Csak ne varj vele sokat, mert ugy oda szarad, hogy lejön a giant feszek is vele:

Kepzeld nem volna az a vedö a hatso taghoz...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
csinos!
jó a színösszeállítás, kellemes ránézni. kinézetet nézem, mert a meridát úgy alapból nem igazán szeretem
off
ilyen jól fizet a nyári munka?
apropó. szükség lesz itthon festékre úgyis. megoldjuk okosba, hogy elõbb juss teleszkóphoz?
Szép kis fehérség ez ám
nyáron asszem az én paripám is kap egy Rebát. vagy ha úgy alakul egy fehér Foxit...ebbe is jól állna:p
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Egy picivel hamarabb készen lett, ekkor keltünk...Reggel ébredéskor linkelted, vagy eddig szereltetek Misivel?
Majd lesznek olyanok isKíváncsi vagyok a részletesebb képekre (az áthegesztésre), mert ebbõl nem sok derül ki, azon kívül, hogy csinos lett.
egyedileg áthegesztett vázról van szó?
Igen.belevagtatok egy stabba?
A stucni pazzaz? Nulla fokosnak (ilyenre vadászok már jó ideje) néz ki, tényleg az, vagy csak úgy látszik?
Amúgy szép canga.:cool2:
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
Ide valahogy nem akaródzott betevõdni a kép...
Tudom nem a legjobb kép, nem a legjobb háttér és még van mit bütykölni a gépen.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
RAUH-Welt
B E G R I F F
Szép kis fehérség ez ám
nyáron asszem az én paripám is kap egy Rebát. vagy ha úgy alakul egy fehér Foxit...ebbe is jól állna:p
elvinném ezt a gépet egy körre csak laza a lánc:D
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
nekem is olyan belsõtartó kell, mint ami neked van ott bal hátul
amúgy tetszetõs gép, elfogadnám..használd egészséggel;) azok a piros felnik nagyon dögösek..
de azt nem értem, miért rakja mindenki a hajtásoldalra a pumpatartóját? nekem a másik oldalra tûnt evidensnek felrakni...