Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

KaLeun

KaLeun

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Elképzelem, hogy egy szép, napos vasárnap délután a családunk útnak indul (mint 20 évente mindig) az erdõn keresztül a nagymamához. S az erdõbõl kiérve egy Navara keresztbe áll elõttünk és azt mondják 900e forintocska. :scratchhe :wtf: :confused:

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Attól függ, hogy azelõtt látott meg hogy leszálltál, vagy utána. :) Mondjuk kevés olyan hülye van, aki tolni veszi a bringáját, szóval vélelmezhetõ, hogy bicajozol.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
Én egyet megkérdeztem volna tõlük:
mi van, ha tolom magam mellett a bringát?
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Sajnos én sem, én is ezen gondolkozom..
Már dolgozom rajta..nemsokára kész..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nem hiszem Biczó, sajna nem hiszek ebben az egészben.

Viszont küldtem privit, majd nézd meg lécci.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi, háát ez felkeltette az érdeklõdésem, mert valahogy érintett vagyok a témában akaratlanul is, megpróbálok elmenni a fórumra..

Hulp, valaki nem társul be velem?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Igen, olvastam én is, bár a kommentekben csak a feléig jutottam.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
http://bikemag.hu/ma...a-kedves-parkor
portálon pont ez van kint :)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Szerintem azért minket csesztetnek, mert a dzsip-quad-motor-bicaj felállásból mi vagyunk a sor végén, és csak velünk szemben van egy kis esélyük a fellépésre. A motorizált jármûveket egész egyszerûen nem tudják elkapni. És azt baszogatják, aki a tápláléklánc alján van. Csak tudnám mi kárt teszünk az erdészeti utakon, de legrosszabb esetben is túristautakon való bicajozással. Én olyan helyen még soha nem mentem Kõszegen, ahol nem volt már régen kitaposott ösvény vagy út. A gyalogosokat sem zavarjuk, mert a hétvégén kétszer is voltam tekerni a hegyen, és asszem egy emberrel találkoztunk. A többi meg csak berakja a seggét a kocsiba, aztán felmegy a Hörmannhoz. Persze a szokásos helyeket most nem számoltam (Hörmann, Vöröskereszt, Óház, Szentvid, Hétforrás). Ja, és egyébként a hétvégi túristák agyatlansága abban mutatkozik meg a legjobban, hogy a parkolótól képesek aszfalton elgyalogolni a Hétforráshoz meg az Óházhoz. Vazze, kimegy az erdõbe, hogy aszfalton sétálhasson. Nóóóóórmális? De ezeken a népszerû helyeken szerintem a túristák szemetelése és mászkálása sokkal nagyobb kárt okoz, mint két bicajkerék. Basszus a vadetetõnél az Írottkõ felé kb 30 centi mély nyom van, mert az erdészeti gépekkel a sárban mászkáltak. Az persze nem árt a természetnek. A Kendig-hegyen meg már szinte fa sincs. Oda általában nem mennek a túristák, szóval ott büntetlenül lehet garázdálkodni erdõgazdálkodás címén. Megint felhúztam magam ezen a hülye témán.

Gygy

Gygy

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás
én már voltam ilyenen, mindent megmagyaráznak:) " mi a fákat azért vágjuk ki, mert fára mindenkinek van szüksége és mindig is volt ( most rád mutat és megkérdezi) , hogy ugye tiis használtok fát a háztartásba , és szabályosan olyan érzésed van , h miattad vágják ki a fákat, (mondjuk azért mert mi is fával fûtünk) na de akkor is!
NEm érdemes meghallgatni mert ugysem tudsz semmit csinálni max felhúzod magad!
Amugy ez a 300e -res história lehet, h az : egy srác fentvolt valahol a tornapálya környékén és odament hozzá egy f*sz tarisznya zöld és mondta neki, hogy ha nem takarodik le 5 másodpercen belül akkor fizetethet 300e-t.( ez igaz)
De ezt sem értem mert ezen a "gyûlésen" felvetõdött a kérdés, h hol szabad és hol nem szabad bringázni/lovagolni , és azt mondták h minden kijelölt uton lehet ..... szal nem értem!
Én azt mondom bringázzon mindenki ott ahol akar/ tud és ott szopassa ezeket a mocskokat ahol tudja és ha akar valamit száljon ki a tespedt pi...-jával a dzsipjébõl és fusson utánad.....
Inkább a protektor korlátozzon a mozgásban, mint a tolószék!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
igen, hallottam róla, de nem megyek el, mert pesten leszek, és különben sincs semmi értelme, bármit is szólni ezekhez....lepereg róluk
Come on! It's on

