most íródnak az engedélyek dh ügyben
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2008. április 09. - 20:56
Írta 2008. április 09. - 20:52
Matt,a pancizás mindíg jó! bár mostanában ugye para van kõszegen a zöld miatt,aztán a yardok elég sokat járnka le,meg köcsögösködnek...:S
*Revelations ch. XIII v.18*
Írta 2008. április 09. - 17:57
Punkbiker, a kõszegi DH-verseny ügye hogyan áll? Van már bicajozható pálya? Csak mert szerintem már mehetnénk valamikor megnézni.
Írta 2008. április 09. - 15:19
Én megyek nyugat beatre. Majd össze futhatnánk.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Írta 2008. április 09. - 13:40
kösz,de nem az én mûvem,talán valamelyik iskolatárs csinálta...egyébként meg KisPanciForever!
ennyire jól sikerült a pancizás, hogy nem emlékszel?
nyugatbeat nekem kimarad. palotaira mennék szívesen, de az itt is van 600ér .)
Írta 2008. április 09. - 09:36
kösz,de nem az én mûvem,talán valamelyik iskolatárs csinálta...egyébként meg KisPanciForever!
Írta 2008. április 09. - 01:13
Nah vettem gumit,véglis maxxis highroller lett 2.5-be szimpla oldalfalú,elsõre elég erõsnek tûnik,remélem jó lesz.
Innen jön vki nyugatbeat-re?
Innen jön vki nyugatbeat-re?
Írta 2008. április 06. - 23:26
Ja, ezt már én is meg akartam kérdezni, hogy a pizzázással most akkor mi van?
Nekem Minion DH van hátul, de nem annyira vettem észre, hogy jobban kopna, mint más. Nekem elõl van Highroller. Szerintem az 55 kilód alatt nem kopik egyik se, mert szinte le se ér a talajra.
Nekem Minion DH van hátul, de nem annyira vettem észre, hogy jobban kopna, mint más. Nekem elõl van Highroller. Szerintem az 55 kilód alatt nem kopik egyik se, mert szinte le se ér a talajra.
Írta 2008. április 06. - 22:47
High Rollert vegyél, a minion nekem hamar elkopott! szimpla simán elég!
Ebbõl a Pizzázásból lesz valami?
Ebbõl a Pizzázásból lesz valami?
Írta 2008. április 06. - 13:12
Vegyél szimplafalút, meg egy Rubena DH belsõt. Nekem amióta ez van, nem volt defektem (kb. 3 éve). Egyet kivéve, de akkor egy fél küllõ bennmaradt a külsõ és a belsõ között. Enke is egy Szombathely-Ják távolság kellett, hogy átszúrja a belsõt. Pedig én nem 55 kg vagyok.
Írta 2008. április 06. - 12:16
Hello!
Tegnap voltam bringázni,sikerült összeszednem Sében egy kb 4 centis akáctüskét,úgyhogy új gumit kéne vennem.Maxxisokat néztem,vagy HighRollert vagy Minion DH-t fogok venni,csak az a nagy kérdés h szimpla vagy dupla oldalafalút vegyek?Hátra kéne kb 55 kilóhoz,pls akinak iylen van segítsen már!
Tegnap voltam bringázni,sikerült összeszednem Sében egy kb 4 centis akáctüskét,úgyhogy új gumit kéne vennem.Maxxisokat néztem,vagy HighRollert vagy Minion DH-t fogok venni,csak az a nagy kérdés h szimpla vagy dupla oldalafalút vegyek?Hátra kéne kb 55 kilóhoz,pls akinak iylen van segítsen már!
Írta 2008. április 05. - 14:36
utcára kényelmesebb így .)
de majdnem elfogyott egy fél flexkorong! durva ez a ritchey SC
rövidgatyát lehet én is bevállalom ma.. ne fujna a szél..
de majdnem elfogyott egy fél flexkorong! durva ez a ritchey SC
rövidgatyát lehet én is bevállalom ma.. ne fujna a szél..
Írta 2008. április 04. - 19:31
Hol nem fértél el, hogy le kellett vágni? Nem tudtad eltolni az IC-n az ülések között?
Én már rövidgatya-mezben voltam a héten tekerni, de tegnap már azért fáztam kicsit. És sajna ma sincs melegebb.
Én már rövidgatya-mezben voltam a héten tekerni, de tegnap már azért fáztam kicsit. És sajna ma sincs melegebb.
Írta 2008. április 04. - 19:14
Matt, én úgy hiszem neked nagyjából tök mindegy, hogy milyen idõ van. Képes vagy éjszaka is meg zuhogó esõben télen is elmenni tekerni a hegyre. Akkor nem mindegy milyen idõ van itt?
najó ez igaz de annyira tavasz hangulatom van már .)
rövidgatyában pulcsiban akartam streetelni
de nem fért bele annyi napsütés a táskámba meg a szélcsendet is otthon felejtettem :/
na mindegy.
vágtam a kormányból, 58centis most .) irány az utca!
Írta 2008. április 04. - 18:49
Eléggé felháborító, de ezért nem veszek én boltban DVD-t. Ez az egész artisjust be kellett volna már régen zárni, vagy inkább létre sem kellett volna hozni. Végigolvastad a hozzászólásokat is? Érdemes.
Írta 2008. április 04. - 18:25
http://www.sg.hu/cikkek/59332
ez a legjobb:
"
Nálunk jelenleg 110 forintot kell fizetni minden egyes üres DVD lemez után, hogy "legálissá" váljon (ez az elõállítási költség 200%-a), míg a hasonló népességû és fejlettségû Csehországban mindössze 18 Ft-nak megfelelõ koronával terhelik meg a vásárlásokat
"
Köszönjük Emese
kib@szott jogvédõs geczik
mennének el afrikába, ott aztán lenne mit védeniük (gyermekek, nõk)
ott legyen nagy a pofájuk
ez a legjobb:
"
Nálunk jelenleg 110 forintot kell fizetni minden egyes üres DVD lemez után, hogy "legálissá" váljon (ez az elõállítási költség 200%-a), míg a hasonló népességû és fejlettségû Csehországban mindössze 18 Ft-nak megfelelõ koronával terhelik meg a vásárlásokat
"
Köszönjük Emese
kib@szott jogvédõs geczik
mennének el afrikába, ott aztán lenne mit védeniük (gyermekek, nõk)
ott legyen nagy a pofájuk
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2008. április 04. - 15:27
Matt, én úgy hiszem neked nagyjából tök mindegy, hogy milyen idõ van. Képes vagy éjszaka is meg zuhogó esõben télen is elmenni tekerni a hegyre. Akkor nem mindegy milyen idõ van itt?
Írta 2008. április 04. - 12:06
akkor most mi legyen, menjek vagy maradjak?
a legjobb az lesz azt hiszem, ha megyek és viszem a jó idõt is!
a legjobb az lesz azt hiszem, ha megyek és viszem a jó idõt is!
Írta 2008. április 04. - 12:01
Nem mondanám, hogy túl szép az idõ. Van amikor egész jól befelhõsödik. Tegnap voltam délután tekerni, és rohadtul fújt a szél, de a legnagyobb baj az volt, hogy nagyon hidegen fújt.