Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Started by
Endroo
, 2006. January 10. 21:43
Posted 2013. April 23. - 20:45
Minden esetre a Fecskegumik nagyon adják ; -) Ha nem titok, honnan szerzed õket, mert nemrég volt kérdésed, hogy mégis milyen Schwalbe gumit tegyél országútra, vagyis ezek szerint ehhez tudsz jó áron hozzájutni : -)
Fusson sokat a gép
Fusson sokat a gép
Posted 2013. April 23. - 15:15
Posted 2013. April 23. - 15:10
hüdz
es nem, de az egesz gep nem "gyari" hanem egyedi epitesu. 3T stucni, USE kormany, Deda bandazs, Bontrager nyeregcso... de a szineket igyekeztem osszeigazitani.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2013. April 23. - 14:41
[ATTACH=CONFIG]2755[/ATTACH]
https://plus.google....=CNy73u6-tJ69JA
azt hiszem egyetérthetünk abban, hogy ez stílusosan szép és egyszerû. És korántsem kocka ;-) A piros hüdi nem gyári volt, ugye?
Posted 2013. April 23. - 13:57
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2013. April 19. - 19:18
Posted 2013. April 15. - 21:04
Jó az a csapágybolt, igazából DHL-GLS-Fed_ex soha nem kézbesít az utcában csak oda, mert tudják, hogy ott átveszik a csomagot, mert mindig van valaki ott. Így nem szokott probléma lenni a "kézbesíteni próbált, át nem vett" küldeményekbõl.
Igazából a Centaur Red-Black szett állna jól a bicajnak, hajtókarból azért kapott ezüstöt, mer "ez vót olcsó". Meglepõ hogy mennyivel sportosabban mutat így, hogy nem áll az égbe a stucni, meg nincs telepakolva hézagolóval a stucni alatt, ráadásul az irányítás is az, amit megszoktam-szeretek.
Igazából a Centaur Red-Black szett állna jól a bicajnak, hajtókarból azért kapott ezüstöt, mer "ez vót olcsó". Meglepõ hogy mennyivel sportosabban mutat így, hogy nem áll az égbe a stucni, meg nincs telepakolva hézagolóval a stucni alatt, ráadásul az irányítás is az, amit megszoktam-szeretek.
Posted 2013. April 15. - 14:37
Posted 2013. April 15. - 10:52
a fekete-feher-piros osszkepbe nekem jobban passzolna egy fekete hajtokar, (karbon Fulcrum esetleg...?
) de tenyleg szep bringa amugy.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2013. April 15. - 10:20
Fölbuzdulva a rinyámon, hogy "kényelmetlen a wilier", kicsit átállítgattam, hogy hasonló legyen a testtartásom rajta, mint a Basson. Stucni megfordít, hézagoló kivesz a stucni alól, a végeredmény ilyen lett:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Sokkal kényelmesebb így végül, nekem természetesebb ez, mint amikor a stucninak emelkedése volt és mind2 spacer a stucni alatt volt. Az kissé "trekkinges" beütéssel bírt, így meg komfortosabb, könnyebb elérni alsó fogásból a váltókarokat-fékkarokat, kifejezetten az alsó fogás lett jobb.
Plusz, az irányítás is közvetlenebb így valamivel, tekerni meg jóval könnyebb elõre dõlve.
a háttérben az axiál csapágybolt, valamint a fehér bandázs ismét koszos, pedig a forró mosószeres vízzel lemosva fehér szokott lenni, csak aztán.. eltelik két perc.
Ugyan 21évesként nem szabad fájdalomra panaszkodni, nincs is, utoljára térddel problémák még a "félguggolások" idõszakában voltak, amíg meg nem tanultam, hogy "ass 2 grass" meg bokára ráülni. Sajnos (nem bicajosok közt..) gyakran hallom 16-18 évesektõl, hogy ropi a térdük, fáj a derekuk, a csípõjük, s sosem kell sokáig gondolkodni, miért is, elég megnézni a technikát, ahogy guggolnak-felhúznak, netán eveznek. Nekem szemre fáj, nekik meg mozgásszervben.
Így legalább Wilmoska is szép lett. Kifejezetten illik az ezüst csillogó hajtókar az összképbe..
Sokkal kényelmesebb így végül, nekem természetesebb ez, mint amikor a stucninak emelkedése volt és mind2 spacer a stucni alatt volt. Az kissé "trekkinges" beütéssel bírt, így meg komfortosabb, könnyebb elérni alsó fogásból a váltókarokat-fékkarokat, kifejezetten az alsó fogás lett jobb.
Plusz, az irányítás is közvetlenebb így valamivel, tekerni meg jóval könnyebb elõre dõlve.
a háttérben az axiál csapágybolt, valamint a fehér bandázs ismét koszos, pedig a forró mosószeres vízzel lemosva fehér szokott lenni, csak aztán.. eltelik két perc.
Ugyan 21évesként nem szabad fájdalomra panaszkodni, nincs is, utoljára térddel problémák még a "félguggolások" idõszakában voltak, amíg meg nem tanultam, hogy "ass 2 grass" meg bokára ráülni. Sajnos (nem bicajosok közt..) gyakran hallom 16-18 évesektõl, hogy ropi a térdük, fáj a derekuk, a csípõjük, s sosem kell sokáig gondolkodni, miért is, elég megnézni a technikát, ahogy guggolnak-felhúznak, netán eveznek. Nekem szemre fáj, nekik meg mozgásszervben.
Így legalább Wilmoska is szép lett. Kifejezetten illik az ezüst csillogó hajtókar az összképbe..
Posted 2013. April 13. - 17:18
az a baj hogy most elkezdtem 328-akat nezni palyaauto alapnak, es lehet olcsobban veszek egyet mint egy kancsi vazat
fõleg angliában...
Posted 2013. April 13. - 17:10
az a baj hogy most elkezdtem 328-akat nezni palyaauto alapnak, es lehet olcsobban veszek egyet mint egy kancsi vazat
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2013. April 13. - 17:07
olcson atveszem
"szereto gazdit minden Rush vaznak" akcio kereteben
Posted 2013. April 13. - 17:02
olcson atveszem
"szereto gazdit minden Rush vaznak" akcio kereteben
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2013. April 13. - 16:55
off:compactot jól lehet pakolnipedig pont akartam mondani hogy nekem az E36-ok mennyire nem tetszenek... de ez valahogy megis rohadtjo
a kompakt viszont nem kellene
A cannondale meg megerdemelne egy Lefty-t. meg egy mindennapos hasznalatot
az egyik rushomban lefty van
a mindennapi használatban igazad van 8)
Posted 2013. April 13. - 16:53
pedig pont akartam mondani hogy nekem az E36-ok mennyire nem tetszenek... de ez valahogy megis rohadtjo
a kompakt viszont nem kellene
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2013. April 13. - 15:45
dunno, van egy e30, e36 kattanásom.
akkor csakitt,csakmost,csakneked,a modik majd úgyis törlik:az autósfiókban is van még pár dolog
Posted 2013. April 13. - 15:43
Posted 2013. April 13. - 15:30
Posted 2013. April 13. - 15:27

Sign In
Create Account

Back to top