Hát akkor tedd vissza. Nehogy megrémissz valakit.
Ma a baj McClane, nagyon eltüntél. Se egy kakukk, semmi. Elvittek az ufók, és megerõszakoltak?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2008. április 11. - 07:25
Írta 2008. április 11. - 06:11
Írta 2008. április 10. - 23:41
Írta 2008. április 10. - 22:39
Írta 2008. április 10. - 22:03
Írta 2008. április 10. - 19:52
Ezt a magánkézben dolgot sem értem. Most neki mi a franc baja lesz abból, hogy 100 bicajos 5-ször lejön az erdõben. Ezt egyszerûen nem bírom megérteni. Attól az õ fáinak az ég világon semmi bajuk nem lesz. És úgy gondolom nekik a fa az érték, és nem a talaj azon az egy nyomvonalon. Plusz most sírnak rínak, hogy környezetvédelem, aztán amikor oda jutnak, akkor bazi nagy gépekkel tarvágást csinálnak. Rohadjon meg az összes. A szokásos gusztustalan magyar gáncsoskodás. Csak hogy másnak se legyen jó.
Írta 2008. április 10. - 19:18
csak annyi hogy szerintem elég naiv elgondolás a fenti...
az erdészek, pont hogy szarni fognak rá jövõre, hogy mi volt idén.. csak a szép kék szemünkért, meg mert azt mondjuk hogy "dehát tavaly se volt talajerózió" nem fognak dh versenyt engedni az óháznál.
no meg ha jól tudom a DH pálya alja az fõleg magánkézben van,nem? ráadásul ezer tulajdonosa van, és ez volt a probléma mindig hogy nem lehetett megegyezni velük.
de ezek csak hallomásból tudom, kõszeg meg elég pletykás szóval nem tudom mi igaz az utóbbiból.
/nyûgös napom van sorry/
az erdészek, pont hogy szarni fognak rá jövõre, hogy mi volt idén.. csak a szép kék szemünkért, meg mert azt mondjuk hogy "dehát tavaly se volt talajerózió" nem fognak dh versenyt engedni az óháznál.
no meg ha jól tudom a DH pálya alja az fõleg magánkézben van,nem? ráadásul ezer tulajdonosa van, és ez volt a probléma mindig hogy nem lehetett megegyezni velük.
de ezek csak hallomásból tudom, kõszeg meg elég pletykás szóval nem tudom mi igaz az utóbbiból.
/nyûgös napom van sorry/
Írta 2008. április 10. - 16:32
Pedig jó lenne ha írnál.
Két évvel ezelõtt volt itt verseny. Ezek szerint az nem sikerült? Vagy akkor most mi van?
Két évvel ezelõtt volt itt verseny. Ezek szerint az nem sikerült? Vagy akkor most mi van?
Írta 2008. április 10. - 15:50
nem írok inkább semmit...
léptem suliba.
Andris, ha tényleg tud ismerõsöd óccsón óutit, komolyan érdekelne. már naon ki vagyok :/
léptem suliba.
Andris, ha tényleg tud ismerõsöd óccsón óutit, komolyan érdekelne. már naon ki vagyok :/
Írta 2008. április 10. - 15:47
Igen marad a Kálváriás dolog!!!
Amugy a pálya most készülget , a fenti mezõs rész most kerül elkészítésre a többit meg majd utána..........
Amugy azért van ez a kis gyenge pálya hogy az erdészet lássa hogy megtudnak rendezni egy versenyt gondok nélkül és esteleg jövõre adnak engedélyt az óházhoz egy uj pályára amin talán még ob is lehet.........de ez még csak tervezet.......
Amugy a pálya most készülget , a fenti mezõs rész most kerül elkészítésre a többit meg majd utána..........
Amugy azért van ez a kis gyenge pálya hogy az erdészet lássa hogy megtudnak rendezni egy versenyt gondok nélkül és esteleg jövõre adnak engedélyt az óházhoz egy uj pályára amin talán még ob is lehet.........de ez még csak tervezet.......
Írta 2008. április 10. - 15:43
Írta 2008. április 10. - 13:05
Írta 2008. április 09. - 23:17
tegnap én is néztem egy simplont, de balesetes volt, meg volt nyomva..
amugy haragszom az ilyen emberekre..
azér van a bicikli hogy tekerjük! ha még szép akkor méginkább!
ha tud hozhatna nekem is egyet
kb 53-54es kéne.
amugy haragszom az ilyen emberekre..
azér van a bicikli hogy tekerjük! ha még szép akkor méginkább!
ha tud hozhatna nekem is egyet
kb 53-54es kéne.
Írta 2008. április 09. - 23:11
egyik haverja hozza õket valamelyik németajkú országból..
nem hiszem hogy valaha is megválna tõle..mondom; a szobában tartja, csak ha süt a nap, és száraz az aszfalt jön ki vele..
nem is tudom mikor tekertünk utoljára..
Én a Simplon-t pl. itt vettem a bikemagapróban..20 volt, és feladták postán..
felpolíroztam, új nyereg, zsír a kerekekbe és most hasít!
ill. mióta karamboloztam a cégnél pihen..
linket nézted?
nem hiszem hogy valaha is megválna tõle..mondom; a szobában tartja, csak ha süt a nap, és száraz az aszfalt jön ki vele..
nem is tudom mikor tekertünk utoljára..
Én a Simplon-t pl. itt vettem a bikemagapróban..20 volt, és feladták postán..
felpolíroztam, új nyereg, zsír a kerekekbe és most hasít!
ill. mióta karamboloztam a cégnél pihen..
linket nézted?
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr
Írta 2008. április 09. - 23:04
15ér megveszem tõle kerekek, fék, kormány, váltók nélkül.
hol vette? nekemis!
mindenki fasza bicót talál csak én nem?
hol vette? nekemis!
mindenki fasza bicót talál csak én nem?
Írta 2008. április 09. - 23:03
úgy tudom maradt a kálváriás dolog...
zöld=fû
kiadjak 30ropit egy colnago vázért+villáér+monoblokkért?
http://www.maxi-bike...colnagovaz1.jpg
annyira szép .)
NE!
volt munkatársam 15000 magyar pénzért vett ugyan ilyen Colnago Mexico-t full 105 szettel..TTT kormánnyal, zsír Conti 23x622-es gumikkal..
mindenhol kipolírozta, és most a szobában tartja..
nézd meg ezeket, aztán keress zsepit..mert tuti elélvezel
http://raydobbins.com/
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr
Írta 2008. április 09. - 21:27
Írta 2008. április 09. - 21:22
Szerintem nem szép, de ha neked kell, akkor adjál ki érte annyit. Viszont ezt a lóvét félretehetnéd a leogangos nyaralásra is.
Írta 2008. április 09. - 21:11
úgy tudom maradt a kálváriás dolog...
zöld=fû
annyira szép .)
zöld=fû
annyira szép .)
Írta 2008. április 09. - 20:58
Matt,a pancizás mindíg jó! bár mostanában ugye para van kõszegen a zöld miatt,aztán a yardok elég sokat járnka le,meg köcsögösködnek...:S
Mi az a zöld, ami miatt para van?
Matt, a konkrét nyomvonal megvan már?