Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi Riderek

- - - - -

• Please log in to reply
12295 replies to this topic

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts

na jól van látom senki nem értett meg..
miért beszéltek itt DH vk kupa futamokról, meg semmeringrõl, meg ilyenekrõl, amikor idén még kõszegen sem voltatok(tisztelet a kivételnek)
versenyt akartok, pedig jó ha 20KM-t gurultatok lefelé idén az erdõben(ismét tisztelet a kivételnek)

így van McClane, rendezz DH versenyt, hadd röhögjön mindenki a Szombathelyieken, hogy hazai pályán mindenki lenyomja õket(ismét tisztelet a kivételnek)

na de mindegy nem akarok veszekedni, se beszólni, csak kikívánkozott..
nem haragszok én senkire cseresznye...

Lehet, hogy nem akartál beszólni, ettõl függetlenül sikerült.

Ez egy fórum. Arról beszélgetünk, amirõl akarunk (természetesen a fórum szabályzatát betartva). Ha mi DH vk-ról meg kõszegi futamról akarunk eszmét cserélni, és téged ez nem érdekel, akkor nem szólsz hozzá, és kész. Mi sem szóltunk be, amikor oldalakon keresztül linkelgetted a google térképeket, hogy aznap éppen merre jártál. Ez meg pl. engem nem érdekelt, mégse szóltam semmit. Volt akivel errõl tudtál beszélgetni és kész. Jól van ez így. Nem kell, hogy mindenkit minden érdekeljen.

És ha én idén 20 km-t mentem és nem voltam Kõszegen ahhoz mi közöd? Ha te attól érzed valakinek magad, hogy idén már mentél 6millió km-t, akkor legyél boldog vele. Én nem járok ki minuszok idején, hóban, esõben, mert én azt nem élvezem. Nem vagyok hivatásos sportoló, hogy akkor is menjek, ha éppen a hátam közepére nem kívánom, és utálom az egészet. Én szép száraz idõben szeretek tekerni.

Szerinted engem érdekel, hogy röhögnek-e rajtam egy esetleges kõszegi versenyen? Tök nem érdekel. Én akkor is elindulnék a versenyen, ha te ezt égõnek gondolod szombathelyiek nevében. Nagyon jól tud esni, amikor az embernek szurkolnak, függetlenül attól, hogy utolsó lesz vagy elsõ. És pl. akik ismertek, nem érezték cikinek, hogy nekem drukkoljanak. Te meg majd nem jössz el, és akkor nem kell szégyenkezned miattam. Ja, és már csak azért is érdemes volt nevezni a versenyre, mert volt két napig felszállítás. Pl. Biczóval már szombaton úgy elfáradtunk, hogy vasárnap már szinte erõnk sem volt. De mégis addig, mentünk, amíg bírtunk, mert nagyon jó volt ennyiszer legurulni.

A senki nem értett meg dolgot meg végképp nem tudom hova tenni, miután konkrétan kijelentetted, hogy szarsz a DH-ra, meg arra, amirõl éppen a diskurzus ment.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts

miért beszéltek itt DH vk kupa futamokról, meg semmeringrõl, meg ilyenekrõl, amikor idén még kõszegen sem voltatok(tisztelet a kivételnek)
versenyt akartok, pedig jó ha 20KM-t gurultatok lefelé idén az erdõben(ismét tisztelet a kivételnek)

így van McClane, rendezz DH versenyt, hadd röhögjön mindenki a Szombathelyieken, hogy hazai pályán mindenki lenyomja õket(ismét tisztelet a kivételnek)

Dani itt mihelyst vége lett a Giro közvetítésnek, kisütött a nap..:D
nyomtam is egy 35-ös karikát...a nemsajnálom bringával

Bár írtad, hogy tisztelet a kivételnek de mégis megjegyezném, hogy egész télen mínusz 20 ban is kõszegre meg velembe járkáltunk tavasszal is, építünk mellette, voltunk semmering szezonnyitón, holnap indulunk mariborba, tervben van még 3 magyarkupa futam illetve egy osztrák, úgy hogy csak óvatosan. lehet hogy lepõdnél egyet. : ) .Többieket nem tudom mennyit bringáznak de biztos õk sem szájhõsködnek csak.
Annak meg örülni kéne hogy Mclane próbál valamit szervezni ide. Bár tudom ez téged nem izgat.
Nem vitát akarok indítani, csak ismét tényeket közöltem, és nem kéne innen lenézõen tippelgetni egy bringásra nézve sem , hiszen fordítva sem hangzott el olyan, hogy ha o.uti verseny lenne akkor pl te biztos rommá lennél verve.
Gondold át mégegyszer.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 posts
Jut eszembe holnap megy valaki bicajozni sé, parkos környékére?
The quick brown fox jumps over the lazy dog.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Ezen jót röhögtem :D plus 1 prop Hulpnak
Szerintem a DH s dolgok írogatása helyett gyorsan mennyen mindenki o. utizni feszülõs ruciba mert Andris Savaria megharagszik . DD

Dani itt mihelyst vége lett a Giro közvetítésnek, kisütött a nap..:D
nyomtam is egy 35-ös karikát...a nemsajnálom bringával
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts
Azta micsoda vihar van:D

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 posts
ÍÍgy van 70es átlagot kell majd menni, és nem, nem ér babetta motort a csomagtartóra szerelni. Ventillárt azt szabad, elõled a szelet és nem lesz szembe szél. Vagy lesz de legalább közben a hátadat is hûti valami.

