Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Started by
Endroo
, 2006. January 10. 21:43
Posted 2013. February 09. - 10:25
Posted 2013. February 07. - 22:16
Posted 2013. January 09. - 22:34
Igen, váltót erre nehezen:) De mivel itt az alföldön nincs túl sok hupli, azt hiszem jó lesz. Jelenleg 42-20 (30km/h 100as fordulattal), nemsokára tesztelem a HHH-n is 32-17-el, szerintem jó lesz.
A rapid rob egy olcsó, drótos gumi, némi defektvédelemmel. Egész stabil, és ígéretes a mintasor is. Alapvetõen azért vettem, hogy a jegesedett országutakon több esélyem legyen a túlélésre, mint 23-as outi gumikkal.
Tervben van rendes montizás is MTB gumikkal, de ezzel a kormánnyal. A geometria nagyon jó, kényelmes, kíváncsi leszek rá, csak ha nem tévedek, bizonyos hivatalos versenyeken nem megengedett a koskormány használata MTB-on.
A rapid rob egy olcsó, drótos gumi, némi defektvédelemmel. Egész stabil, és ígéretes a mintasor is. Alapvetõen azért vettem, hogy a jegesedett országutakon több esélyem legyen a túlélésre, mint 23-as outi gumikkal.
Tervben van rendes montizás is MTB gumikkal, de ezzel a kormánnyal. A geometria nagyon jó, kényelmes, kíváncsi leszek rá, csak ha nem tévedek, bizonyos hivatalos versenyeken nem megengedett a koskormány használata MTB-on.
Posted 2013. January 09. - 15:16
Na akkor ezeket még átgondolom, köszönöm!
CX Comp egyébként van otthon, nagyon nyurga egy gumi (de tényleg jó). A Ralph, de még a Maxxis Rize is sokkal kényelmesebb. Azt mondjuk nem írtam, hogy mtb terepen használom a CX-et, a Sammy Slick nem tudom mennyire jó ilyen felhasználásra (egyébként szimpatikus külsõ, csak felfelé kisebb köveken és földútra talán nagyon slick).
CX Comp egyébként van otthon, nagyon nyurga egy gumi (de tényleg jó). A Ralph, de még a Maxxis Rize is sokkal kényelmesebb. Azt mondjuk nem írtam, hogy mtb terepen használom a CX-et, a Sammy Slick nem tudom mennyire jó ilyen felhasználásra (egyébként szimpatikus külsõ, csak felfelé kisebb köveken és földútra talán nagyon slick).
Posted 2013. January 09. - 11:07
CX Comp a legolcsóbb és még bõven használható megoldás, évek óta megyünk vele.
Klassz, nekem tetszik az on one! Milyenek a külsõk terepen? Most télire a CX bringámra elõre/hátra Racing Ralphot tettem a sár/hó/kapaszkodás miatt, de nyáron azért valami kevésbé kopó gumit tennék hátra (több beton használat miatt). A Rocket Ron-t és ezt a Rapid Rob-ot néztem ki.
CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html
Posted 2013. January 08. - 20:42
Azért télre hóba-sárba inkább tennék fel hátra egy váltót. Hacsak nem sík a környék amerre tekerni jársz. Ez is fából vaskarika kicsit, mint az enyém, de tetszik.
11:38:11 IM 2012
Posted 2013. January 08. - 18:38
ron szerintem jobban kopik mint a ralph (nagy tesók alapján)
rapid rob meg elözõ mintás ralph szarabb anyagból.
én ilyen bringára nyárra hátra sammy slick-et tennék (remélem nyárra már tehetek is ......merjünk nagyot álmodni, meg hinni a csodában )
rapid rob meg elözõ mintás ralph szarabb anyagból.
én ilyen bringára nyárra hátra sammy slick-et tennék (remélem nyárra már tehetek is ......merjünk nagyot álmodni, meg hinni a csodában )
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2013. January 08. - 18:27
Klassz, nekem tetszik az on one! Milyenek a külsõk terepen? Most télire a CX bringámra elõre/hátra Racing Ralphot tettem a sár/hó/kapaszkodás miatt, de nyáron azért valami kevésbé kopó gumit tennék hátra (több beton használat miatt). A Rocket Ron-t és ezt a Rapid Rob-ot néztem ki.
Posted 2013. January 07. - 13:28
SS-cx/monstercross télire, terepre/országútra:
A sárvédelem nem szép, de így volt megoldható...
A sárvédelem nem szép, de így volt megoldható...
Posted 2012. December 31. - 15:59
Posted 2012. December 31. - 15:29
Posted 2012. December 29. - 15:47
Posted 2012. December 29. - 13:47
Posted 2012. December 28. - 09:47
No ez jó kérdés, különösen, mert a gyári specifikáció szerint is így van. Fura. Crossmax ST - wheels - mountain bike - Mavic