Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi Riderek
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:15
Posted 2013. May 02. - 11:43
http://terkep.turistautak.hu/ van a telómon GPS-el kombinálva, úgyhogy eltévedni nem fogok, csak az nem mindegy, hogy milyen úton megyek, azt sajnos a térképrõl nem látom.
Jóféle ösvény alatt AM/enduro dologra gondolok, esetleg lightos dh belefér, de nem a mi világunk. Technikás, de élvezetes legyen.
Igazából az érdekelne, hogy írottkõrõl merre a legjobb lejönni. ha már megmásszuk a hegyet, ne erdészeti úton kelljen legurulni...
Jóféle ösvény alatt AM/enduro dologra gondolok, esetleg lightos dh belefér, de nem a mi világunk. Technikás, de élvezetes legyen.
Igazából az érdekelne, hogy írottkõrõl merre a legjobb lejönni. ha már megmásszuk a hegyet, ne erdészeti úton kelljen legurulni...
Posted 2013. April 30. - 21:04
Kérdés h mi a jóféle ösvény?Sziasztok! Van itt valaki, aki ismeri a Kõszegi- hegységet? Tervezek egy túrát oda, Kõszegrõl Írottkõre. Tudja valami merre érdemes menni? Az ideális az lenne, hogy felfele aszfalt/murva/erdészeti út, lefele pedig valami fasza ösvény.
De ha csak simán tudtok mondani jóféle ösvényeket a környéken, azt is megköszönöm, aztán majd beépítem a túrába.
cc,dh,enduró,am,maraton ?
mert van pár.Írottkõi eligazítás Askétõl az jó,fel lehet menni bicóval,Hörmannál a dózerúttal szemben tudsz tankolni vízzel.
nullahathetven3nyolcvannégynullanyócnullanyóc ha részletek kellenek.
P.
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!
Posted 2013. April 28. - 14:08
Kõszeg, Cák, Velem, aszfaltos út Szent Vid kápolna fele, csak nem térsz le az aszfaltos útról a kápolnánál, hanem mész rajta tovább, majd eléred az Irottkõre vezetõ ösvényt a Hörmann forrásnál ha jól emlékszem. (igazából több is van, de nem bonyolítom). Na ott vége az aszfaltnak, vegyesen tolható/tekerhetõ dolog. Nem lehet eltévedni táblázva vannak a dolgok. Térképet lehet kapni amúgy.
Posted 2013. April 28. - 13:59
Sziasztok! Van itt valaki, aki ismeri a Kõszegi- hegységet? Tervezek egy túrát oda, Kõszegrõl Írottkõre. Tudja valami merre érdemes menni? Az ideális az lenne, hogy felfele aszfalt/murva/erdészeti út, lefele pedig valami fasza ösvény.
De ha csak simán tudtok mondani jóféle ösvényeket a környéken, azt is megköszönöm, aztán majd beépítem a túrába.
Posted 2013. April 24. - 12:22
OK, már nagyon várom. Kábé 1 éve nem voltam már lejtõzni
A gépem meg már gyártódik lassan
A gépem meg már gyártódik lassan
Posted 2013. April 09. - 21:22
Jeah!!! király tomi ennek örülök!!! Ha nem elõbb akkor majd kint találkozunk!!!
Puby! Megvan még a csokikupás pálya ami szilveszterkor volt? Hol van az pontosan?
Szevasztok Elveszettek !
Az nem pálya hanem gyalogút csak lepucoltuk meg rovátkoltuk az ugró fáit hogy ne csússzon.
Ma is voltam rajt 3 szor,kiqrt jó volt ,felmentem az Óház klotyókig onnan meg le a lépcsõn -tornapálya szhegy .Ez 3 szor .Mondanom se kell szél kidöntött pár fát az egyiket elsõ körben egész közelrõl meg tudtam nézni,mivel kanyar után volt :-(.
Fék jól fogott hála az égnek.A talaj viszont oktató jellegû ,pici havacska ittott ,lappangó olvadékvíz,ment a kardkikard a fákkal.Szerencsére nem durrantottam bele egyikbe se pedig qrvára csúsztam egyik-másik felé.
Viszont csak óvatosan a hegyen most olyan kimosódások vannak ,h beszarás királyvölgy teteje az tiszta wilákkuppa színvonal az elyrózilyó miatt.
Hát ez van puszi.
Hétvégén izs megyek,ha vki akar rályd.
