a patakhídon át kia csótóhoz!!
ENNYI!!!

ez mennyire végleges?
az arcok bringáznak nem? nem hiszem el hogy nem zavarja õket az emelkedõ?!
vagy ez a csótónál legyen a cél ez már szerzõdésben van?
más indokot nem tudok elképzelni..

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás

Na fentrõl mondom:
Rajt---->Pintér melletti rajtdomb--onnan lefele a mezõn kanyaros fatuskó kerülgetõs,döntöttkanyaros lefelé----onnan átmegy egy másik mezõre ahol a bokrok közt csiki-csuki majd ki a kertek feletti útra onnét lefele majd egy kis emelkedõ(bazz :S)majd a szõlõk mellett(kertek)le a Kálvária templomig(ott vmi leugró a templomfalról aszem)majd le a kálvárián közbe néhány részen be a fák közé majd az utolsó kanyarnál le balra---egy kis csiki -csuki a bokrok közt és le a patak feletti úthoz majd befutó a hajtûkanyaros lemenõ után a patakhídon át kia csótóhoz!!
ENNYI!!!

Hétvégén jó idõben nem megyünk le?

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Maul, te újabban nem olvasol fórumot kz-on?
Jó lenne, mert kiváncsi vagyok a véleményedre, amiket linkeltem!

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Na fentrõl mondom:
ENNYI!!!