Nekem másr nincs idõm, és csak így találkozok a többiekkel, közösség lévén ez is fontos téma.. és ...-n 32-esett szereti tükörtojival a közepén..
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2009. July 07. - 09:36
Posted 2009. July 06. - 21:54
Látom már lassan egy éve izgalmas téma a pizzázás
Csoda hogy még nincs külön topik.........
Csoda hogy még nincs külön topik.........
Posted 2009. July 06. - 21:12
Hi, nekem is jóó.4 után bármikor...!
A korfunak és a kungfunak van valami köze egymáshoz?
A korfunak és a kungfunak van valami köze egymáshoz?
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2009. July 06. - 17:16
Posted 2009. July 06. - 16:27
jelenleg a pizzázás témáját vetettem fel, az bejön?
többiek?
jövõ héten?
többiek?
jövõ héten?
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2009. July 06. - 11:26
Posted 2009. July 06. - 11:18
na megjöttem Korfuról nyuszik!
a héten délutános vagyok, jövõ héten egy pizzázás?
amúgy amikor szakadt az esõ, pénteken, mi Pubyval 2 óra 40 percet edzettünk Velemben
végig ömlött az esõ, 2 Hörmannt mentünk biciklivel betonon, majd futva a Szívszaggató felé egy Írott-kõt
hatalmas volt
a héten délutános vagyok, jövõ héten egy pizzázás?
amúgy amikor szakadt az esõ, pénteken, mi Pubyval 2 óra 40 percet edzettünk Velemben
végig ömlött az esõ, 2 Hörmannt mentünk biciklivel betonon, majd futva a Szívszaggató felé egy Írott-kõt
hatalmas volt
Come on! It's on
Korn
Korn
Posted 2009. July 05. - 23:19
Nekem tegnap este elfüstölt a táp. Szerencsére volt itthon egy másik (ráadásul új), úgyhogy ki tudtam cserélni. De még nagyobb szerencse, hogy semminek nem lett baja a gépben. Bár ez most csak 300W-os, de talán bírni fogja.
Posted 2009. July 05. - 22:36
Posted 2009. July 05. - 15:39
Posted 2009. July 05. - 11:43
http://peterdh.hu/news.php?item.290.3
Nézzétek meg! a tihany Dh rol egy rövidebb kis video.... sztem tökjó, Filip Polc interjúú is van benne:)
Jó fej kankó ez a Polc
Posted 2009. July 03. - 18:48
http://peterdh.hu/news.php?item.290.3
Nézzétek meg! a tihany Dh rol egy rövidebb kis video.... sztem tökjó, Filip Polc interjúú is van benne:)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Posted 2009. July 03. - 13:13
Ha nem gond én ennek most inkább örülök. Így talán majd egyszer még lesz rá esély, hogy újra bicajozz velünk.
Posted 2009. July 03. - 12:02
Petide hol látsz te sarat, percek óta nem esett?!!Na nem értem áhm..Úgy néz ki a bicajom nem kell a kutyának se, csak a bicajom egy-egy csavarja...naszóval ez a nyakamon marad...
Posted 2009. July 03. - 07:26
Hát Maul nem tudom, szerintem nagyon nagy a sár. Ma semmiképpen nem jó, de egyébként a hétvégén ráérek.
Posted 2009. July 03. - 01:03
Hulp!
Ismét itthon vagyok, szóval mehetünk tekerni. A holnapot még nem tudom, mer tesóm diplomakiosztója lesz, de amúgy ok. Majd írok.
Ismét itthon vagyok, szóval mehetünk tekerni. A holnapot még nem tudom, mer tesóm diplomakiosztója lesz, de amúgy ok. Majd írok.
Posted 2009. July 01. - 13:47
Posted 2009. July 01. - 10:14
3,14csába..."
Hú ez kemény megfogalmazás..-biztos hogy a suli nem ártalmas az agyra??!
