Na és? Nem kell ráállnod. Patentpedállal mész, nem? Majd akkor terheled a bal bokádat, a jobb lábadat meg felteszed a kormányra addig, hogy pihenjen. Te egyébként mi a fenét csinálsz, hogy állandóan lesérülsz?
ígyvan..
nem tudom punkbiker mennyi tapasztalatod van slick gumik terén de azér az enyhe túlzás hogy sima legyen és csókolom..
nem árt ha vizes aszfalton is jó, nem szúrja ki az elsõ szilánk, ne legyen ezer kiló, meg esetleg a fényvisszaverõs oldalfal igenis fontos tényezõ lehet városban.
schwalbe marathont szokták agyondicsérni de ha jolrémlik az ára is olyasmi .)
kérdésedre az elsõ értelmes választ megadva......igen jó az a gumi....de igazából városra mindegy mien csak slick legyen meg ne legyen drága....azt ezen belül mit választassz sztem tökmindegy....ezek nem DH gumik hogy fontos a mintázata...szinte mindegyik ugyanolyan "sík" max más forma van belemarva......
aha, tényleg vicces lehet ezzel letekerni napi 20 kilométert a budapesti betondzsungelben
amúgy nekem is egy jó rücskös bontragerem van, meg szeretem is fejleszteni az erõnlétemet vele aszfalton, de néha szeretnék azért úgy beérni a munkahelyemre, hogy nem izzadok le addig tíz litert. ezért akarok suhanni