Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Írta 2009. november 20. - 14:08
iylen lenne az e-mail, ha ma találták volna fel...állítólag
haverral elkezdtük tesztelni, nagyon jó
Korn
Írta 2009. november 20. - 12:36
Na ezért hordok majd most magammal egy jó barátot-aki majd megvéd: Berett@t, és 30 csatlósát..
Megjegyzem poénból hátbaverni, és a nyakamba ugrani nem ajánlott:)
Írta 2009. november 20. - 11:58
Írta 2009. november 20. - 11:43
brutális
http://index.hu/bulv...nappal/?rnd=740
a kamera felvette, de sokra nem mennek szvsz ezzel a felvétellel
Bmeg, hihetetlen... Fényes nappal. A végén azthittem, hogy az odaérkezõt is összeverik.
Jah és mégegyszer kösz McClane megérkezetta Wave meghívó.
Írta 2009. november 20. - 07:59
http://index.hu/bulv...nappal/?rnd=740
a kamera felvette, de sokra nem mennek szvsz ezzel a felvétellel
Korn
Írta 2009. november 20. - 07:25
ilyenkor a törvény írja elõ, hogy 30 nappal elõtte közölni kell
szal még dolgozom a közlés után 30 napot, oszt decemberben viszlát, asszem 55 nap a felmondási idõm, amit viszont nem kell ledolgoznom
meg két hónap végkieg a 8 év után
én azt tartanám durvának, hogy 1x csak odajönnének, hogy menjek haza...az nagyon gáz
így viszonylag korrekt
Biczó ok, majszólj
Korn
Írta 2009. november 19. - 22:27
jobb helyeken nem kell ledolgozni, ha õk küldenek el.
odaállnak eléd, meg mondják hogy szedd össze a dolgaid, és kikísérnek a kapun..tök mindegy mióta dolgozol ott.
( a mûszakvezetõnk kb 8 éve volt itt, múlt csütön elé állt az igazgató, meg a személy ügy vezetõje, és megkérték hogy távozzon, a biztonsági szolgálat meg kikísérte)
de ez ilyen rögtön hozott döntés volt..
gondolom McClane esete létszám leépítés.
mondjuk nálunk amikor a "válságos" leépítés volt, akkor is sok olyat küldtek el akik régóta voltak ott..nem kellett egy percet sem ledolgozniuk, a bejelentést követõ 2 óra múlva mindenki elmehetett, csak leadták a felszerelést..
ha Te mondasz fel, akkor kell ledolgoznod a felmondási idõt...mert embert kell szerezni helyedre, meg betanítani...(én is ledolgoztam a 30 napom annak idején)
Ja, valóban Corratec lehet a bicaj a videón. Egyébként szerintem az enyém jobb, csak az érdekes rész van rajta:
mindenesetre ha velem ezt csinálnák, hogy felmondanak, de dolgozzam le a felmondási idõt, tuti a lábam lógatnám egész nap..(mivel nem akarják hogy tovább ott dolgozzak..tehát nem is dolgoznék..késõbbi vonattal mennék, elõbbivel jönnék )
Na, nálunk meg pont az volt, hogy megmondták, hogy csoportos leépítés lesz, ami azt jelentette, hogy utána még asszem egy hónapig kellett dolgozni, aztán megkapták a felmondást, és utána még a felmondási idõ felét. Persze volt olyan is, hogy azonnal mennie kellett az illetõnek. Mondjuk az tény, hogy én sem törném össze magam ilyen esetben. Ebben teljes mértékben egyetértek veled.
Írta 2009. november 19. - 22:06
de ja, ez lesz az valószínû. fogalmam sincs kié lehet
Írta 2009. november 19. - 21:38
Írta 2009. november 19. - 21:28
hát nem tom..
a felsõ csõ dupla, és elég alacsony..
nincs itt a fórumon valami topik ilyesmire?
ahol megmondják hogy mi-micsoda?