Posted 2013. April 08. - 17:39
Jeah!!! király tomi ennek örülök!!! Ha nem elõbb akkor majd kint találkozunk!!!
Puby! Megvan még a csokikupás pálya ami szilveszterkor volt? Hol van az pontosan?
Posted 2013. March 17. - 18:09
Bár úgy volt, hogy abbahagyom a egészségi állapotpm miatt, de úgy döntöttem, hogy a motor megy a háztól és a bicajozás marad Júniusban kezdhetek el finoman menni! Addigra szeretnék beújítani egy másik gépet is, a kiszemeltem meg is van már
Én leszek slow Tomek, sajnos nagyon - nagyon kell magamra vigyázni, de kegalább megyek!
Én leszek slow Tomek, sajnos nagyon - nagyon kell magamra vigyázni, de kegalább megyek!
Posted 2013. January 20. - 11:07
Posted 2012. December 29. - 21:31
helló
bárírtam máshol szilveszteri csokikupát kezdeményeztünk:
Reggel 9 óra körül szokásos túra indul az Írottkõre Kõszegrõl montival .
A csúcson kellemes csevegés közepette elfogyasztunk kevés szeszesitalt és gratulálunk mindenkinek,hogy ilyen szép esztendõt tudhat maga mögött.
Onnan Kõszeg irányában legurulás a hegyrõl a síház felé ahol remélhetõleg "készen" vár ránk a szilveszteri csoki kupa rendkívül technikás de nem hosszú pályája.
egy kis gyakorlás és ebédecske után fél három felé (ha tudunk korábban akkor korábban) elindítjuk az indulókat
kupa után a síházban lesz a csokiosztás a helyezetteknek
utánna buli a meghívottaknak kifulladásig zenét dídzsé Atesz biztosítja.
bárírtam máshol szilveszteri csokikupát kezdeményeztünk:
Reggel 9 óra körül szokásos túra indul az Írottkõre Kõszegrõl montival .
A csúcson kellemes csevegés közepette elfogyasztunk kevés szeszesitalt és gratulálunk mindenkinek,hogy ilyen szép esztendõt tudhat maga mögött.
Onnan Kõszeg irányában legurulás a hegyrõl a síház felé ahol remélhetõleg "készen" vár ránk a szilveszteri csoki kupa rendkívül technikás de nem hosszú pályája.
egy kis gyakorlás és ebédecske után fél három felé (ha tudunk korábban akkor korábban) elindítjuk az indulókat
kupa után a síházban lesz a csokiosztás a helyezetteknek
utánna buli a meghívottaknak kifulladásig zenét dídzsé Atesz biztosítja.
Posted 2012. December 03. - 21:37
jahh Bryceland sokat nem szarozott azzal a kanyarral:D am ennek van még két része
1:
why we love downhill.wmv - YouTube
2:
Why We Love Downhill V2 - YouTube
1:
why we love downhill.wmv - YouTube
2:
Why We Love Downhill V2 - YouTube
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
Posted 2012. December 03. - 20:13
Na nem baszod az a kanyar 1:30-nál hogyan ?!???!akkor még nézd meg ezt. az elmúlt évek nagyobb jelenetei összevágva. BRUTÁL
V3 Why We Love Downhill Video - Pinkbike
Posted 2012. December 03. - 19:58
akkor még nézd meg ezt. az elmúlt évek nagyobb jelenetei összevágva. BRUTÁL
Posted 2012. December 03. - 19:30
Megnéztem ezt és rájöttem,h ez kell nekem,a hangulat ,a zene ,a képek ez a Downhill .
Full hangerõn 3 sör meg egy feles után kiütött.
http://www.pinkbike....eview-2012.html
Full hangerõn 3 sör meg egy feles után kiütött.
http://www.pinkbike....eview-2012.html
Posted 2012. December 01. - 15:28
nahh faszaa:D gondoltam hogy k.va jó lesz így kiszélesítve. még a kanyar elöl azt az 1 fát kell kivarázsolni és pöpec
Posted 2012. November 30. - 17:58
hát nem bírtam magammal felmentem kipróbálni,háááát qrva gyors lett de a kanyarba úgy vágódtam mintha dobtak volna.
Sötét lett azt sem tudom miket csináltam de yó volt,nagyon yóóóó!
bocsesz
Sötét lett azt sem tudom miket csináltam de yó volt,nagyon yóóóó!
bocsesz
Posted 2012. November 29. - 12:43
Mi a legkorábbi idõpont amire Kõszegen tucc lennyi?: D ...