nyamm
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:15
Írta 2009. március 02. - 10:42
Írta 2009. március 01. - 20:47
Szerintem a szakemberek erre vártak. Nem kell fogalkozni a fa kivágásával, már csak az elszállítást kell intézni:D
Jól megvan minden tervezve... Para biczaj nem érdekel?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Írta 2009. március 01. - 19:39
Szerintem a szakemberek erre vártak. Nem kell fogalkozni a fa kivágásával, már csak az elszállítást kell intézni:D
The quick brown fox jumps over the lazy dog.
Írta 2009. március 01. - 18:52
Írta 2009. február 27. - 09:04
hmm..fincsi...
Új fórum-háát nem erre tippeltem az elindul ürlap alatt.
a magyarosításra már nem vót idõ..és a frissmag még mindig elbassza az oldal jobb szélét..
egyébként abban bíztam, hogy eltalálom hogy mire készülnek, és nem kértem sok mindent megelégedtem volna egy demoval is..háát nem gyütt be, én túl elõre gondoltam..és többet vártam ha már így be volt jelentve...
Új fórum-háát nem erre tippeltem az elindul ürlap alatt.
a magyarosításra már nem vót idõ..és a frissmag még mindig elbassza az oldal jobb szélét..
egyébként abban bíztam, hogy eltalálom hogy mire készülnek, és nem kértem sok mindent megelégedtem volna egy demoval is..háát nem gyütt be, én túl elõre gondoltam..és többet vártam ha már így be volt jelentve...
Írta 2009. február 27. - 08:09
Írta 2009. február 27. - 07:54
bakker
má' megin' hozzá kellett nyúlni
nem teccik ez az új dizájn
a régi jobb volt
de legalább gyors az oldal, bár nekem eddig is gyors volt
má' megin' hozzá kellett nyúlni
nem teccik ez az új dizájn
a régi jobb volt
de legalább gyors az oldal, bár nekem eddig is gyors volt
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2009. február 26. - 16:46
futás oksi..
Sajnos a gazdasági helyzet miatt van szükségem a pénzre-.. és tudom hogy töredékét se kapom érte, meghát.. eszem szerint se adnám el soha, de nem tudok jobbat most..
ezvan..
Sajnos a gazdasági helyzet miatt van szükségem a pénzre-.. és tudom hogy töredékét se kapom érte, meghát.. eszem szerint se adnám el soha, de nem tudok jobbat most..
ezvan..
Írta 2009. február 26. - 14:18
Biczó ne add el
töredékét sem fogod kapni érte
ennyire kell a pénz?
tudom, hogy nehéz helyzetben vagytok, de gondold meg
ha most eladod, nagyon sokat buksz, és többet nem fogsz tudni venni iylen gépet a család mellett....
szombat reggeli futás oks, pl 9-kor indulás?
töredékét sem fogod kapni érte
ennyire kell a pénz?
tudom, hogy nehéz helyzetben vagytok, de gondold meg
ha most eladod, nagyon sokat buksz, és többet nem fogsz tudni venni iylen gépet a család mellett....
szombat reggeli futás oks, pl 9-kor indulás?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2009. február 26. - 13:42
Nekem a telód kéne, ha eladnád 1000 Ft-os havi törlesztéssel 0% THM-mel és 0% kezdõrészlet lefizetése mellett. Meg kéne a két fékmunkahengered is. A többi nem annyira.
El akarod adni? Ez nagyon sajnálatos. Viszont asszem nem ebben a gazdasági helyzetben kapod érte a legtöbb pénzt.
El akarod adni? Ez nagyon sajnálatos. Viszont asszem nem ebben a gazdasági helyzetben kapod érte a legtöbb pénzt.
Írta 2009. február 26. - 13:34
Oks,, csak reggel legyen!..
Hulp én nem így csináltam volna az biztos.. más a technikám.. különben se volt értelme csúszni, le kellett volna ugrani az egészet..
Valakit nem érdekel a dh gépem?egyeltalán azt el lehetne adni?mit érhet?
Hulp én nem így csináltam volna az biztos.. más a technikám.. különben se volt értelme csúszni, le kellett volna ugrani az egészet..