Hol találni képeket a pályáról?
Posted 2009. June 30. - 12:08
a dh-t ma majd megnézem a tv-ben mer' kicsit benéztem a dolgot
péntek délután találtuk ki hogy akkor le kéne menni. aztán este 8kor néztük veszprémben neten, hogy "akkor holnap mikor lesz a dh?" "jahogy most volt?! 3,14csába..."
szóval csak dirtöt nézegettük másnap miután magunkhoz tértünk egy lezárt szoci szálloda parkjában a sátorban
voltak azért szép trükkök. az angol srác tolt egy frontflipet is montival. best trick verseny volt kicsit lapos szerintem. 400euróér azt vártam volna hogy vér fog folyni, de nem naon tették oda magukat. balcsi hideg volt de azér belemerészkedtünk .)
szóval nekünk eléggé spontán jött az egész, kocsiba beszortunk pár cuccot aztán gó. ahhoz képest jól éreztem magam naon. szervezõknek tényleg gratu, mert sok mindent kellett összehozniuk és szerintem szinvonalasra sikerült. bár ahogy hallottam pár dirtös srác megint beárnyékolta a bringások "hírnevét" avval hogy a szálláson szétzúztak mindent.
péntek délután találtuk ki hogy akkor le kéne menni. aztán este 8kor néztük veszprémben neten, hogy "akkor holnap mikor lesz a dh?" "jahogy most volt?! 3,14csába..."
szóval csak dirtöt nézegettük másnap miután magunkhoz tértünk egy lezárt szoci szálloda parkjában a sátorban
voltak azért szép trükkök. az angol srác tolt egy frontflipet is montival. best trick verseny volt kicsit lapos szerintem. 400euróér azt vártam volna hogy vér fog folyni, de nem naon tették oda magukat. balcsi hideg volt de azér belemerészkedtünk .)
szóval nekünk eléggé spontán jött az egész, kocsiba beszortunk pár cuccot aztán gó. ahhoz képest jól éreztem magam naon. szervezõknek tényleg gratu, mert sok mindent kellett összehozniuk és szerintem szinvonalasra sikerült. bár ahogy hallottam pár dirtös srác megint beárnyékolta a bringások "hírnevét" avval hogy a szálláson szétzúztak mindent.
Posted 2009. June 30. - 11:51
Vazze, az nagyon komoly. Hogy sikerült koponya alapi törést összeszedni? Meg melyik részen? Volt az egyik jobbos kanyarban egy döntött épített kanyar, na az nem semmi volt. Szinte megállt elõtte mindenki. Meg szerintem a befutó sem éppen volt jó, legalább is egyedül csak Minaarnak sikerült belõle normális tempóban kifordulni. Az a kanyar már nem nagyon kellett oda, persze lehet, hogy máshogy nem lehetett volna megoldani. Mondjuk az tény, hogy arra a kis puklira nem nagyon lehet DH pályát építeni. Többször elmondták a közvetítésben, hogy a Garda Bike Fest-hez hasonló dolgot akartak csinálni, illetve annál jobb is lett, mert mindenféle szakág képviselte magát. Csak azt felejtették el szerintem, hogy a Garda-tónál vannak hegyek is. A DH ott egy kicsit hitelesebb lett volna. Ettõl függetlenül gratula a szervezõknek, mert tényleg kihozták a maximumot az adottságokból, és végre volt valami nagyon bicajos megmozdulás, ami legalább egy kis médiavisszhangot is kapott. Mondjuk a második napi dirt jumpról már csak 15 perc volt a közvetítés, mert azt mondta a közvetítõ, hogy nem kaptak elég anyagot, szerintem meg csak nem volt olyan magas a színvonal. Elõtte meg amerikai Dew Tour chicagoi állomásáról volt élõ közvetítés. Hát ahhoz képes vicces is lett volna két óra amatõr dirt jump a végén néhány profival.