Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 posts
Fél egy uszoda.
Szokásos országúti csipet csapat.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi, mi újs -hogy vagytok? Mi a helyzet a bicajos életben? Boci jó a bringa!

azért csak ajánlanám a figyelmetekbe mert ütõs..-már akiismeriazeredetikamut

ui: a háttérben M*ne látható..

Ja igen,új fox teleszkópot keresek ingyen-aki tud ilyet szóljon!
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
tudom-tudom..:D

de bukóban mindenképp pirosat akartam-és hát ebben van egy kis fehér is...
azt a kijelentésemet pedig még mindig állom!!
a piros-fekete-fehér bringák már rohadt uncsik!!!!!!!!!!!
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Andris, dehát ez fekete-piros-fehér!!! :D ;)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

majd kis használat után írhatnál kicsit a szellõzésrõl! Nekem is kéne valami új bukó, most egy ismerõs által talált, majd 2 sörért megvett giro havocot használok, ez brutálisan jó sisak, csak nagy volt, ezért kicsit "barkácsolni" kellett(kitömtem belül), de így meg nem az igazi... Addig meg egy kellyst használtam, de az már ki is öregedett, meg nem is épp egy outis sisak volt, túrázásra ok, de ahol már számít a szellõzés ott már nem az igazi.

Szerk.:bámulatos hogy egy egyszerû kérdéshez/kéréshez mennyi plusz szöveget tudok írni:D

ok!

Flickr

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

végre vettem egy normális bukót:
http://www.ridefox.c...a_red-white.jpg
shield nincs rajt

elég kényelmes, mondjuk csak 50Km-t mentem vele, de 65Km/h-nál még jól tart, nem akarja letépni a fejem, ahogy belekap a levegõ...
hogy az esõ ellen mennyire véd, nem tudom mert a mai zuhét sikerült szárazon megúsznom..:)

Majd kis használat után írhatnál kicsit a szellõzésrõl! Nekem is kéne valami új bukó, most egy ismerõs által talált, majd 2 sörért megvett Giro Havocot használok, ez brutálisan jó sisak, csak nagy volt, ezért kicsit "barkácsolni" kellett(kitömtem belül), de így meg nem az igazi... Addig meg egy Kellyst használtam, de az már ki is öregedett, meg nem is épp egy outis sisak volt, túrázásra ok, de ahol már számít a szellõzés ott már nem az igazi.

szerk.:Bámulatos hogy egy egyszerû kérdéshez/kéréshez mennyi plusz szöveget tudok írni:D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
végre vettem egy normális bukót:
http://www.ridefox.c...a_red-white.jpg
shield nincs rajt

elég kényelmes, mondjuk csak 50Km-t mentem vele, de 65Km/h-nál még jól tart, nem akarja letépni a fejem, ahogy belekap a levegõ...
hogy az esõ ellen mennyire véd, nem tudom mert a mai zuhét sikerült szárazon megúsznom..:)

Flickr

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ok, mehetünk, viszont annyit elõre mondanék, hogy én délután szoktam menni, mert nekem a hétvégén a délelõtt az alvásra van. :) Valamikor azt is kell.

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
Ok, akkor ilyen kisebb körre emehetünk cécézni, aztán mehetünk kamcsatka (dozmat) felé is, no problem, mi mindig arra megyünk, majd megvédelek. :)
szokott nálam lenni egyébként szinte mindig pisztoly a kutyák miatt. bárcsak megtámadna valaki... :)
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Boci, 20-25 km még belefér. Igazából csak az Olad-Sé-Parkos háromszögben szoktam menni, mert egyedül annyira nem jó távolabb, meg annyira extra terep sincs arra, inkább csak ilyen túrázósabb. Meg az én tempómban a hétköznapi délutáni tekerésbe csak a Parkos rész fér bele. Toronnyal nekem csak az a bajom, hogy voltam arra egyszer tavaly, de a Dozmatból visszafelé vezetõ út pont a rezervátum szélén megy el, ahol nem egy életbiztosítás bicajozni, fõleg nem egyedül, fáradtan. Tavaly meg zömében a "pályán" gurulgattam csak. Meg az lenne a jó, ha jönne valaki hétvégenként Kõszegre. Mert én szívesen tekerek a hegyekben (persze szép komótosan), csak egyedül oda nem szívesen megyek, meg nehezen szedem rá magam.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

Dani különben milyen görgõd van?

Ilyen(de nem ez:)) Noname de mindent tud mint amit pl egy Tacx. Karc sincs rajt, 2szer talán használhatták...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Kõszegen vagyok most. De épp melót keresek ausztriában.
Próbamelóra kéne mennem Bécsbe pár napra. Nem ismertek valakit akivel kimehetnék? Vagy esetleg akinél alhatnék 1-2 éjszakát?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
egy kis montizásban én is benne vagyok!

Dani különben milyen görgõd van?

Flickr

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
Köszi!

tényleg nagyon szép, és jó a felszereltsége.
elég jól tudtam alkudni az árból, ami így azért barátságosabb lett.
kicsit már próbálgattam, a telók nagyon szépen mozognak, azért a technika sokat fejlõdött.
a hátsó rugóstag pl. iszonyat mértékben állítható, semmi pogozás.

Mi azért voltunk elég sokat tavaly is fõleg asszonnyal, ilyen 1,5-2 órás tekeréseket nyomattunk, Back Countrynak mondanám :)
Parkosból Sé felé, aztán Torony-Dozmat, vagy Nárai felé, elég jó kis részek. Na nem egy alpok, de fasza.
Akarok most venni kocsitartót is, aztán akkor el lehet menni messzebbre is, bár a kettõ bringa simán befér a csomiba, de az nem ugyanaz ugye.
majd összehozzuk a bringázást, Hulp te szoktál mittómén ilyen 20-25 km-erket tekerni is, vagy inkább ott a pályákon a oladi-séi részen szoktál? Mer tekerni elmehetnénk majd, Kornél pécsen tanul, ritkán jön haza, asszonyt nem mindig tudom rávenni, hogy jöjjön el. Maul-t má telefonon se lehet elérni :)

Matt te Kõszegen vagy most, vagy pesten?

üdv
b

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Elég ütõsen néz ki. Remélen ennek megfelelõen is fog szolgálni, és nem lesz vele semmi gond. Innentõl már csak rajtad múlik. :) Talán majd megint összefutunk valamikor, aztán élõben is megcsodálhatom.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
ez elég durva! szép! gratu!

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
hajjaj!

Feltöltött kép

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Milyen bicajt vettél a végén? Linkelj majd képeket.

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
Hali!

Nah meglett az új kerékpár, szal én is hosszú-túraképes lettem! :)

üdv
b

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts
Közben megtaláltam:)
YouTube - chavezcycling's Channel