Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
HI,,nekem nincs...de háát én azt se tudom mi az, pedig nem ma kezdtem..hova kell alátét?minek? monoblokkom még lenne., de minek alá alátét nem értem. vagy ez olyan mint a zacskócstej és a zacskóstejtartó...
-még azt se értem hova lehetne alátétet berakni monoblokknál. Négyszögtengelynél még csak-csak..monoblokk egy komplett alkatrész, berakod és kész nincs hejje alátétnek..kivéve ha valamit sufniba dagasztasz-akkor ajánlom a csavarboltot ahol minden méretû alátét megtalálható..

Hulp, Vidám már LEogangba dönget.. ejj de jó nekik!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Sziasztok!

Nincs valamelyikõtöknek elfekvõben 2db 2,5mm-es alátétgyûrûje monoblokk alá? Nagyon fontos lenne mert emiatt nem tudom összerakni a bringámat.
Ha van és épp oda tudnátok adni, akkor hívjatok fel 0630514tizenhárom hetvennyolc

Köszi!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Van küllõkulcsom.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Okés, akkor pénteken viszem..egy küllõ kulcsod van-mert én az enyémet nem találom és kellene...Mivel ez a kerék olyan mint a Tied volt, számítani kell a küllõk elhalálozására, plussz küllõt mellékelek:)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
OK, én is beszéltem vele hétfõn, és szerintem ez a legegyszerûbb, és akkor reggel egyszerre tudjuk betenni a bicajokat a kocsiba. Majd akkor pénteken hívjatok, ha hozzátok a bicajt. Szabin leszek pénteken, de azért kell majd mászkálnom, biztosítás stb.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Peti, Vidámmal azt beszéltem meg, hogyha valamiért nem lenne jó a péntek, akkor elõtte átviszem a bringám hozzátok-ok?És onnan viszitek majd el..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Szerintem a DT termékek úgy átlagosan nem szarok, de hogy a Foxhoz képest mit tudnak... hát fogalmam sincs. Egyiket sem próbáltam még, de Szabolcsnak most Fox telója van, és nagyon tetszik neki. Szerintem inkább kérdezz rá a telós topikban. Ott talán még lesz tapasztalat is. Nekem a Manitou soha nem jött be igazán szóval én azt tuti nem vennék. De tapasztalatom azzal sincs, csak nem szimpi.

Én 7 után elég sokszor megyek tekerni, szóval részemrõl ok a dolog.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hulp te olvasol rendszeresen, ennyire jók a DT swiss telók? mit tudnak az ,,olcsó" áruk ellenére?Fox nál jobbak?vagy csak valami drága precíz játékszer?és a mostani manitúk?pl r7 elite super cossfort?

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi, na ezt én is szeretném tudni-hogy hol jártunk..!?Tamás a megmondhatója...azt tudom, hogy Felsõcsatár alatt bukkantunk ki..ász volt..

Parkosba egy kis gurulás Hulp, valamelyik este?

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 posts
Merre voltatok? :)

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Jajj, de jó volt az éjszakai bringázás! Legközelebb mindenkinek kötelezõ jönni:)

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 posts
Ma jön vki Sé-be 5 fele?
Egy kis tekerés a Bromonti WC futam elõtt?:D:P

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
hát inkább, mint cipelni a giánst :)
mondjuk 10%-os szerpentineken lefele elég izgalmas volt :D
láb felrak, aztán rábíztam magam arra az egy fékre. dönteni meg ugye nem nagyon mertem, nehogy leérjen a pedál. utolsó 5km volt a legparább. elõtte végig tök frankó minõségû út, szóval csak arra kellett figyelni hogy az úton maradjak. itt meg olyan úthibák voltak, hogy azt hittem ledob a bringa. ezerkilós csomag, láb a felsõcsövön, én meg pattogtam a nyergen. de szerencsére nem történt baj.
bringák is jól bírták, nem kellett semmihez hozzányulni egyiken se.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

megjöttünk. nagyon zsír volt!
pár kép: http://forum.bikemag...1&postcount=285

Kepes voltal fixivel menni? :D Jo kis kor lehetett.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
tééényleg! vizet meg szerezhettünk volna a kaktuszokból ahelyett hogy a parton lévõ zuhanyzónál pohárral felfogjuk és üvegbe töltsük. dehülyevagyok!

:D

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Matt nem nézted sokat az ultimét szõrvájvõrt??:)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
örülök, hogy ilyen jól szórakoztatok...:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
kinéztünk neten egy kempinget, splittõl 75kmt kellett tekerni délre. elindultunk, persze a déli hõségben megálltunk fürdõzni, aztán délután tovább. végül este fél9re megérkeztünk a faluba ahol kemping az nem volt csak kempingezni tilos tábla. kicsit már kivoltunk szóval csesztünk rá, kimentünk a falu szélére, kerestünk egy kis öblöt, leteritettük a polifoamokat és alvás :) reggel tourist officeban közölték hogy a kemping amit keresünk az még 15km tovább. de mivel hazafele is tekerni kell, ezért úgy döntöttünk inkább visszamegyünk makarskára, ott láttunk kempinget. odaérünk, lakokocsik meg minden de sátrak sehol. kérdek egy csávót hogy merre a kemping erre közli hogy makarskán olyan nincs. mondom faca :D mit lehet tenni? aztán végülis megegyeztünk hogy a parkolo végében lesátrazhatunk, de ha jönnek a zsaruk akkor megmondjuk hogy nem tudtuk hogy nem kemping bocsi, megyünk is. szerencsére nem jöttek. parkolóõr is csak egyszer jött hogy akkor fizessünk egy kocsi árát egy napra (25kuna=ezer ft) szóval jól kijöttünk :D igaz mosdo, wc, áram nem volt de megoldottunk mindent. spagettit is fõztünk kompótos konzerv dobozában meg minden .) de amúgy meg mivel nem kellett szállásra fizetni így maradt sok pénz étteremre, sörre :) visszafele meg átkompoztunk brac szigetre, onnan meg splitbe, ahol közölték hogy nem járnak vonatok egy hete, szóval a visszaút is necces volt. de most láttam neten a videót hogy milyen vonatbaleset volt, szóval nem szólok egy szót se. 4órával azután történt hogy odaértünk.

mindezek tudatában százszázalékosan szerencsés nyaralásunk volt!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi.. Üdv itthon.. szép helyen voltatok! vonattal oda-vissza;vadkemping?kalandos...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
megjöttünk. nagyon zsír volt!
pár kép: http://forum.bikemag...1&postcount=285