miért, megárt neki?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Started by
Endroo
, 2006. January 10. 21:43
Posted 2007. April 14. - 20:24
Posted 2007. April 14. - 20:17
Posted 2007. April 14. - 20:04
http://pix.bikemag.h...199488&cat=2957
Még nincs kész, de "Õ" az enyém....:love1:
a hatso felfuggesztes az szo szerint "fapados"
es locsold meg azt a novenyt a sarokban legyszives
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. April 14. - 19:55
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2007. April 14. - 14:48
most mérbaj ha vkinek van váltója?
attól h vki dirt street gépet hazsnál még lehet akar vele néha dhzni is meg tekerni is.
Valószínûleg egy NS vázzal nem DH-zni fog! Ja tekerni lehet vele, de azért is emeltem ki, hogy "ez szubjektív vélemény"...
Posted 2007. April 14. - 12:52
Gabe:
mikor lesz meg a vázad? (és milyen?)
mikor lesz meg a vázad? (és milyen?)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. April 14. - 11:57
Nem azzal a ténnyel volt a baja, hogy van váltó, hanem azzal, hogy milyen Sokan örülnénk egy X9-es váltónak..
Posted 2007. April 14. - 10:57
Amíg a föld kerek, mindíg lesznek riderek!
Posted 2007. April 13. - 23:22
most mérbaj ha vkinek van váltója?
attól h vki dirt street gépet hazsnál még lehet akar vele néha dhzni is meg tekerni is.
Posted 2007. April 13. - 23:18
Ajaj, Pityusz! Ütni fog a gép! Nagyon-nagyon durva setup...mondjuk nem értem, hogy a váltó, hogy illik a koncepcióba, de ez szubjektív véleméy...már nagyon kíváncsi vagyok rá! :clap:
Posted 2007. April 13. - 21:25
nah jövõ héten az én bringám is készen lesz,képeket majd akkordobálok fel,ha össze lesz rakva,addig is itt az alkatrészlista:
váz:'06-os(,de most vásároltam)NS The Bitch feket színü
teló:RS Argyle 318 fehér lábbal
fékek:'05ös(de szintén most vásárolt)Shimano XT(4 dugyatyús) tárcsafékekek 203-as tárcsákkal
váltó:'07-es Sram x9 rövidkanállal
vkar:'07-es Sram x9-es
fogaskoszrú:'06-os(vadiúj) Shimano Xt 11-32
lánc:Connex 908 asszem
kcs:FSA the Pig
kormány:Ritchey Rizer
stucni:Bikepositive és nagyon jó
felnik:Mavic EX729 Disc 36 lyukas
agyak:e-h novatec
gumik:kivül a Schwalbe cég Big Betty-je tart majd az úton,amit ugyanennek a cégnek a Dh belsõje ballonosít
hkar:'05-ös Hussefelt 34T(ezt majd cserélem vmikor)
láncvezetõ:Truvativ Boxguide 2
monoblokk:Bikepositive(eddig jobb volt mint a Gigapipe)
nycs:Truva Doubleclamp
nyereg:Funn Big Grab
pedál:Truva Holzfeller
asszem nem hagytam ki semmit..nemtom h mennire lesz nehéz,de nem lezs túl könnyü...
váz:'06-os(,de most vásároltam)NS The Bitch feket színü
teló:RS Argyle 318 fehér lábbal
fékek:'05ös(de szintén most vásárolt)Shimano XT(4 dugyatyús) tárcsafékekek 203-as tárcsákkal
váltó:'07-es Sram x9 rövidkanállal
vkar:'07-es Sram x9-es
fogaskoszrú:'06-os(vadiúj) Shimano Xt 11-32
lánc:Connex 908 asszem
kcs:FSA the Pig
kormány:Ritchey Rizer
stucni:Bikepositive és nagyon jó
felnik:Mavic EX729 Disc 36 lyukas
agyak:e-h novatec
gumik:kivül a Schwalbe cég Big Betty-je tart majd az úton,amit ugyanennek a cégnek a Dh belsõje ballonosít
hkar:'05-ös Hussefelt 34T(ezt majd cserélem vmikor)
láncvezetõ:Truvativ Boxguide 2
monoblokk:Bikepositive(eddig jobb volt mint a Gigapipe)
nycs:Truva Doubleclamp
nyereg:Funn Big Grab
pedál:Truva Holzfeller
asszem nem hagytam ki semmit..nemtom h mennire lesz nehéz,de nem lezs túl könnyü...
*Revelations ch. XIII v.18*
Posted 2007. April 13. - 21:18
a láncfeszítõrõl tudsz képet linkelni majd?érdekes lehet megnézném hogy milyen:P
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2007. April 13. - 20:45
az ilyen hardy, buddy, shred, px tabletop stb. tömeg gány vázaktól gyakran hányingerem támad, de ez annyira igényes-összhangos és szép hogy az már-már Ûberfaxa!!! Grat.!
