Naggyon kemény. Szépen esik a srác, nem esik kétségbe.
Volt szerencsém pár alkalommal crossozni. Fizikailag az egyik leg megterhelõbb sport ( mivel régi motoros vagyok, sok cross versenyt, interjút láttam, és minden versenyzõ elmondja a profik közül, hogy olyan edzéstervük van, mint a boxolóknak ) Állóképesség hatalmas kell hozzá, ilyen szempontból sztem keményebb, mint a DH, mivel itt 30 perc + 2 kör általában a táv.
Amit írsz, abból a szempontból hasonló, mivel még nem "Forma 1-esedett el ), bár már ez sem olyan,mint rég. Ahogy a nagy szponzorok, pnzekl megjelennek, egybõl más a dolog, és ez kb 5-6 éve így van már.
Örülök, hogy ledveled a sportot, mert én nagy fan vagyok + természetesen Supermoto
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2011. July 27. - 19:44
Posted 2011. July 27. - 12:52
persze össze sem vethetõ a dh meg a mx , mind a kettõ más miatt nehéz. amúgy igen mostanában nézegetem a supercross-t nekem mocskosul bejön, plusz a hozzá tartozó dolgok, versenyeken nagy kamionok csapat sátrak, este partyk hülyülések, full a dh ra emlékeztet.
am nem hiába a dh nagymenõk is mx al edzenek hatalmas kondi kellhet ehhez is. pont most az egyik videoban néztem hogy Hill egy haverjával indult mx versenyen . utána mondta is hogy most 2 hétig tuti off a kezének úgy szétrázta:D
Chad Reed et én is bírom, ezt nézd még meg elég nagyot esett. mondjuk ha nem az érkezõ meredek oldalára érkezik, hanem pár méterrel mellé síkra tuti mindenét széttöri.
2011 Chad Reed Crash-Millville(Official Speed TV Feed) - YouTube
am nem hiába a dh nagymenõk is mx al edzenek hatalmas kondi kellhet ehhez is. pont most az egyik videoban néztem hogy Hill egy haverjával indult mx versenyen . utána mondta is hogy most 2 hétig tuti off a kezének úgy szétrázta:D
Chad Reed et én is bírom, ezt nézd még meg elég nagyot esett. mondjuk ha nem az érkezõ meredek oldalára érkezik, hanem pár méterrel mellé síkra tuti mindenét széttöri.
2011 Chad Reed Crash-Millville(Official Speed TV Feed) - YouTube
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Posted 2011. July 27. - 11:48
Én nem kedvelem egyébként a free style motocross-t, ezt épp csak találtam és ez tényleg érdekes volt.
A supercross milliószor többet ér, meg a motocross is. Stewart pár évvel ezelõtt volt hatalmas tehetség, aztán volt pár olyan sérülése,ami miatt bukta a szezont…. mostanában már elkenik szegényt a többiek. Tadesco most az egyik top. McGrath meg hatalams név marad örökre, meg Chad Reed ( nekem õ volt a kedvencem + Carmichael )
USA-ban az off road szinte nemzeti sport, így nagyon meg vannak fizetve a kinti sztárok. Ne lepõdj meg a saját pályán a „rencs” hátsó részében
Hogyhogy nézed? Szereted a Cross-t?
Amúgy egyáltalán nem érzed menet közben a motor tömegét… sõt: sztem annyival nehezebb a bicaj, hogy nincs akkora súlya a bicónak, így nem olyan stabil, nem ad akkora biztonságot… + DH-ban a meredek lejtõ miatt nehezebb kontrolálni a megindulásokat, fékezéseket….
A supercross milliószor többet ér, meg a motocross is. Stewart pár évvel ezelõtt volt hatalmas tehetség, aztán volt pár olyan sérülése,ami miatt bukta a szezont…. mostanában már elkenik szegényt a többiek. Tadesco most az egyik top. McGrath meg hatalams név marad örökre, meg Chad Reed ( nekem õ volt a kedvencem + Carmichael )
USA-ban az off road szinte nemzeti sport, így nagyon meg vannak fizetve a kinti sztárok. Ne lepõdj meg a saját pályán a „rencs” hátsó részében
Hogyhogy nézed? Szereted a Cross-t?
Amúgy egyáltalán nem érzed menet közben a motor tömegét… sõt: sztem annyival nehezebb a bicaj, hogy nincs akkora súlya a bicónak, így nem olyan stabil, nem ad akkora biztonságot… + DH-ban a meredek lejtõ miatt nehezebb kontrolálni a megindulásokat, fékezéseket….
