Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Indította
Endroo
, 2006. január 10. 21:43
Írta 2006. június 06. - 10:49

A MERIDA cégcsoport a mosdóhigiéniai termékek egyik legnagyobb gyártója és forgalmazója Közép és Kelet-Európában.--idézet vége.
Én csak ebbõl gondoltam, hogy gyárt nameg a Merida Mechanik "trade mark-olt R betûs" ipari tisztítószer név is utal arra, hogy õk csinyájják......
Na valaki dobjon ki mert dolgoznom kellene:)
Én csak ebbõl gondoltam, hogy gyárt nameg a Merida Mechanik "trade mark-olt R betûs" ipari tisztítószer név is utal arra, hogy õk csinyájják......
Na valaki dobjon ki mert dolgoznom kellene:)
Írta 2006. június 06. - 10:47

Visszakanyarodva a témához: a Gellért déhán Kozma Ádám kurva jól ment és õ lett a legjobb magyar hobbista. Neki adtam el korábban a Giant vázamat. remélem hamarosan kerül bele egy duplavállas. Így utólag nagyon-nagyon örülök, hogy ilyen ígéretes kezekbe került a vázam. GRAT.
Írta 2006. június 06. - 10:40

Jóvanna.........csak vitatkozni akartam:)))
Megyek is a vitás topicba:))
Ül itten az ember, netezget meg idõnként beugat de majd leszokom róla, bocs...
Megnéztem, tényleg nem gyártanak csak gyorsabb volt a kezem mint az agyam (az a kevés).
Megyek is a vitás topicba:))
Ül itten az ember, netezget meg idõnként beugat de majd leszokom róla, bocs...
Megnéztem, tényleg nem gyártanak csak gyorsabb volt a kezem mint az agyam (az a kevés).
Írta 2006. június 06. - 10:36

A szerelõs topkba jobban illene a téma, de ha már itt tartunk, akkor akik nem tudnak kesztyût viselni azoknak ajánlanám az úgynevezett folyékony kesztyût. Bekened vele kacsóidat szerelés elõtt, majd szerelés után egyszerûen szappannal lemosod olajjal együtt.
Írta 2006. június 06. - 10:33

És a Merida még mindig nem gyárt tisztítószereket!!!!!!!!!!!
én eddig csak ilyen kéztörlõ adagolókat láttam Merida felirattal, meg egyéb tisztálkodási mûanyag cuccokat!
Olee-vel ne vitatkozzatok!!! lehet jobban vágja a témát mint itt bárki más! :)ugye Olee?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. június 06. - 10:33

Írta 2006. június 06. - 10:32

srácok muszály ezt itt ebben a topikban ?Merida és Merida között is van különbség.......http://www.merida.hu/
Ezek gyártanak tisztítószereket és alapvetõen nem is rosszak:))
mellesleg az a merida sem gyártja csak forgalmazza.....mint ahogy azt Olee már mondotta volt...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. június 06. - 10:30

Merida és Merida között is van különbség.......http://www.merida.hu/
Ezek gyártanak tisztítószereket és alapvetõen nem is rosszak:))
Írta 2006. június 06. - 10:22

a merida tisztítószereket gyártó cégnek vanak nagyon jó cuccai. Mi is az õ termékeit használjuk a cégnél.
Írta 2006. június 06. - 08:09

Írta 2006. június 04. - 21:24

mint ahogy minden bevásálóközpont, hipermarket, és egyéb nagyobb cégek.
mi is:D:D a név kötelez.
mi is:D:D a név kötelez.
Írta 2006. június 04. - 21:21

a merida tisztítószereket gyártó cégnek vanak nagyon jó cuccai. Mi is az õ termékeit használjuk a cégnél.
Írta 2006. június 04. - 19:02

Milyen bringával nyomulnak a profik?
megpróbáltam tanulságot leszûrni, annyira jutottam, hogy X0 a király, mindenki azzal nyomja
az AC agyakon azért meglepõdtem... Lehet, hogy versenyenként cserélni kell a csapágyakat, de az õ állat tempójukban kibír ~2 órát, akkor az nem lehet annyira rossz
megpróbáltam tanulságot leszûrni, annyira jutottam, hogy X0 a király, mindenki azzal nyomja

az AC agyakon azért meglepõdtem... Lehet, hogy versenyenként cserélni kell a csapágyakat, de az õ állat tempójukban kibír ~2 órát, akkor az nem lehet annyira rossz

Írta 2006. június 04. - 11:26

én ugyanígy vagyok ezzel, csak a kezem nem szeresse nagyon a vegyszeres kezelést nap végén:(
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Írta 2006. június 04. - 11:16

én érzékenynek érzékeny nem vagyok, de nem tudok kesztyûben dolgozni. egyszerüen nem tudok megfogni vele semmit rendsen, fõleg nem ha épp valami apró cuccot kell csinálni... szóval inkább marad a kézmosás.
Írta 2006. június 04. - 10:24

+ a híntõporos kesztyüre sokan érzékenyek
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2006. június 04. - 08:16

nyáron eheh
mondjuk az elsõ x órában még nem olyan halál mert van hintõpor a kesztyûkben
de aztán mikor azt az izzadtság már teljesen összeszedte :-/
mondjuk az elsõ x órában még nem olyan halál mert van hintõpor a kesztyûkben
de aztán mikor azt az izzadtság már teljesen összeszedte :-/
Írta 2006. június 04. - 07:14

én is kesztyût használok (cérna) és ami mocsok a kezemen lesz utánna az minimális!
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!
Írta 2006. június 04. - 00:27

tesóm németbõl hozott valami ultraderm szerû trutyit, ilyen halványsárga színben.
az nekem spec nem szárította ki a kezemet.
az ultraderm is csak minimálisan..
Nemtudnám elképzelni, hogy gumikesztyûben szerelek. mosogatni se tudok úgy
on
az nekem spec nem szárította ki a kezemet.
az ultraderm is csak minimálisan..
Nemtudnám elképzelni, hogy gumikesztyûben szerelek. mosogatni se tudok úgy

on
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. június 04. - 00:20

Én mosóporrral szoktam lemosni...mondjuk amennyit én szerelek !

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.