McClane, nekem jó a hétfõ 5-tõl bármelyik idõpont.
Punkbiker, majd számolj be lécci, hogy mire jutottatok, és hogy lesz-e normális pálya. Sok sikert.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2008. March 25. - 13:25
Posted 2008. March 25. - 11:31
Ma megyünk Kõszegre!!!
Olyan 1 óra körül talákszunk Jakeszékkal.
Aki tud jöjjön ki a hegyre,vhol ott fogunk bolyongani biztzos ránk találtok...
aztán ma megtárgyaljuk a pálya dolgait és a fennakadó problémákat...
Olyan 1 óra körül talákszunk Jakeszékkal.
Aki tud jöjjön ki a hegyre,vhol ott fogunk bolyongani biztzos ránk találtok...
aztán ma megtárgyaljuk a pálya dolgait és a fennakadó problémákat...
Posted 2008. March 25. - 11:10
ha elõbb elkezdjük szervezni, tutira találunk szabad idõpontot, mindenki tudja úgy intézni kis dolgait
április 7. hétfõ
17 vagy 18 óra, esetleg késõbb is ok
nekem pl ez jó
többiek?
április 7. hétfõ
17 vagy 18 óra, esetleg késõbb is ok
nekem pl ez jó
többiek?
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2008. March 25. - 10:04
De már nem sok kell hozzá. Matt, neked meg mingyá meglesz a 4000. hozzászólásod. Szervezzünk arra is egy külön pizzázást. Ha jól emléxem 2384. január 18-a egy olyan nap, ami mindenkinek szabad.
Posted 2008. March 25. - 09:28
Posted 2008. March 25. - 09:08
Egyen meg mindenki otthon egy pizzát, és közben gondoljon a többiekre, esetleg írjon a fórumra.
Posted 2008. March 25. - 07:48
na nem csak nekem nem volt jó ez a hét bakker
Hulpnak pl nem volt jó a kedd
Andris meg csak 7-ig ért rá
de kenjünk csak rám
Hulpnak pl nem volt jó a kedd
Andris meg csak 7-ig ért rá
de kenjünk csak rám
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2008. March 24. - 23:39
Ha a héten délelõttös a McClane, akkor jövõ héten délutános lesz, szóval többet fog csúszni a dolog. Vazze, hát nem igaz, hogy nem lehet egy rohadt pizzázás összehozni.
Posted 2008. March 24. - 20:24
Posted 2008. March 24. - 16:14
Posted 2008. March 24. - 15:40
Énis
Akkor végülis a cc-vel indulhatunk, hallod, Bocc??
Azért erre nagyon kiváncsi leszek..valamikó menjünk ki, Hulp, meg többiek!
Akkor végülis a cc-vel indulhatunk, hallod, Bocc??
Azért erre nagyon kiváncsi leszek..valamikó menjünk ki, Hulp, meg többiek!
Posted 2008. March 24. - 13:31
Posted 2008. March 24. - 12:57
Mindenképp kõszegen lesz a pálya.....
amugy most irtak hogy holnap jönnek le Kõszegre...
Meg irta hogy tisztában vannak az elõbb leírt nyomvonal hiányosságaival és azért jönnek le hogy erre kitalálják a megoldást......
Tehát kb holnap alakul ki nagyjából a nyomvonal.....
amugy most irtak hogy holnap jönnek le Kõszegre...
Meg irta hogy tisztában vannak az elõbb leírt nyomvonal hiányosságaival és azért jönnek le hogy erre kitalálják a megoldást......
Tehát kb holnap alakul ki nagyjából a nyomvonal.....
Posted 2008. March 24. - 11:15
Az igazán az lenne a jó, ha tényleg találnának valami új nyomvonalat, ami jó is. Mondjuk Hörmanntól lefelé Velembe. Ott tuti ki lehetne jelölni valami jó kis nyomvonalat (viszonylag hosszút), és a felszállítás is megoldható lenne.
Posted 2008. March 24. - 10:27
Majd kiváncsi leszek mit szolnak hozzá ha meglátják hogy mien pályát eszeltek ki......
Írtam nekik e-mailban hogy mik a pálya hibái,remélem vmit reagálnak rá vagy elkezdenek gondolkozni egy új pálya kijelölésében.
Írtam nekik e-mailban hogy mik a pálya hibái,remélem vmit reagálnak rá vagy elkezdenek gondolkozni egy új pálya kijelölésében.
Posted 2008. March 24. - 00:00
majd rájön az elitnép(építõk) h ha akarnak nevezõket akkor nemkéne beletenni sztrádát.)
márpedig gondolom õk is bringáznak és tuggyák miaz felfee tekerni egy déhábiciglivel:)
márpedig gondolom õk is bringáznak és tuggyák miaz felfee tekerni egy déhábiciglivel:)
Posted 2008. March 23. - 20:07
A Kálváriáig meg a pintérrõl jönne le elvileg....
De annak egy része meg emelkedik......
De annak egy része meg emelkedik......
Posted 2008. March 23. - 18:23
A síklubot azért írtam, mert a legutóbbi bikmakkban az van, hogy 06.29. Kõszeg (amennyiben az engedélyeket megkapja a Szombathelyi Síklub). Én mondjuk azt sem tudtam, hogy van ilyen (persze ez semmit nem jelent). A csótóhoz lehozni max. akkor lehet, ha a Kálváriáról indul, de az meg nem lenne túl izgi, mert nagyon rövid lenne a pálya. Szerintem is a régi nyomvonalon kéne hozni. Akit érdekel, az kimegy oda is, akit meg nem, az meg a csótóhoz sem megy ki.
Posted 2008. March 23. - 15:15
síelõknek sztem semmi köze ehhez.
fent említett gyõri arcok vállalták el a szervezést.
amint meglátják, tuti elvetik ezt a nyomvonalat szerintem.
szabályzatban benne van úgy tudom, hogy tekerés nélkül le lehessen jönni a pályán. ezen a nyomvonalon max fixivel jönne össze ez .)
a híd amugymég mindig megvan sztem, szal azon át lehetne hozni a pályát,de egyszerüen nem lehet normálisan lehozni a csotohoz...
legjobb sztem az lenne ha kitisztítanánk a felsõ részt, plusz be lehetne építeni normálisan.
a népet meg simán oda lehet irányítani ha nagyon akarják. nemez gyártól 10 perc séta....
Gygy! sorry h tegnap nem mentem. ma ha ráérsz lenézek.
fent említett gyõri arcok vállalták el a szervezést.
amint meglátják, tuti elvetik ezt a nyomvonalat szerintem.
szabályzatban benne van úgy tudom, hogy tekerés nélkül le lehessen jönni a pályán. ezen a nyomvonalon max fixivel jönne össze ez .)
a híd amugymég mindig megvan sztem, szal azon át lehetne hozni a pályát,de egyszerüen nem lehet normálisan lehozni a csotohoz...
legjobb sztem az lenne ha kitisztítanánk a felsõ részt, plusz be lehetne építeni normálisan.
a népet meg simán oda lehet irányítani ha nagyon akarják. nemez gyártól 10 perc séta....
Gygy! sorry h tegnap nem mentem. ma ha ráérsz lenézek.