Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
beveszel két magneB6-ot, és összefosod magad mint ....... Kõszegmaratonon..
nekem is úgy mesélték! :)
amúgy lemértem a vázat villával, kormánycsapival, nyeregcsõbilinccsel, és váltótartó-biliccsel, de nem hivatalos:
2015g
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Görcsre egyébként a magnézium jó tudtommal.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts

Ja és végre feltette valaki a kérdéset, hogy minek grammozni. Elég hozzá annyi, hogy régen a cc-sek kiváltsága volt, most viszont már a rombolókon is grammoznak lásd könnyû hajtómûvek egyenes kormányok, levágott nyeregcsövek, titánpálcás cc nyergek stb.

Ja hogy miért? Nincs már hova szórni a pénzt. :)

Az egyenes illetve alacsony emelésû kormányok ponthogy nem a súly miatt terjedtek el DH ban, hanem mert annál jobb, minél alacsonyabban fogod a kormányt. Sokkal stabilabb , jobban irányíthatóbb kanyarokban.A súlyról meg "nincsmár hova szórni a pénzt" sem igazán fedi a valóságotFeltöltött kép igen is sokat számít a súly DH ban több szempont miatt is ! Nyugodtan utána nézhetsz.Feltöltött képFeltöltött kép
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
igen, a kujo dh .)
nem emlékszem ki mondta kádzsunak anno :)

Szerintem nem csak pénzkidobás a grammozás. Remélhetõleg az új felnik egyenként 100grammal könyebbek lesznek, a hátsó agyról is leugrik egy 100as. Ezerszer könnyebb lesz tekerni, ezáltal élvezetesebb a biciklizés. No meg egy könnyû gépet jobban is tudsz kezelni, irányítani, mint egy dögnehéz valamit.
Nem 7-8grammokról beszélek, az már tényleg túlzás.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts

...

dáböltrekk felni, zoddzsi agy, kádzsu déhá gumival?
meggondolom :D

neeeee

Bazz, egy hónapja nem röhögtem ennyit egy huzamban. Ez így együtt a grammozás netovábbja. Egyébként a kádzsu az kujo? Bazz most is alig birom leírni. :D

Ja és végre feltette valaki a kérdéset, hogy minek grammozni. Elég hozzá annyi, hogy régen a cc-sek kiváltsága volt, most viszont már a rombolókon is grammoznak lásd könnyû hajtómûvek egyenes kormányok, levágott nyeregcsövek, titánpálcás cc nyergek stb.

Ja hogy miért? Nincs már hova szórni a pénzt. :)

itt a kép amin pont ilyen jót röhögtem, használjátok egészséggel

http://pozolj.purutt...zolj fej(1).jpg

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

egyébként miért számítanak annyira a grammok? nem tök mindegy? :D

nem, nem tök mindegy :o

Gigi, lol lehetett :D
nem fogták fel hogy kerékpározni voltatok és rátoksötétedett? :S

dáböltrekk felni, zoddzsi agy, kádzsu déhá gumival?
meggondolom :D

Gygy

Gygy

vendég

• fórumtag
  • 213 posts
Máté: neked ajánlom a dábül trekket zodzsi agyakkal;) 24-es be.)))
Andris szép az a outi cucc (én a nevét ugy értelmezem, hogy LM körülötte az Oakley jelek:D

Ma is voltunk tekerni szabóhegyen. Már sötétbe értünk le , és a hegy lábánál állt egy rendõr kisbusz meg kb 5 rendõr. Mindkettõnknek csak egy lámpája volt ( nekem elõl, Pitának hátul) le "zseblámpáztak" minket aztán kértek személyi meg stb, persze nem volt senkinél. Patrikot kinézte egyik, kb 10 percen keresztül kérdezte( végén már hangosan), hogy mit választ helyszini bírságot, avagy feljelentést. A helyszini 10 ezerbe állapította meg. Kicsit szarlett volna kifizetni, de elõjöttek a mentõszövegek:D
Anyámmal, élek
Kábelba dolgozik
És 5-en vagyunk testvérek
Végülis megúszta így egy figyelmeztetéssel!:D
Ráadásul ajánlom figyelmetekbe, hogy ne járjatok így : lámpa,csengõ, kerekenként 2 prizma, kukás mellény;)
Inkább a protektor korlátozzon a mozgásban, mint a tolószék!

maxireka

maxireka

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
egyébként miért számítanak annyira a grammok? nem tök mindegy? :D

hétvégén koripálya, vki?

