Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2009. July 17. - 12:49
Posted 2009. July 16. - 17:56
Posted 2009. July 15. - 16:48
Posted 2009. July 15. - 15:35
Hulp!
Kimegyek strandra, mert ez embertelen, szóval ma nem hiszem, hogy már kimegyek, vagy max úgy, ahogy tegnap McClane volt
Kimegyek strandra, mert ez embertelen, szóval ma nem hiszem, hogy már kimegyek, vagy max úgy, ahogy tegnap McClane volt
Posted 2009. July 15. - 14:22
Írtam Mekklénynek érzéki levelet-szíhvhez szólót..talán megbotsát...
..ma egészen jó idõ van, 9kor ki is fogok mozdulni..
Maul ne áztasd le az alattad lévõket!
..ma egészen jó idõ van, 9kor ki is fogok mozdulni..
Maul ne áztasd le az alattad lévõket!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2009. July 15. - 13:34
Nem tudom Biczó, hogy Vidám mikor lesz itthon, ezt tõle kéne megkézrdezned. A feleséged gyereket vár, te meg vele akarsz összejönni? Viszont azt tudom, hogy 27-tõl megy nyaralni a barátnõjével, szóval szerintem max. ezt a hétvégét tudjátok együtt tölteni. Meg még max. a következõt.
Andris, nem voltunk pizzázni tegnap, mert a Mekklény bekavart, aztán meg megsértõdött.
Maul, délelõtt király volt, mert ment a légkondi, most viszont kb. egy órája le kellett kapcsolni, és kezdek ropogósra sülni.
Andris, nem voltunk pizzázni tegnap, mert a Mekklény bekavart, aztán meg megsértõdött.
Maul, délelõtt király volt, mert ment a légkondi, most viszont kb. egy órája le kellett kapcsolni, és kezdek ropogósra sülni.
Posted 2009. July 15. - 12:37
Nem bírom tovább. Itthon ülök, és patakokban folyik rólam a víz...
Hulp, jelentést kérek a kazánból!
Hulp, jelentést kérek a kazánból!
Posted 2009. July 15. - 12:06
Posted 2009. July 15. - 11:11
Addigra én Apuka leszek..a bringát majd átnézem addig.. Mikor lesz itthon Vidám?-nemtod?valamikor összejöhetnénk..
Mcclane te fü**tyi..!Ne sértõdjé meg!
Mcclane te fü**tyi..!Ne sértõdjé meg!
Posted 2009. July 15. - 09:09
Ja, voltunk tegnap tekerni. Meg ma is megyünk.
Augusztus 8-tól megyünk Leogangba, és csak ketten. Éppen most kaptuk meg a visszaigazolást a szállásról.
Augusztus 8-tól megyünk Leogangba, és csak ketten. Éppen most kaptuk meg a visszaigazolást a szállásról.
Posted 2009. July 15. - 09:03
Hi.. na a tegnap is eltelt... voltatok tekerni Hulp?
Szúnyog..-az qva sokk lett az esõzések után.. ezek a rovarok valahogy soha nem akarnak kihalni...de 5-6 al kevesebben vannak, ha ez valakit megnyugtat..
Hulp mikor mentek Vidámmal?CSak ketten mentek?
Szúnyog..-az qva sokk lett az esõzések után.. ezek a rovarok valahogy soha nem akarnak kihalni...de 5-6 al kevesebben vannak, ha ez valakit megnyugtat..
Hulp mikor mentek Vidámmal?CSak ketten mentek?
Posted 2009. July 14. - 22:48
Sanszos...
Azért kössz a leírást, de kicsit sok a szürke folt.
Ha legközelebb megyek, mindenképp írok!
Jólvan,írj ha jösz azt megbeszéljük
Posted 2009. July 14. - 21:31
Ja, hát Sénél az erdõben nem túl célszerû megállni, mert azonnal megrohamoznak a rohadt kis vérszívók. Nem sok minden látszik ki a mez, gatya, fullface alól, de ott tiszta szúnyogcsípés vagyok. Sõt ma már a mezen is átcsíptek. Meg valami embertelen meleg van. De végre lehet menni tekerni, és nem esik.
Posted 2009. July 14. - 20:58
Esélytelen:D annyi a szúnyog hogy meghaltok DD bár lehet hogy én vagyok tápos de ez már tényleg sok.. kõszegen egy kört nem tudtunk jönni úgy tele van, sébe kicsit jobb a helyzet... viszonylag velem tûrhetõ még talán..
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Posted 2009. July 14. - 20:42
De ha akarod megmondod mikor érsz rá aztán én vagy vki megmutatja..ez a legegyszerûbb sztem
Sanszos...
Azért kössz a leírást, de kicsit sok a szürke folt.
Ha legközelebb megyek, mindenképp írok!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. July 14. - 17:11
Jól hangzik.
Tudtok errõl is az elõzõhöz hasonló útba igazítást adni?
Bazz, nálatok nehezebb összehozni valamit, mint nálunk, pedig itt sem egyszerû...
Húú hát nemtom mennyire vágod Szombathelyt......
Lényeg hogy a Herman Otto iskola (olad) fele kel menned....ott az aranypatak mellett....na ott a suli után lesz egy híd az Aranypatakon....
Ott a hídnál indul egy földút(a Suli túloldalán vagy,játszótér mellett)elindulsz azon aztán jobbra tõled lesz pár focipálya majd lassan kiérsz egy mezõre(balra ott a domb) és addig haladsz a földúton míg balra nézve elérsz egy kiírtott domboldalt(fák helyett bokor meg akác...jó meredek)...na ennek a résznek az erdõ alján lesz egy ösvény ami bevezet...azon továbbmész az erdõ alján és balra nézegetve bemész egy fenyvesbe....vízmosás ér ki az aljára..innen megtalálsz mindent
De ha akarod megmondod mikor érsz rá aztán én vagy vki megmutatja..ez a legegyszerûbb sztem
Posted 2009. July 14. - 15:06
Mit csináltak veled, Biczó? 7-kor a görögnél jó mindenkinek, aki jön? Maul, ha McClane inkább duzzog a pizzázás helyett, akkor 7 elõtt 10 perccel ott vagyok nálad. Biczó érted kell menni? Ha igen, akkor mire?
Posted 2009. July 14. - 14:47
Bocs Mcclane nem megsérteni akartalak, hanem megértetni valamit...Nem kell megsértõdni, mert nem haragszom rád, a fórum meg elbírja a szavakat.. Megmûtöttek a délután-enni nem tudok, csak inni talán, de a pizzázás ma este 7kor ok..
Posted 2009. July 14. - 13:09
akkor jövõ héten, mondjuk kedden jó a pizzázás?
Andris, Matt, Pityu, piciMaul ésatöbbiek?
Mint a fenti hozzászólásodból látható, te javasoltad ezt az idõpontot McClane, úgyhogy most nem igazán értem ezt a sértõdést. Gondolom egy héttel ezelõtt is tudtad, hogy neked 50 éve kedden meg csütörtökön van angolod. Én ezt sajnos nem tartom fejben, de talán nem is nekem kell. Mitõl meddig van angolod? Ha pont ütközik, akkor meg mondd le. Igaza van Maulnak, hogy ezen az egy alkalmon már nem múlik. Gondolom a nyaralásod idején se rohangáltál haza angolórára.