Korn

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nemár. most ez komoly vagy ugyanolyan kõszegi pletyka, mint a többi?
tényleg nem tudom elképzelni, hogy a gyakorlatban hogyan büntet meg. szentvidnél pl. mit magyaráz? gépjármûvel is lehet ott menni, akkor bicajjal is. sorompón belül max mondjuk hétforrásnál meg vöröskereszt, stájer fele kaphat el betonon de valahogy irreálisnak tartom, hogy ott járõröznek. ösvényen meg érjen már utol a navarával :)
ha meg meg is állít, akkor az amit hulp is ír, legurulok aztán szevasz. nem fog lelõni.
baze, BKV-n nem büntethet meg az ellenér ha én nem akarom, pedig ott kicsit több embert érint a dolog. elképzelhetetlennek tartom, hogy kidolgoznak egy olyan végrehajtórendszert ami mûködik ilyen esetben.

amúgymeg:
Az Írottkõ Natúrparkért Egyesület, mint az

„Õrállók az Alpokalján” projektpartnere

tisztelettel meghívja Önt

2009. április 16-án, csütörtökön 15.00 órakor kezdõdõ fórumra

A fórum helyszíne: Sgraffitós-ház (Kõszeg, Jurisics tér 8.)

A fórum témája:

A turisztikai célpontok, természetvédelmi területek, erdei pihenõhelyek közbiztonsági helyzete, a Kõszegi-hegységben és a város környékén meglévõ turistautak használata (kerékpár, kismotor, quad, paintball használata a hegyekben)

holnap lesz. ha otthon lennék el is mennék. kíváncsi vok mi hangzik el.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
nekem 1x azért is szóltak, mert a betonon bicikliztem
csodálatos
Come on! It's on

Korn

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
tegnap Szent Vid aljánál mellénk is begördült egy ilyen kis szép zöld rendõrségi Nissan, de kimagyaráztuk, hogy csak írottkõre megyünk fel a szerpentinúton . : P
Tényleg kezd egyre rizikósabbá válni ez az egész itteni brángázás. :(
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
azt máshonnan hallottam
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Én nem lopok, nem szemetelek, nem bántok senkit és semmit, szóval én nem vagyok veszélyes a közbiztonságra, vagyis békén lehet hagyni. Mondjuk az, hogy 300e Ft-ra akarnak büntetni valakit, ebbõl a linkbõl nem igazán jött le nekem.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
http://naturpark.web...=56541&nyelv=hu

együttmûködnek a rendõrséggel
innentõl kezdve a fantáziádra bízom :)
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ezt a természetvédelmis dolgot hol hallottad? De egyébként mit tudnak veled csinálni? Megbilincsel, vagy mi? Mert ha nem, akkor szimplán megfordulok, aztán otthagyom. Persze csak ha felfelé mentem. :)

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
hallottátok, hogy a köcsög geczi természetvédelmi járõrök, vagy mi a rossebb, elkaptak valami bringást kõszegen?
most van vmi tárgyalás, 300.000 ft-ra akarják büntetni, mert tájvédelmi körzetben bringázott

értitek?

a tarvágás az legális a lánctalpasokkal, ésatöbbi
a bringázás az 300 ropi
ezeknek mennyi az iq-ja?
mínusz 2?

szal meg ne álljatok senkinek
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Mondjuk vasárnap délután 3-kor szerintem tök mindegy, hogy merre mész Szombathelyen. Örülhetsz, ha egyáltalán autó jön szembe.