Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Persze ez a Ti dolgotok,Ti kockázatotok,-> de arra is kell gondolni, hogy minden bringás megítélését is ronthatja, mert a régészek kitalálják hogy avar -kori sírokat fosztotok ki, az erdészek hogy erodáljátok a talajt, egy túrista majd megbotlik és azért.. és elõbb utóbb eljutunk oda, hogy majd már be se lehet menni az erdõbe bicajjal.!Én nem hiszem hogy a kõszegi hegyen nincs jó hely velemen kívûl..
Meg az sem mindegy hogy az ugrató építéssel mennyire szeditek szét a környéket..
A futás meg kevés lesz, mert ha 26 fõt el tudnak kapni-titeket sem lesz nehéz..!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts

Egyet értek....kell a jó pálya.....így fiatal fejjel még megéri nekünk a kockázat :)
amúgy Cseresznye kolegát nem kell félteni....állítom õ épített a legtöbbet errefele....egyedül télen suliidõbe kimegy építeni....no comment(Y):D

Hát igen ahogy tehetjük építünk is.:) Voltam ma vízmosásnál, tényleg nem a legszebb látvány az a pár ugro, amit tudtunk kézel lábbal viszaegyengettünk, de bicozni lehet rajta ugyan ugy szerintem.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 posts

Sztem bringás kérdést itt nincs mit fokozni már egyáltalán. H a építünk úgy sem viszünk bicajokat, annyira meg nem vagyunk hülyék hogy ha látnánk õket szépen megvárjuk míg megbüntetnek:) H a bicajjal vagyunk meg nem a mi pályánk éppen túrázni indultunk csak erre toljuk fel stb akármi.. volt már rá példa.. De akár hogy is nézitek csak az marad nekünk ennyit megér.. Sé bohóckodni jó esetleg, kõszeg kb detto, adottságokban velem és környéke a legjobb.. :)

Egyet értek....kell a jó pálya.....így fiatal fejjel még megéri nekünk a kockázat :)
amúgy Cseresznye kolegát nem kell félteni....állítom õ épített a legtöbbet errefele....egyedül télen suliidõbe kimegy építeni....no comment(Y):D

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts
Sztem bringás kérdést itt nincs mit fokozni már egyáltalán. H a építünk úgy sem viszünk bicajokat, annyira meg nem vagyunk hülyék hogy ha látnánk õket szépen megvárjuk míg megbüntetnek:) H a bicajjal vagyunk meg nem a mi pályánk éppen túrázni indultunk csak erre toljuk fel stb akármi.. volt már rá példa.. De akár hogy is nézitek csak az marad nekünk ennyit megér.. Sé bohóckodni jó esetleg, kõszeg kb detto, adottságokban velem és környéke a legjobb.. :)

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi, hát velem kérdésben nem értek egyet, talán oda nem kellene építeni.!
Amúgy is elég mélyre süllyedtek a bringások emiatt-nem kellene fokozni.
,,Alpokalja Õrállók,, nem fogják jó szemmel nézni!!!.Amúgy ha belefutsz a büntibe nem lehet kidumálni, nincs mérlegelés-anyuci-apuci kapja a számlát-vagy adóból vonják...párszázas ajánlat!!!

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts
Egyet értek! De én már ezen azért nem is tudtam úgy felhúzni magam, mert amíg mi is építettünk sében ugyan ez volt a helyzet, csak akkor heti szinten rombolták a munkánkat.Most velemben ez a helyzet, de muszály visszaépíteni, mert más nem fogja megcsinálni, bikeparkot meg gondolom nem építenek a közeljövõben.
Ha találnék egy ásót egyébként meg hidd el nem múlna azon a 10 percen akár tnap is megcsináltam volna.De én ásót többet ki nem viszek meg szerszámokat.. legalábbis a parkerdõbe.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Akkor is dögöljön meg a rohadt paraszt. Sokszor tíz percet el lehet vele azért szöttyögni, de a lehetõség elõtted a bizonyításra. És az okát továbbra sem értem.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts

Pff ezt nemhiszem el....:@
Mindig ez van......fasza..volt egy hely ahol lehetett edzegetni..erre már ottse lehet.....DÖGÖLJÖN meg aki szétba...ta..........

Nem kell ám parázni, ahogy néztem, kb 3 kis ugró lett csak így megrugdosva vagy mi, kb 10 perc munkával újra helyreállítható.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Én most hétvégén tuti nem megyek éjszaka tekerni.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Hulp!

Kegyetlen meleg van, és itt van barátnõm is, szóval a mai kihagyom. A szombatira jó lenne, ha jönnél te is!

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 posts

Ja, csak hogy mindenki örüljön, szinte a teljes séi pályát széttúrták. Az alsó részen gyagkorlatilag az összes ugrató szét lett cseszve. Egyedül a vízmosás használható még, meg talán a mellette lévõ nagy ugrató, de a tetejét annak is széttúrta valaki. Hogy törne le a kezük. Remélem az õ házaikat is lerombolja majd valaki, vagy valami.

Pff ezt nemhiszem el....:@
Mindig ez van......fasza..volt egy hely ahol lehetett edzegetni..erre már ottse lehet.....DÖGÖLJÖN meg aki szétba...ta..........

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
Biczó!

Krankedzone-ra nézzél be!
vagy legjobb lenne ha rámcsörögnél: 06 30 3968095

Hulp, neked is szól a meghívás, egy szombati éjszakai rájdra szívesen várunk!
most szombat 10 óra. (este)

üdv
t
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ja, csak hogy mindenki örüljön, szinte a teljes séi pályát széttúrták. Az alsó részen gyagkorlatilag az összes ugrató szét lett cseszve. Egyedül a vízmosás használható még, meg talán a mellette lévõ nagy ugrató, de a tetejét annak is széttúrta valaki. Hogy törne le a kezük. Remélem az õ házaikat is lerombolja majd valaki, vagy valami.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
na, sikerült ledefektelnem a hátsót az o.útin..
asszem veszek egy új külsõt is, mert ez már nagyon tropa..
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 posts
Ááá. Itt falun megeredt a szél, szóval most jegelem a tekerést.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 posts
Ahh nekem max már csak Csüt. vagy péntek fele jó......
Hétvégén kellene tolni egy Kõszeg rájdot!?:)

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 posts
Ma megyek én is Sébe. Majd találkozunk.
The quick brown fox jumps over the lazy dog.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
OK Maul. 7-re menjek oda hozzátok, vagy majd kinn találkozunk?

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts

McClane bácsi! Te mikor érsz rá?

Mcclane nem ír ide többet, mert úgy megsértõdött hogy Õ kéri ki magának...
bár a sértõdés okát nem értem, sem a miértjét?!
Azt sem értem hogy lehet emiatt megsértõdni...
Meg azt sem, hogy miondjuk rendben haragszik rám..-és rátok miért?!
Vagy hogy nem beszél velem, de az asszonnyal sem-Õis megbántotta?
Vagy ha megsért valaki akkor úgy kell venni hogy az összes családtagja megsértett..?
Vagy azt sem értem miért tagadtatja le magát gyerekesen a mobilján a munkatársaival-mikor ennek ellenére bocsánatot akartam kérni tõle..
Másrészt elkülöníthetné a személyes dolgokat a többitõl..

Na de én ezt mind nem értem..Mcclane megsértõdött, egy pizza miatt.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Punk, Hulp! Holnap 7 sé, ok.