Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12295 hozzászólás a témában

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
http://wave.google.c...wave/about.html
iylen lenne az e-mail, ha ma találták volna fel...állítólag :)
haverral elkezdtük tesztelni, nagyon jó :)
Come on! It's on

Korn

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Bocs, de mi aza wave? tudatlan vagyok...

Na ezért hordok majd most magammal egy jó barátot-aki majd megvéd: Berett@t, és 30 csatlósát..

Megjegyzem poénból hátbaverni, és a nyakamba ugrani nem ajánlott:)
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
ezekiel nincsmit, de még nem látlak, mint ismerõs :(
Come on! It's on

Korn

Ezekiel

Ezekiel

vendég

• fórumtag
  • 124 hozzászólás

brutális
http://index.hu/bulv...nappal/?rnd=740
a kamera felvette, de sokra nem mennek szvsz ezzel a felvétellel

Bmeg, hihetetlen... Fényes nappal. A végén azthittem, hogy az odaérkezõt is összeverik.

Jah és mégegyszer kösz McClane megérkezetta Wave meghívó.
"Mindig hálás vagyok a nevetésért, kivéve, amikor az orromon jön ki a tej."

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
brutális
http://index.hu/bulv...nappal/?rnd=740
a kamera felvette, de sokra nem mennek szvsz ezzel a felvétellel
Come on! It's on

Korn

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
szal csoportos leépítés van
ilyenkor a törvény írja elõ, hogy 30 nappal elõtte közölni kell
szal még dolgozom a közlés után 30 napot, oszt decemberben viszlát, asszem 55 nap a felmondási idõm, amit viszont nem kell ledolgoznom
meg két hónap végkieg a 8 év után

én azt tartanám durvának, hogy 1x csak odajönnének, hogy menjek haza...az nagyon gáz
így viszonylag korrekt

Biczó ok, majszólj
Come on! It's on

Korn

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

jobb helyeken nem kell ledolgozni, ha õk küldenek el.
odaállnak eléd, meg mondják hogy szedd össze a dolgaid, és kikísérnek a kapun..tök mindegy mióta dolgozol ott.
( a mûszakvezetõnk kb 8 éve volt itt, múlt csütön elé állt az igazgató, meg a személy ügy vezetõje, és megkérték hogy távozzon, a biztonsági szolgálat meg kikísérte)
de ez ilyen rögtön hozott döntés volt..
gondolom McClane esete létszám leépítés.
mondjuk nálunk amikor a "válságos" leépítés volt, akkor is sok olyat küldtek el akik régóta voltak ott..nem kellett egy percet sem ledolgozniuk, a bejelentést követõ 2 óra múlva mindenki elmehetett, csak leadták a felszerelést..
ha Te mondasz fel, akkor kell ledolgoznod a felmondási idõt...mert embert kell szerezni helyedre, meg betanítani...(én is ledolgoztam a 30 napom annak idején)

Ja, valóban Corratec lehet a bicaj a videón. Egyébként szerintem az enyém jobb, csak az érdekes rész van rajta:

:D

mindenesetre ha velem ezt csinálnák, hogy felmondanak, de dolgozzam le a felmondási idõt, tuti a lábam lógatnám egész nap..(mivel nem akarják hogy tovább ott dolgozzak..tehát nem is dolgoznék..késõbbi vonattal mennék, elõbbivel jönnék :) )

Na, nálunk meg pont az volt, hogy megmondták, hogy csoportos leépítés lesz, ami azt jelentette, hogy utána még asszem egy hónapig kellett dolgozni, aztán megkapták a felmondást, és utána még a felmondási idõ felét. Persze volt olyan is, hogy azonnal mennie kellett az illetõnek. Mondjuk az tény, hogy én sem törném össze magam ilyen esetben. Ebben teljes mértékben egyetértek veled.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hát én is csak annyit látok amennyit Te .)
de ja, ez lesz az valószínû. fogalmam sincs kié lehet :)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
ilyen?
http://www.corratec....erbow_trail.php
:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Corratecnek voltak ilyen ronda vázai úgy emlékszem .)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
http://img145.images...5/6760/bici.png
hát nem tom..
a felsõ csõ dupla, és elég alacsony..
nincs itt a fórumon valami topik ilyesmire?
ahol megmondják hogy mi-micsoda? :)

Flickr

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nem tudom ki csinálta, és a bicó se ismerõs.
valami ktm vagy mi az? :o

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
ismered az urat Matt? :)

Flickr

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
egész jó kis videjó írottkõrõl:
http://www.youtube.c...r/bikenavigator

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Elég hülye cég lenne, amelyik utána nem varrná a nyakadba az összes okozott kárt, meg még egy kicsi kártérítést is. Aztán büszke lehetnél magadra, hogy milyen fasza gyerek vagy.