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
A 70-es kör azt jelenti, hogy annyival fogunk menni? Hazafelé viszont a vonat elõtt kell menni, hogy izgalmasabb legyen, és a vonat nem fog megállni sehol. :)

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 posts
Na probléma megoldására mennyünk biciklizni. Találkozunk az uszodánál mindenki azzal jön amivel akar, megyünk egy 70es kört ausztria felé aztán felmegyünk az írottkõre aztán lejövünk a régi dhp álya nyomvonalán majd hazafelé a piroska mögött stéherezve haza vánszorgunk. Uszodánál elbúcsúzás és haza kísértek. Na ki jön?

Én még mindig mindenkit utálok. Fõleg azokat akik kockás ingben vannak, vagy anélkül.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts

Micsoooodaaaa? Te DH-ról merészeltél ebben a topicban írni? Nem tudtad, hogy van akit az nem érdekel? Példás büntetést fogsz ezért kapni. (Miért írja kétszer a büntetést? Én csak egyszer írtam)

Ezen jót röhögtem :D plus 1 prop Hulpnak
Szerintem a DH s dolgok írogatása helyett gyorsan mennyen mindenki o. utizni feszülõs ruciba mert Andris Savaria megharagszik . DD
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
ez itt valami new school-dh :D

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 posts
A DH az nem az amikor lefele zúzatsz felfele meg tolod (vagy felviszi a helikopter :)
DH versenyen kell felfele menni?

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Nem értem ezt a DH-s nem DH -hás hozzászólást, azt hittem ezen már az itt lakók túl vannak régen..
Vót egyszer egy bikkmakk amit megvettem és az vót benne:

,,...mindegy hogy mivel jutsz fel a hegy tetejére a kilátás ugyanaz!"

Mcclane egy építõ jellegû javaslat a versenyhez:

Ha DH verseny-akkor csak dh géppel lehessen indulni, mert eljön majd a sok vékonyvázas cc-s, OU-is -blastos, meg kulas, meg kikapus, és lenyom minket.. tegyük hozzá én is cc machínnal indulnék a versenyen..ha ezt nem zárod ki..
Mert Puby azért nyomott le és azért lettem csak 3. anno mert cc géppel mindenkit lenyomott
Ja és a felfelé részeket minimalizáljuk a dh versenyen..

Mivel készen van a 4. bicajom..amivel persze nem tekerek mert puha-Fa-szú vagyok..
Javaslom a Dh-s nem DH-s ellentmondás feloldását -a problémával érintettek mint Pl. Dani bevonásával- alábbi módon:

Dani megkapja a Stab-et OU-ra had edzõdjön, én meg megkapom a OU-ját DH-ra..had edzõdjek.. és mikor mindkettõnknek elegünk van akkor mehet a visszacsere .és PONT a végére..

ja.. készen van a bicaj..amivel persze nem tekerek mert puhaFa-szú vagyok..:)
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 posts

Szerintem meg mocskos biciklisták! Az összes egy kétkeréken járó szardarab.:D

Nincs váltó a peugeoton és tök jó, imádom, ha lesz Kõszegen dh arra is ezzel megyek és lesüvítek vele majd, mint a vöcsök.

Egyetértek:)

Sok punnyadék puhap:)csü. Tegnap esett egy kis esõ és már egyet se látni az úton.
Cukorból vannak elolvadnak:)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Micsoooodaaaa? Te DH-ról merészeltél ebben a topicban írni? Nem tudtad, hogy van akit az nem érdekel? Példás büntetést fogsz ezért kapni. (Miért írja kétszer a büntetést? Én csak egyszer írtam)

Para!

Para!

törzsvendég

• fórumtag
  • 460 posts
Szerintem meg mocskos biciklisták! Az összes egy kétkeréken járó szardarab.:D

Nincs váltó a peugeoton és tök jó, imádom, ha lesz Kõszegen dh arra is ezzel megyek és lesüvítek vele majd, mint a vöcsök.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

ventillátor?

Valahol van, de még nem találtam meg:D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
ventillátor?

Flickr

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

43ajró, abból 3 chipre
amúgy: Nenngeld/Programm

110 nem sok, addigra simán felkészülsz!
elõtte eljössz párszor, bevesszük az írottkõt, aztán jobban fog menni a többi emelkedõ is..:)

Meglesz az szóbeli irodalomvizsgám akkor mehetünk...:) Ja, még emelkedõre kéne gyúrni, eddig jött a domb, úgymond Contadorosan kiállva lazán felmentem, de most valahogy nem akar menni igazán:( De majd csak jobb lesz, tegnap tudtam elõször 30+ átlagot menni úton mûtét után(eddig csak görgõn, de az nem mérvadó), igaz csak 20km volt:/ Most kezdtem belelendülni az edzésekbe azt jött az esõ, de azért majd egy 20 percet görgõzök este(többet nem tudok, nagyon durván leizzaszt(menetszél hiányában nincs ami szárítson), múltkor is tiszta víz lett a szõnyeg:D)

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts

bocs mindenkitõl, aki ezt magára veszi, de szarok én a DHra...

Hát ennek nagyon örülök, de miért is kellett ezt ideírni?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
43ajró, abból 3 chipre
amúgy: Nenngeld/Programm

110 nem sok, addigra simán felkészülsz!
elõtte eljössz párszor, bevesszük az írottkõt, aztán jobban fog menni a többi emelkedõ is..:)

Flickr