Jelentkezz be Regisztrálj

Ki milyen bringával nyomul?
Írta 2007. április 29. - 08:04

A bringa yó! végre meglett. most mayd többet tekersz kevesebbet fórumozol :-)
Megjegyzés 1: a hátsó váltóbowdenház a h. váltónál kicsit hosszabb egy árnyalattal mint kéne de nem vészes. hagyhatod.
Megjegyzés 2: Szerintem használd igy, ne vegyél rá semmit hacsak el nem romlik, és mayd egyszer kompletten add el (külön használtan nehéz lenne az alaktrészeit eladni), és építs egy ujat.
Igy jársz a legjobban. plussz minden évben építhetsz egy bringát.
Írta 2007. április 29. - 01:51

Egy 17-es vagy SM váz jobb lenne...L-es a váz, pontos méretet nem tudok, de én 170 centi vagyok.
Vagy még növésben vagy?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. április 29. - 01:44

nah remélem mûködik a link:http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=2971
véleményeket kérek!
na vegre. mar kivancsi voltam a vasadra. nagyon zsir. :cool2:
0-rol epitetted? marmint hogy mindent kulon vettel hozza?
mennyibe allt meg?
Írta 2007. április 28. - 21:33

170 centihez tán nagy az L-es váz, bár nem ismerem a márka geóját....L-es a váz, pontos méretet nem tudok, de én 170 centi vagyok.
állítottam elõre a nyergen de nyomja a mogyit:( ez így nem lesz jó...
én meg azt hittem hogy a bowdenház az direkt van úgy...akkor nem? :confused:
de nagyon nem szeretném elrontani mert jagwire.inkább nem nyúlok hozzá majd váltócserénél.addig maradhat?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. április 28. - 21:18

Milyen magas vagy és mekkora a váz?
A hátsó váltónál hosszú a bowdenház.
L-es a váz, pontos méretet nem tudok, de én 170 centi vagyok.
állítottam elõre a nyergen de nyomja a mogyit:( ez így nem lesz jó...
én meg azt hittem hogy a bowdenház az direkt van úgy...akkor nem? :confused:
de nagyon nem szeretném elrontani mert jagwire.inkább nem nyúlok hozzá majd váltócserénél.addig maradhat?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2007. április 28. - 21:12

Miert akarjatok rabeszelni az egyenes kormanyra? Sztem ez tok egyentol fugg, de en nem tudnam elkepzelni az egyenes kormanyt ujra... nekem szemely szerint sokkal jobb, ha hajlitott a kormanyom... cc geprol beszelve nem az ugribugri...amugy meg, probald ki lehet neked bejon

Írta 2007. április 28. - 16:39

A hátsó váltónál hosszú a bowdenház.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. április 28. - 16:27

andrás:csak tudtam nem feleslegesen kérdeztem!de ez a 5. bicajom!az elsõ egy camping volt:D
hát igen, olyan xc/maraton felé húzok az a begyere nekem:) a szelepsapka nekem meg különösen teccik!

a nyereg azért áll úgy, hogy ne nyomja a mogyimat, mindenki azt mondja hogy fura, de nekem így kényelmes.majd megpróbálom akkor vízmértékkel beállítani, meg majd egy egyenes kormány meg nem emelkedõs stucni kerül rá idõvel.
kösz!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
Írta 2007. április 28. - 12:27

milyen stílusban akarsz bicajozni?
maraton/XC? mert akkor Xabi igazat szólt.
Hmmm, igazából bele sem gondoltam, hogy egy ekkora méretû és stílusú bringával másvalamit próbáljon csinálni... Remélem, ráhibáztam

X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Írta 2007. április 28. - 11:55

maraton/XC? mert akkor Xabi igazat szólt.
a nyerget meg úgy állítsd be, hogy vízszintesre (tényleg teljesen vízszintes helyre) teszed a bicajt és (akár vízmértékkel) a nyerget is vízszintbe teszed.
egyébként elsõ bicajnak elég jó!
nekem is kb. ilyen szintû volt elõször (4 éve). majd lehet keresek képet és megmutatom
tartósnak tûnik. megérte a sok kérdezgetést