Posted 2007. April 13. - 20:42
Ja, próbálkozok, egyelõre még nem nagyon megy=)
súlyt nem mertem mértem, de (sajnos) 14kg körül van.
szal a váz 06-os, 14,5"-es
stance static 06 100mm
Avid BB5/SD5 fékek, FR5 fékkarok
Altrix agy, kormány, stucni
Kenda K-Rad külsõk
Bike+ nyeregcsõ, pedál, Zero felni, haldokló hátsóagy
Truvativ Hussefelt hajtókar, Howitzer monoblokk
WTB Jaxon nyereg
KMC bmx lánc, áttétel 34/13.
a láncfeszítõ meg egy v-fékbõl lett csinálva, 20perces munka, és tökéletesen mûködik.
Amúgy köszi, rmx neked is!
súlyt nem mertem mértem, de (sajnos) 14kg körül van.
szal a váz 06-os, 14,5"-es
stance static 06 100mm
Avid BB5/SD5 fékek, FR5 fékkarok
Altrix agy, kormány, stucni
Kenda K-Rad külsõk
Bike+ nyeregcsõ, pedál, Zero felni, haldokló hátsóagy
Truvativ Hussefelt hajtókar, Howitzer monoblokk
WTB Jaxon nyereg
KMC bmx lánc, áttétel 34/13.
a láncfeszítõ meg egy v-fékbõl lett csinálva, 20perces munka, és tökéletesen mûködik.
Amúgy köszi, rmx neked is!
Posted 2007. April 13. - 20:34
Wow, Viktor! Be cép isz ez az izé!
Komolyan: elég tucatbringa ez az UMF, de ez kifejezetten tetszik. Igényesen összerakott vas, esetleg egy alkatrész-lista?
OFF
Látom próbálgatod az új fotómasinád!
ON
Komolyan: elég tucatbringa ez az UMF, de ez kifejezetten tetszik. Igényesen összerakott vas, esetleg egy alkatrész-lista?
OFF
Látom próbálgatod az új fotómasinád!
ON
Posted 2007. April 13. - 20:22
Posted 2007. April 13. - 20:00
Matt: Szép lett, egyszer akarok énis=)
Akkor én linkelem az egyszem bringámat, és hát azt hiszem nagyon nem is akarok változtatni rajta már, egyedül a hátsóagy lesz cserélve ss-re, majd nyár végén.. Felnit cserélhetném súly meg kinézet miatt, de csak ezért nem fogom, mert rohadtul bírja, aztán tárcsa mehetne hátra de a v-fék is bõven elég.
képek itt
Akkor én linkelem az egyszem bringámat, és hát azt hiszem nagyon nem is akarok változtatni rajta már, egyedül a hátsóagy lesz cserélve ss-re, majd nyár végén.. Felnit cserélhetném súly meg kinézet miatt, de csak ezért nem fogom, mert rohadtul bírja, aztán tárcsa mehetne hátra de a v-fék is bõven elég.
képek itt
Posted 2007. April 13. - 18:09
Posted 2007. April 13. - 14:46
Posted 2007. April 13. - 11:57
köszi mindenkinek a dicsérõ szavakat
jó hallani hogy nem csak nekem tetszik )
hátsófék helyére közben felkerült egy piros prizma, a stucnira meg egy csengõ ))
azt meg mégjobb hallani hogy ugy néz ki h sztetek akár lakatolás nélkül is ott lehet hagyni ) azért inkább nem hagyom, bme veszélyes terület :\ szal vigyáz rá egy citadel U lakat )
egyfék egyrészt azért mert úgy vettem h nem volt hátra bóvdenezés és nem akartam rá költeni , másrészt meg nem is naon férne el jobb oldalra még egy fékkar, meg kb feleslegesnek tartom. max akkor van értelme ha elszakad az elsõ, de remélem ilyen nem lesz.
amugy SS. fixit nem mertem bevállalni így elsõre ) elég volt megszokni a geot, meg a kerekeket. ) késõbb tán.. áttét az 42-16, haladós. még izmosodnom kel hozzá
képekkel meg sokat bszakodtam (full automata gép), örülök h tetszik
edit:
amugy vmi olyasmi van ráirva hogy 1982-83 év bringája olaszországban ) ha esetleg tud vki vmit az eredetérõl vagy van vmi cikk az tök jó lenne )
jó hallani hogy nem csak nekem tetszik )
hátsófék helyére közben felkerült egy piros prizma, a stucnira meg egy csengõ ))
azt meg mégjobb hallani hogy ugy néz ki h sztetek akár lakatolás nélkül is ott lehet hagyni ) azért inkább nem hagyom, bme veszélyes terület :\ szal vigyáz rá egy citadel U lakat )
egyfék egyrészt azért mert úgy vettem h nem volt hátra bóvdenezés és nem akartam rá költeni , másrészt meg nem is naon férne el jobb oldalra még egy fékkar, meg kb feleslegesnek tartom. max akkor van értelme ha elszakad az elsõ, de remélem ilyen nem lesz.
amugy SS. fixit nem mertem bevállalni így elsõre ) elég volt megszokni a geot, meg a kerekeket. ) késõbb tán.. áttét az 42-16, haladós. még izmosodnom kel hozzá
képekkel meg sokat bszakodtam (full automata gép), örülök h tetszik
edit:
amugy vmi olyasmi van ráirva hogy 1982-83 év bringája olaszországban ) ha esetleg tud vki vmit az eredetérõl vagy van vmi cikk az tök jó lenne )