ma koriverseny volt... selejtezõn 1. helyezettek lettünk, kaptunk teát :D utána meg a 3. számban, a kanyarban begörcsölt a lábam. "felrántottam" a kori elejét, mentem tovább. 4. számban kicsit durvább volt, elkezdtem hirtelen iránytváltani. nem baj, így is nyertük a számot. 5. szám: hírtelen úgy begörcsölt a lábam, hogy azon kaptam magam, hogy a jégen csücsülök... nem túlzok, az egész koripálya 20 mp-en belül engem lesett... utána jött vagy 30 szervezõ/segítõ/akárkicsoda és mindenki azt lesi, hogy tört-e. az egyik pasas állítólag még hallotta is, ahogy roppant a csontom... érdekes :D végül kb 3 perc szenvedés után megfogtak és vittek le a jégrõl, akármennyire is bizonygattam hogy felállok... 5. szám újrajátszás. nem nyerjük. 6. szám, nem nyerjük. végeredmény: 15 pont. oladinak is (koris-suli, de elötte aláztuk õket). egy bónusz szám a két sulinak. vesztünk. totál ideges lettem. simán nyertünk volna... így csak 2.-ak lettünk. a poén az volt, hogy én álltam elõl mindig, és a többi csapatban 2 szám után mindig a legjobbakat állították elõre... de még így is korábban futottam be náluk. Tesitanár megrémiszt mindenfélével. Vissza suliba, fõpróba. Anya elkér, visz be kórházba, nem tudok járni, állandó görcs. Bemegyünk nem tom hova, fionoman elzavartak a francba. Át a gyerek részlegre. Nõ nagyon siet, nem tud megnézni, de vígan cseverészik. Be a Sugár útiba... na ott vizsgáltak meg... semmit nem mondtak :S már azt mondogattam, én leszek a Fókuszos gyerek, akit mindenhova küldözgettek és a végén levágják a lábát :D Tehát ennyit az ellátásról, és a korisoknak meg kössz! Az oldaisok tudják hogy hova menjenek...
Görcssel mit lehet kezdeni? Ha elõreszorítom a lábam, egy idõ után ott görcsöl.. Ha hátra, akkor meg ott...

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
pedig ha rácsöppenne egy kis gyanta még erõsebb is lenne. :D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
nem hiszem hogy betenném a fa alá...

Flickr

Ezekiel

Ezekiel

vendég

• fórumtag
  • 124 posts

http://www.olmo.it/ nem ma kezdték...:)
egy 1500gos alu váz szerintem nem rossz..
174cm vagyok, és 70kg, az milyennek számít? :)

Te kövér disznó:D:D:D:D!
Egyébként szép karácsonyi ajándék, vagy nem annak szántad?
"Mindig hálás vagyok a nevetésért, kivéve, amikor az orromon jön ki a tej."

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
nekem 32 lesz.
outiban 36 van. meg 600grammos felni. meg 2milis küllõ. budapest resist. :)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
32, vagy 36?
:D

Flickr

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
pont most filóztam küllõkön én is. 2-1.8-2 (comp) meg a végig 2es (champ) között szinte alig van különbség. ahogy nézem 60g. akkor már inkább 2-1.5-2 (revo). az jelentõsnek tûnik. már ha igazak a DT adatai.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
na igen, a magyar utakra..
valszeg veszek 105 agyakat, és azokat fûzetem be hátul 2-1.8-2, elöl 1.8-1.6-1.8 küllõkkel...
csak hogy a grammok oltárán is áldozzunk kicsit..:D

Flickr

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

fûzessek(bármikor bármi cserélhetõ pl:küllõtörés)
vagy
vegyek kerékszettet(2kiló alatt van mind, és van egy csomó alighasznált "olcsó", + vagány kardküllõk :cool: )

Nálam hagyományosan vannak fûzve DT küllõkkel a kerekek, még 8as sincs, nem hogy küllõtörés, de ebben bent lehet a brutális Mavic CXP30-as felni is, az elpusztíthatatlan:D Volt, hogy dombról lefelé kb. 50es tempó, kanyar erre az úton keresztben macskakõ, kb 2 méter hosszan a rosszabb fajtából, ott sem lett semmi baja. Magyar utakhoz szerintem egy erõsebb, jó sok küllõs kereket fûzess vagy valami vaskosabb kerékszettet vegyél.

közben azé' egyé' is fiam!! :)

Még van idõm hízniFeltöltött kép

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
http://www.olmo.it/ nem ma kezdték...:)
egy 1500gos alu váz szerintem nem rossz..
174cm vagyok, és 70kg, az milyennek számít? :)

Flickr

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
ez az olmo ez valami egyedi vagy ritka dolog? Még sosem hallottam róla, mondjuk országútiban nem vagyok képben.

De másfél kiló az elég soknak tûnik nekem így elsõ hallásra.

(én viszont mozgó zsírosbödön vagyok:D ezért a gépemen akarok spórolni mindig)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
köszi, köszi, de még messze a kész bringa...:)
azt írja:
Frame Weight: 1450 g
Fork Weight: 468 g
szal elvileg 2 kiló alatt vagyok, nem tom a kormánycsapágy mennyit dob rá..:)
de majd kérek kölcsön digitális konyhai mérleget, aztán megmondom frankón...:)
amúgy 54-es, de sloopingos, szal a virtuálisfelsõcsõ 435
kereket nem tom hogy
fûzessek(bármikor bármi cserélhetõ pl:küllõtörés)
vagy
vegyek kerékszettet(2kiló alatt van mind, és van egy csomó alighasznált "olcsó", + vagány kardküllõk :cool: )

... nem vagyok egy mozgó zsírosbödön (59kg 183cm-hez, most lehet röhögni) ...

közben azé' egyé' is fiam!! :)

Flickr

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

.
ha meg lesz 9kiló alatt, akkor már f@$za! :)

Enyém sajnos 9.2kg lett(mondjuk sokat nem számít), de azt hozzá kell tenni, hogy elég koros(lassan 10 év, de jó ha abból 2 évet volt használva) Campa Chorus dolgozik rajt, hibátlanul. Mondjuk nem vagyok egy mozgó zsírosbödön (59kg 183cm-hezFeltöltött kép, most lehet röhögni) szal, hogy 8.8kg vagy 9.2kg a bringám nem nagyon számít.