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. április 28. - 11:39

nah remélem mûködik a link:http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=2971
véleményeket kérek!
A szelepsapkákat vedd le, mert nem erre a bringára való. A nyereg orrát emeld meg (ne lógjon így az orra, csak egy picit dõljön elõre), és próbálj úgy is bringázni, szerintem neked is kényelmesebb lesz. A kományt adandó alkalommal cseréld le egy egyenesre, és egy kisebb meredekségû, esetleg megfordított stücnivel jobb lenne az üléspozició, ha már hozzászoktál a dõléshez és bírja a derekad, emelkedõn sokkal jobb lesz (lejtõn meg kicsit rosszabb, de a kormánybeállítás sajnos egy ilyen sport, én 3 stücnit is kipróbáltam, amíg megtaláltam a jót a jó beállításban.)
Kezdõ-tanuló bringának nagyon jó, megbízható darabnak tûnik. A többi meg majd kialakul magától. Az elsõ idõkben úgyse a bringa lesz a szûk kresztmetszet

X.
Írta 2007. április 28. - 11:24

amúgy nem rossz...;9
Írta 2007. április 28. - 11:21

Írta 2007. április 28. - 08:21

Élõben is jól néz ki!
Köszi, már majdnem olyan szép mint a Yasec-od, de legalább ez nehéz!

Ezek szerint jó lett a küllõ!
Jaj, ne is mondd! A hajszárító itt is segít. Van még piros és hatszögmintás ezüst is, mint a rendõrautók oldalán.
Igen, a küllõk jók lettek, mégegyszer köszi.
A hajszárítóval az a baj, hogy ha feliratot rontasz el ( duke, reba ) vagy egymás mellett vannak a szinek ( pixys alsó-felsõcsövön ), akkor a mellette lévõ is felmelegszik és megy az egész a levesbe.
Írta 2007. április 28. - 07:14

Köszi! Nem jól érzed, a pixys az full xt-s, így vettük, csak kapott egy jobb telót, egy rövidebb stucnit meg egy kényelmesebb (nõi) nyerget.
Hmmm, akkor ez csak nálam divat, hogy a Serpenrõl a kinõtt, nem elkopott alkatrészek a Craterre kerülnek

Az infókat köszönöm, az esti tekerések miatt muszáj lesz felöltöztetnem a gépet...
Írta 2007. április 28. - 07:01

Ez itten az én paripám:http://kep.tar.hu/krimih/50466892#2
Ez meg itten a Zasszony masinája:http://kep.tar.hu/krimih/50467396#2
nagyon patent bicok. gratula.
Írta 2007. április 28. - 00:18

Ezek szerint jó lett a küllõ!Ez itten az én paripám:http://kep.tar.hu/krimih/50466892#2

Jaj, ne is mondd! A hajszárító itt is segít. Van még piros és hatszögmintás ezüst is, mint a rendõrautók oldalán.Ha egyszer felragasztottad rendesen valami tiszta zsírtalan felületre, azt már nem lehet leszedni csak körömmel mm-ként levakarva! 6-féle színben van (fehér, citrom, narancs, piros, zöld, kék).
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. április 27. - 23:29

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. április 27. - 22:22

Mind a kettõ szépséges, gratula
Olyan jólláthatósági bizbacokat hol lehet szerezni?
Nem bántásiból, de jól érzem, hogy az asszonynak a "levetett" alkatrészekbõl van bringája? (mert hogy nagyjából 1 kategóriával lejjebb lévõ alkatrészeket látok)
X.
Köszi! Nem jól érzed, a pixys az full xt-s, így vettük, csak kapott egy jobb telót, egy rövidebb stucnit meg egy kényelmesebb (nõi) nyerget.
Öntapadós fényvisszaverõ fólia van ráragasztva. ORALITE márkájú és a Panton üzletekben lehet venni. Mi a X. ker Zalka Máté térnél szoktuk venni a Korponai utcában, a MÁV állomástól 100 méterre van a bolt. 5000 Ft métere, de adnak 10 cm-t is, tehát 500-ért adnak egy 1 méter X 10 cm-es jó nagy darabot. Nagy türelem kell a felragasztáshoz, mert ez egy nagyon vékony aluminium fólia és nagyon erõs a ragasztója. Ha egyszer felragasztottad rendesen valami tiszta zsírtalan felületre, azt már nem lehet leszedni csak körömmel mm-ként levakarva! 6-féle színben van (fehér, citrom, narancs, piros, zöld, kék).
Írta 2007. április 27. - 21:47

Nem bántásiból, de jól érzem, hogy az asszonynak a "levetett" alkatrészekbõl van bringája? (mert hogy nagyjából 1 kategóriával lejjebb lévõ alkatrészeket látok)
X.