nekem is úgy mesélték!

amúgy lemértem a vázat villával, kormánycsapival, nyeregcsõbilinccsel, és váltótartó-biliccsel, de nem hivatalos:
2015g
Ja és végre feltette valaki a kérdéset, hogy minek grammozni. Elég hozzá annyi, hogy régen a cc-sek kiváltsága volt, most viszont már a rombolókon is grammoznak lásd könnyû hajtómûvek egyenes kormányok, levágott nyeregcsövek, titánpálcás cc nyergek stb.
Ja hogy miért? Nincs már hova szórni a pénzt.
...
dáböltrekk felni, zoddzsi agy, kádzsu déhá gumival?
meggondolom
egyébként miért számítanak annyira a grammok? nem tök mindegy?
http://www.olmo.it/ nem ma kezdték...
egy 1500gos alu váz szerintem nem rossz..
174cm vagyok, és 70kg, az milyennek számít?
Nálam hagyományosan vannak fûzve DT küllõkkel a kerekek, még 8as sincs, nem hogy küllõtörés, de ebben bent lehet a brutális Mavic CXP30-as felni is, az elpusztíthatatlan:D Volt, hogy dombról lefelé kb. 50es tempó, kanyar erre az úton keresztben macskakõ, kb 2 méter hosszan a rosszabb fajtából, ott sem lett semmi baja. Magyar utakhoz szerintem egy erõsebb, jó sok küllõs kereket fûzess vagy valami vaskosabb kerékszettet vegyél.fûzessek(bármikor bármi cserélhetõ pl:küllõtörés)
vagy
vegyek kerékszettet(2kiló alatt van mind, és van egy csomó alighasznált "olcsó", + vagány kardküllõk :cool: )
Még van idõm hízniközben azé' egyé' is fiam!!
Flickr
közben azé' egyé' is fiam!!... nem vagyok egy mozgó zsírosbödön (59kg 183cm-hez, most lehet röhögni) ...
Flickr
.
ha meg lesz 9kiló alatt, akkor már f@$za!