Posted 2011. July 27. - 10:02
kemény volt nagyon durva mi whippet húzott a pali, nem értem hogy utána még hogyan rángatja vissza alaphelyzetbe azt a dög motort.
amúgy mostanában én is csomó ilyesmit nézek , én a supercross versenyzõ James Stewart stílusát csípem.
õ is elég jól megy, plusz ez az egész pálya az õ hátsó kertjében van. nem szar. : Freecaster tv FMX James quot;Bubba quot; Stewart tears up his private track in Florida - YouTube
Posted 2011. July 26. - 20:15
Posted 2011. July 25. - 18:09
Posted 2011. July 25. - 17:52
Helló
péntek 29.-e 19:00 Kõszeg Csótó Kerékpáros közgyûlés ,gyertek változtassuk meg ezt a kretén helyzetet!!!!
Dh pályát Kõszegnek !!!
Puby
péntek 29.-e 19:00 Kõszeg Csótó Kerékpáros közgyûlés ,gyertek változtassuk meg ezt a kretén helyzetet!!!!
Dh pályát Kõszegnek !!!
Puby
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!
Posted 2011. July 24. - 23:10
mióta ez a videó készült mondjuk jó sok minden más lett /durvább lett, de amúgy igen:)
Posted 2011. July 24. - 20:09
Bakker.... Nagyon mennek. Most, hogy láttam élõben a pályát... méginkább besz.rás
Sopron Downhill headcam - YouTube
Sopron Downhill headcam - YouTube
Posted 2011. July 24. - 18:04
Ahogy Dani is mondja, ott már el kéne adni a bicót is ahhoz, hogy fizetni tudjunk.
Áshatunk, de utána irány a börtön kõfejtõje
Áshatunk, de utána irány a börtön kõfejtõje
Posted 2011. July 24. - 16:36
Posted 2011. July 24. - 09:31
inkább Rohoncra kéne ásni egy olyat mint Sopronba:D már sok nem kéne hozzá
Posted 2011. July 24. - 06:45
Posted 2011. July 23. - 20:25
Jah: azért már nem fogok sztem WC-n indulni
Jó lesz Sopron is.....elszüttyögünk majd a hátsó sorba
Posted 2011. July 23. - 07:32
Posted 2011. July 22. - 20:13
Jó hír viszont, hogy nagyion mehetnékem van már Baromira hiányzik az egész
Ez a lényeg semmi más:)
Posted 2011. July 22. - 17:07
OK. Jövõ héten szólj légyszi, amikor mennél. Hát elég tré az idõ.....
Azzal megyek, de csak tekerek természetesen, nem csapatni
Egész jó. Markolni, szorítani már tudok. Minden irányban egész szépen mozog, kivéve a csavarás, hátrafelé hajlítás ( két lényeges dolog ), ezek nagyon nehezen fejlõdnek.
Alakul azért, de nem egy gyors folyamat.
Azzal megyek, de csak tekerek természetesen, nem csapatni
Egész jó. Markolni, szorítani már tudok. Minden irányban egész szépen mozog, kivéve a csavarás, hátrafelé hajlítás ( két lényeges dolog ), ezek nagyon nehezen fejlõdnek.
Alakul azért, de nem egy gyors folyamat.
Posted 2011. July 22. - 13:35
Sajnos nem valószínû. Egyrészt szerintem még sár van, és ahogy most kinéz még simán eshet is addig. Talán jövõ héten már jobb idõ lesz. Illetve vasárnap délután lehet már szó róla.
Ez viszont nagyon jól hangzik, hogy bicajjal akarsz jönni. Hogy van a kezed? Gyógyul rendesen?
Ez viszont nagyon jól hangzik, hogy bicajjal akarsz jönni. Hogy van a kezed? Gyógyul rendesen?
Posted 2011. July 21. - 20:29
Hulp: Nem jössz ki holnap 17 felé Sébe? Kiviszem a lemezeidet. Úgy akarom, hogy bicajjal megyek ki......
Posted 2011. July 18. - 22:45
Iszonyat jó volt a soproni pálya.A sziklás részek még merevvel is élvezhetõek voltak,egész jól lehetett jönni.Karom se meg a csuklóm se fáradt el......tolás készített ki igazán. Bezzeg mára olyan izomlázam lett szinte mindenhol.....
Egy esésem volt a freeride pálya kanyarok elõtti csikicsukis tömény részén....nem tudtam lekövetni a sok akadályt......bezúztam a bal segg féltekém
Szóval élmény volt veletek ez a nap
Egy esésem volt a freeride pálya kanyarok elõtti csikicsukis tömény részén....nem tudtam lekövetni a sok akadályt......bezúztam a bal segg féltekém
Szóval élmény volt veletek ez a nap