Biczó, nem 30 napra kap fizut, hanem a felmondási idõbõl csak 30 napot kell ledolgozni. Valószínûleg McClane már 4 évnél régebb óta dolgozik ott, és akkor 30 napnál több a felmondási idõ. De a legtöbb esetben nem kell végig ledolgozni, ha a cég úgy dönt.

jobb helyeken nem kell ledolgozni, ha õk küldenek el.
odaállnak eléd, meg mondják hogy szedd össze a dolgaid, és kikísérnek a kapun..tök mindegy mióta dolgozol ott.
( a mûszakvezetõnk kb 8 éve volt itt, múlt csütön elé állt az igazgató, meg a személy ügy vezetõje, és megkérték hogy távozzon, a biztonsági szolgálat meg kikísérte)
de ez ilyen rögtön hozott döntés volt..
gondolom McClane esete létszám leépítés.
mondjuk nálunk amikor a "válságos" leépítés volt, akkor is sok olyat küldtek el akik régóta voltak ott..nem kellett egy percet sem ledolgozniuk, a bejelentést követõ 2 óra múlva mindenki elmehetett, csak leadták a felszerelést..
ha Te mondasz fel, akkor kell ledolgoznod a felmondási idõt...mert embert kell szerezni helyedre, meg betanítani...(én is ledolgoztam a 30 napom annak idején)

mindenesetre ha velem ezt csinálnák, hogy felmondanak, de dolgozzam le a felmondási idõt, tuti a lábam lógatnám egész nap..(mivel nem akarják hogy tovább ott dolgozzak..tehát nem is dolgoznék..késõbbi vonattal mennék, elõbbivel jönnék :) )

Flickr

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Ja, én is így értettem-magától értetõdik!csak hogy Andris azt hitte az a 30 nap társadalmi munka..

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

mikor a kezembe adják, megmondanám nekik, hogy akkor kifizetik a végkielégítésem, meg a felmondási idõre járó pénzt, és holnap már nem jövök, vagy ha ledolgoztatják velem az egészet akkor olyan szinten tönkreteszek mindent, hogy többet a büdös életben nem rakják újra össze..Ebbõl lehet választani..

Elég hülye cég lenne, amelyik utána nem varrná a nyakadba az összes okozott kárt, meg még egy kicsi kártérítést is. Aztán büszke lehetnél magadra, hogy milyen fasza gyerek vagy.

Biczó, nem 30 napra kap fizut, hanem a felmondási idõbõl csak 30 napot kell ledolgozni. Valószínûleg McClane már 4 évnél régebb óta dolgozik ott, és akkor 30 napnál több a felmondási idõ. De a legtöbb esetben nem kell végig ledolgozni, ha a cég úgy dönt.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
....ha ez így menne, de egyébként a felmondási idõre ami aza 30 nap kap fizut..

Mcclane utolsó,de pillanatban üzenni fogok hogy tudok-e menni, de igyekszem...

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

a munka amúgy sem megy már sokáig, most pénteken kapom meg a felmondó levelet....
azután még 30 napot kell dolgoznom, többet nem

más:
http://www.woopie.jp...71a1306169881ff

mikor a kezembe adják, megmondanám nekik, hogy akkor kifizetik a végkielégítésem, meg a felmondási idõre járó pénzt, és holnap már nem jövök, vagy ha ledolgoztatják velem az egészet akkor olyan szinten tönkreteszek mindent, hogy többet a büdös életben nem rakják újra össze..Ebbõl lehet választani..

Flickr

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
Andrisnak (meg akit érdekel), de szvsz már ismeritek:
http://www.termeszetfotomagazin.hu/
Come on! It's on

Korn