Most készült el a bringám sztem nagyon jó lett.

tényleg atomjól néz ki:)Sziasztok!
2 napja vettem meg az elsõ komolyabb montimat egy Cube AIM személyébenÕ lenne az:
>>1<<
>>2<<
>>3<<
megnéztem, csinos darab. meg nem mondtam volna mennyi idõs. látszik hogy gondos gazdája van
megnéztem, csinos darab. meg nem mondtam volna mennyi idõs. látszik hogy gondos gazdája vanGondolom ez nem akciós ár?Bár a fotó nem mindig adja vissza rendesen a valóságot,de ennek a bicónak nagyon eltalálták a szinét 1 szóval gyönyörû!
Egyébként az én bicóm is fent van ebben a topic-ban,ha érdekelne akkor nézd meg itt az 5.oldalon,2007.08.04-es dátumnál.
Monjuk én már használtan(4 évesen és 5000km-rel) vettem a killegámtól ebben az álapotban 75.000 Ft-ért.
alábecsülni? ugyan, 108e magyar valuta volt
Ma láttam a tv-ben néhány érdekes bringát. A videót feltöltöttem a www.yv.hu -ra.
A videót IDE kattintva megtalálod.
Jah és ez Snoop Dogg Limitált LowRider Bike-ja....
Ma láttam a tv-ben néhány érdekes bringát. A videót feltöltöttem a www.yv.hu -ra.
A videót IDE kattintva megtalálod.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Jocek: grat a vázhoz! régóta csípem ezt a márkát. de a tagot nem akarod lecserélni? dh-fr használathoz nem éppen a legszerencsésebb a pearl. roco-t neki, és mosolyogni fogsz;)
arra nem érdemes leváltanod a denebet...
de ne hallgass rám, én kona-ellenes vagyok;) divatból:)
Def jam: biztos jót tenne a vázadnak egy roco, de azt azért tudnod kell, hogy a deneb alapvetõen egy nem túl jól mozgó váz. a roco árán inkább egy új vázba fektetnék.