Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Na Gyerekek, nyugodjunk meg szépen.

Igaz én nem reagáltam a mostani pizzás idõpontra ide a fórumra, de Petivel beszéltünk róla, hogy mindenképpen megyünk.

McClane, ha jól emlékszem még pont te javasoltad a keddi idõpontot, írtál is sms-t emiatt, szóval jogos a felháborodás Krisztián részérel, de emiatt senkit nem kell elküldeni melegebb éghajlatokra.

Én is úgy készültem, hogy ma megyünk, bár ha akarok holnap is ráérek. De McClane, mondd csak le szépen a mai angolt, úgy sem ezen fog múlni a dolog, ami miatt jársz. Megyünk pizzázni, aztán örülünk egymásnak, nem kell a feszültség. Hánykor találkozunk?

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
ok, akkor részemrõl kiszálltam innen, csináljatok amit csak akartok :)

ja, kösz Biczó a kedves szavakat, remélem nem beszélünk és nem is találkozunk többet
Come on! It's on

Korn

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Hát Gyöngyösfalutól a gencsi pálya..kb 2 perc :D
De sztem azt igen hamar megfogod unni...eléggé BMX style....xar ritmusú ugrok meg kicsi ívek..majd meglátod.....Szerintem jobban megéri Kõszegre menni..vagy itt Sé-be(Szhely mellett kb 2km) vannak épített cuccok az erdõben..egy délutánt simán el lehet hülyülni ott..és ugye az mégiscsak mtb..:)

Jól hangzik. ;)
Tudtok errõl is az elõzõhöz hasonló útba igazítást adni?

Bazz, nálatok nehezebb összehozni valamit, mint nálunk, pedig itt sem egyszerû... :P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Keddrõl volt szó, már kiírtam magam meg minden... ma meg szerda.. ?!

NA most én befejeztem-sohatöbbetpizza, nem is válaszolok az ilyen lényegû kérdésekre..nem mintha ez majd meghatna valakit is de akkor is..

Mcclane én is elmeséljem a napjaimat-mert mindegyikre jut 3-4 program ami munkával kezdõdik... a F@so_ beléd Mcclane -nyald meg a hányás izû cukorkám!

Már bocs..de én nem kérem hogy majd mindenki hozzám igazodjon, de egy héttel elõbb kell elrendeznem mindent, hogy innen el tudjak menni..úgyhogy ez a ma reggeli kedd nemjó dolog nekem egy kicsit SOkk. Nekem holnap nem jó, holnapután nem jó, pénteken, szombaton, vasárnap nemjó-utánna meg a titkárnõm a megmondhatója..szóval nagyonköszönöm

Ja és ingerült vagyok, pedig eddig beteg szabin voltam idegi kimerültség miatt..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
kedd-csüt angol

akkor a szerda jó mindenkinek?
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ezt egy kicsit elõbb is kinyöghetted volna. Most a keddel mi bajod van? Vagy akkor miért nem eleve szerdát mondtál. Mindegy, nekem jó a szerda is. De akkor döntsd már el végre. Miattam jöhet a fia is.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
szerda pizzázás?
Cornel azt kérdezi, hogy jöhet-e a fia is? :)
Come on! It's on

Korn

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Hát Gyöngyösfalutól a gencsi pálya..kb 2 perc :D
De sztem azt igen hamar megfogod unni...eléggé BMX style....xar ritmusú ugrok meg kicsi ívek..majd meglátod.....Szerintem jobban megéri Kõszegre menni..vagy itt Sé-be(Szhely mellett kb 2km) vannak épített cuccok az erdõben..egy délutánt simán el lehet hülyülni ott..és ugye az mégiscsak mtb..:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Ha már Gencsre elmész...akkor onnan már nincs messze Kõszeg....ott a régi DH pálya..kisgéppel pont élvezhetõ :)

Jó lenne, de ezek ilyen egy napos projectek és az "onnan már nincs messze" nem az igazi, mert vissza Pécs nem pár perc.
De azért egyszer rajta leszek azon is!
Ez viszont fasza, mert van egy raktárunk Gyöngyösfalu legdélibb részén, oda kell vinnem mindig a bort, az meg 1-2 kilóméter. ;)
Szét is vágom az ottaniakat, hogy eddig nem mondták! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
OK Matt, de Mekklény is megtisztelhetne bennünket válaszával, hogy most akar-e jönni, vagy nem.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Ha már Gencsre elmész...akkor onnan már nincs messze Kõszeg....ott a régi DH pálya..kisgéppel pont élvezhetõ :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Királyság! ;)

Nagyon rápörögtem, kár, hogy nem jutott eszembe elõbb.
Legközelebb írok, ha megyek, aztán jöhetnétek oda! :afro:

Matt, legalább vihetem a borodat...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
mész azon az úton egyenesen. jobb oldalt megy melletted a sín, a vasútállomásnál elkanyarodsz jobbra, átmész a sínen. és egybõl balra a földúton be 50m-re már látszik a pálya.

http://maps.google.c...004136&t=h&z=18

holnap hajnalban megyek pestre, ha visszaérünk 7ig akkor lehet csatlakozunk Borcsival pizzázni. telefonálok majd hogy merre vagytok.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Közben rájöttem, hogy Gyöngyösfalu felé van.
De ha a 87-esen megyek kifelé, elhagyom az új autómosót, meg körforgalmat és az elõs jobbos kanyarnál lekanyarodok balra, akkor hogyan tovább?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Googli Maps nem találja Gencset. :D

De azért kössz! ;)

Majd valamikor 2-3 hét múlva megyek megint, akkor megkeresem!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
OK. Akkor most holnap megyünk pizzázni, vagy nem? McClane, akkor jöhetnél te kocsival, mint mindig. :)

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hulp! Ma mégsem jó, de holnap mehetünk!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Ja, Gencsen van bmx-pálya. Meg a séi sípálya mellett van egy-két nyomvonal, de azt elmagyarázni, hogy hogyan jutsz oda, hááát... De 4x, illetve dirt pályának semmiképpen nem nevezném. Szóval elsõ körben próbáld meg Gencset.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ott van gencsapáti

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Szevasztok!

Van Szombathelyen valami kis 4X, vagy dirt pálya?
Nem feltétlenül profiknak való... :P

2-3 hetente kell oda árut vinnem és már sokszor gondoltam, hogy viszek ugrálós bringát, mert hosszú az út és csak jövök-megyek. Jó lenne 1-2 óra bringázással megspékelni.

Mondjuk holnap megyek és csak most jutott eszembe megkérdezni, szal sanszos, hogy ezt buktam, de azért légyszi írjátok meg, hogy legközelebb már tudjam. ;)

Kössz elõre is!

Esetleg valami bejelölt/firkált térkép is jól jönne.

Kokkk