na jól van látom senki nem értett meg..
miért beszéltek itt DH vk kupa futamokról, meg semmeringrõl, meg ilyenekrõl, amikor idén még kõszegen sem voltatok(tisztelet a kivételnek)
versenyt akartok, pedig jó ha 20KM-t gurultatok lefelé idén az erdõben(ismét tisztelet a kivételnek)
így van McClane, rendezz DH versenyt, hadd röhögjön mindenki a Szombathelyieken, hogy hazai pályán mindenki lenyomja õket(ismét tisztelet a kivételnek)
na de mindegy nem akarok veszekedni, se beszólni, csak kikívánkozott..
nem haragszok én senkire cseresznye...
Lehet, hogy nem akartál beszólni, ettõl függetlenül sikerült.
Ez egy fórum. Arról beszélgetünk, amirõl akarunk (természetesen a fórum szabályzatát betartva). Ha mi DH vk-ról meg kõszegi futamról akarunk eszmét cserélni, és téged ez nem érdekel, akkor nem szólsz hozzá, és kész. Mi sem szóltunk be, amikor oldalakon keresztül linkelgetted a google térképeket, hogy aznap éppen merre jártál. Ez meg pl. engem nem érdekelt, mégse szóltam semmit. Volt akivel errõl tudtál beszélgetni és kész. Jól van ez így. Nem kell, hogy mindenkit minden érdekeljen.
És ha én idén 20 km-t mentem és nem voltam Kõszegen ahhoz mi közöd? Ha te attól érzed valakinek magad, hogy idén már mentél 6millió km-t, akkor legyél boldog vele. Én nem járok ki minuszok idején, hóban, esõben, mert én azt nem élvezem. Nem vagyok hivatásos sportoló, hogy akkor is menjek, ha éppen a hátam közepére nem kívánom, és utálom az egészet. Én szép száraz idõben szeretek tekerni.
Szerinted engem érdekel, hogy röhögnek-e rajtam egy esetleges kõszegi versenyen? Tök nem érdekel. Én akkor is elindulnék a versenyen, ha te ezt égõnek gondolod szombathelyiek nevében. Nagyon jól tud esni, amikor az embernek szurkolnak, függetlenül attól, hogy utolsó lesz vagy elsõ. És pl. akik ismertek, nem érezték cikinek, hogy nekem drukkoljanak. Te meg majd nem jössz el, és akkor nem kell szégyenkezned miattam. Ja, és már csak azért is érdemes volt nevezni a versenyre, mert volt két napig felszállítás. Pl. Biczóval már szombaton úgy elfáradtunk, hogy vasárnap már szinte erõnk sem volt. De mégis addig, mentünk, amíg bírtunk, mert nagyon jó volt ennyiszer legurulni.
A senki nem értett meg dolgot meg végképp nem tudom hova tenni, miután konkrétan kijelentetted, hogy szarsz a DH-ra, meg arra, amirõl éppen a diskurzus ment.