Valakit nem érdekel a dh gépem?egyeltalán azt el lehetne adni?mit érhet?
Írta 2009. február 26. - 12:12
Írta 2009. február 25. - 22:28
Írta 2009. február 25. - 15:42
Szia Sunset!
A Kõszegi Tájvédelmi körzet az Õrségi Nemzeti Park alá tartozik-része annak.
Sajnos tényleg ocsmány a látvány..egyébként az Õrségi kollégám is tudna szépeket mesélni:pl.
szerinted miért jó az hogy egy réthez nem lehet nyúlni, mert védett növények vannak rajta.?!?nyúlni:állatot ráhajtani..
Ugyanis a legeltetés miatt van ma annyi védett növény az adott területen, most hogy EU meg Öko most nincs áhm legeltetés-->folyamatosan tûnnek el a védett fajok..
Annyira jól végzik a munkát Kõszegen hogy komplett erdõt vágnak ki Román vendégmunkások, és nem tûnik fel senkinek(100ha)...na most már tényleg nem érdekel tovább..
A Kõszegi Tájvédelmi körzet az Õrségi Nemzeti Park alá tartozik-része annak.
Sajnos tényleg ocsmány a látvány..egyébként az Õrségi kollégám is tudna szépeket mesélni:pl.
szerinted miért jó az hogy egy réthez nem lehet nyúlni, mert védett növények vannak rajta.?!?nyúlni:állatot ráhajtani..
Ugyanis a legeltetés miatt van ma annyi védett növény az adott területen, most hogy EU meg Öko most nincs áhm legeltetés-->folyamatosan tûnnek el a védett fajok..
Annyira jól végzik a munkát Kõszegen hogy komplett erdõt vágnak ki Román vendégmunkások, és nem tûnik fel senkinek(100ha)...na most már tényleg nem érdekel tovább..
Írta 2009. február 25. - 11:25
bevallom a Kõszegi-hg-t még nem jártam meg, csak bent voltam a városban ami nekem nagyon tetszett! Én az Õrséget párszor végigjártam bringával és ahol tarvágás volt, ott a következõ évben már a növedékeke szépen sorba nõttek kifelé.
Az ottani erdészet nem tudom pontosan kihez tartozik,de nagy valószínûséggel Szombathelyhez.
Ugye léteznek még az úgynevezett koca fakitermelõk akik rövid idõ alatt csodára képesek és nagy kárt okoznak. Lásd Miskolc környékén sikerült nekik eltüntetni jó pár hektárnyi erdõt és mikor elkapták õket a szakadt ladákkal, akkor még nekik állt feljebb, hogy miért büntetik meg õket.
Azt hogy ott a Köszegi dombokon mért mûvelik amit mûvelnak,ezt sajnos nem tudom. És sejtem, hogy milyen ocsmány látvány lehet az ami most ott van!
Az ottani erdészet nem tudom pontosan kihez tartozik,de nagy valószínûséggel Szombathelyhez.
Ugye léteznek még az úgynevezett koca fakitermelõk akik rövid idõ alatt csodára képesek és nagy kárt okoznak. Lásd Miskolc környékén sikerült nekik eltüntetni jó pár hektárnyi erdõt és mikor elkapták õket a szakadt ladákkal, akkor még nekik állt feljebb, hogy miért büntetik meg õket.
Azt hogy ott a Köszegi dombokon mért mûvelik amit mûvelnak,ezt sajnos nem tudom. És sejtem, hogy milyen ocsmány látvány lehet az ami most ott van!
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2009. február 24. - 20:19
gondolom a beteg fákat mind megvizsgálták, mielõtt kivágták volna õket...egyesével...
vagy megvizsgáltak kettõt, és kivágnak több ezret?
lásd monitoring tevékenység!
Írta 2009. február 24. - 16:50
üdv Boci, ezer éve....
gondolom a beteg fákat mind megvizsgálták, mielõtt kivágták volna õket...egyesével...
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2009. február 24. - 16:23
Szia Tamás!
Részemrõl ok, de golyóbisom az nincsen..
Részemrõl ok, de golyóbisom az nincsen..