Flickr
Írta 2009. november 19. - 20:40
Írta 2009. november 19. - 20:39
Írta 2009. november 19. - 20:23
Írta 2009. november 19. - 18:14
Elég hülye cég lenne, amelyik utána nem varrná a nyakadba az összes okozott kárt, meg még egy kicsi kártérítést is. Aztán büszke lehetnél magadra, hogy milyen fasza gyerek vagy.
Biczó, nem 30 napra kap fizut, hanem a felmondási idõbõl csak 30 napot kell ledolgozni. Valószínûleg McClane már 4 évnél régebb óta dolgozik ott, és akkor 30 napnál több a felmondási idõ. De a legtöbb esetben nem kell végig ledolgozni, ha a cég úgy dönt.
jobb helyeken nem kell ledolgozni, ha õk küldenek el.
odaállnak eléd, meg mondják hogy szedd össze a dolgaid, és kikísérnek a kapun..tök mindegy mióta dolgozol ott.
( a mûszakvezetõnk kb 8 éve volt itt, múlt csütön elé állt az igazgató, meg a személy ügy vezetõje, és megkérték hogy távozzon, a biztonsági szolgálat meg kikísérte)
de ez ilyen rögtön hozott döntés volt..
gondolom McClane esete létszám leépítés.
mondjuk nálunk amikor a "válságos" leépítés volt, akkor is sok olyat küldtek el akik régóta voltak ott..nem kellett egy percet sem ledolgozniuk, a bejelentést követõ 2 óra múlva mindenki elmehetett, csak leadták a felszerelést..
ha Te mondasz fel, akkor kell ledolgoznod a felmondási idõt...mert embert kell szerezni helyedre, meg betanítani...(én is ledolgoztam a 30 napom annak idején)
mindenesetre ha velem ezt csinálnák, hogy felmondanak, de dolgozzam le a felmondási idõt, tuti a lábam lógatnám egész nap..(mivel nem akarják hogy tovább ott dolgozzak..tehát nem is dolgoznék..késõbbi vonattal mennék, elõbbivel jönnék )
Flickr
Írta 2009. november 19. - 16:24
Írta 2009. november 19. - 14:13
mikor a kezembe adják, megmondanám nekik, hogy akkor kifizetik a végkielégítésem, meg a felmondási idõre járó pénzt, és holnap már nem jövök, vagy ha ledolgoztatják velem az egészet akkor olyan szinten tönkreteszek mindent, hogy többet a büdös életben nem rakják újra össze..Ebbõl lehet választani..
Elég hülye cég lenne, amelyik utána nem varrná a nyakadba az összes okozott kárt, meg még egy kicsi kártérítést is. Aztán büszke lehetnél magadra, hogy milyen fasza gyerek vagy.
Biczó, nem 30 napra kap fizut, hanem a felmondási idõbõl csak 30 napot kell ledolgozni. Valószínûleg McClane már 4 évnél régebb óta dolgozik ott, és akkor 30 napnál több a felmondási idõ. De a legtöbb esetben nem kell végig ledolgozni, ha a cég úgy dönt.
Írta 2009. november 19. - 13:35
Mcclane utolsó,de pillanatban üzenni fogok hogy tudok-e menni, de igyekszem...
Írta 2009. november 19. - 12:55
a munka amúgy sem megy már sokáig, most pénteken kapom meg a felmondó levelet....
azután még 30 napot kell dolgoznom, többet nem
más:
http://www.woopie.jp...71a1306169881ff
mikor a kezembe adják, megmondanám nekik, hogy akkor kifizetik a végkielégítésem, meg a felmondási idõre járó pénzt, és holnap már nem jövök, vagy ha ledolgoztatják velem az egészet akkor olyan szinten tönkreteszek mindent, hogy többet a büdös életben nem rakják újra össze..Ebbõl lehet választani..
Flickr
Írta 2009. november 19. - 08:15
Korn