Ja, a garivesztés az csak a SID-re vonatkozott, arra gondoltam.
Ez a korlátozás a 2008-ason is megmarad? Ki tudja?
sztem nem lesz.. 32 mm-es becsúszóknak már illik jól tolerálnia.. meg súlyban is 14xx?
Ja, a garivesztés az csak a SID-re vonatkozott, arra gondoltam.
Ez a korlátozás a 2008-ason is megmarad? Ki tudja?
Elõvettem a 2001es sdi xc-m papírjait, nem írja hogy tárcsafék használatával ugrik a garancia!
ERÕSEN OFF: jól látom, hogy az gitárfej bézládán? vagy nem jól látom?
ON: ez a váz g**ijól néz ki, ezentúl csak Kona talin veszek új vázat...
ott szoktak akciózni? mert akkor a következõre lehet elnézem...
ON: ez a váz g**ijól néz ki, ezentúl csak Kona talin veszek új vázat...
az nem globál a telókra vonatkozott, hanem konkrétan a sid-reA gari dolog meg szerintem hülyeség, mi van azokkal a villákkal amin pl csak tárcsafék felfogatás van??? k!
És akkor mi van ha tekergeti?? semmi! Én is ilyen sid-et veszek a régis sid xc-m helyett!
Én 85Kg vagyok, soha nem volt bajom a villámmal, pedig régebbi ugyebár...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
És akkor mi van ha tekergeti?? semmi! Én is ilyen sid-et veszek a régis sid xc-m helyett!
Én 85Kg vagyok, soha nem volt bajom a villámmal, pedig régebbi ugyebár...
Az a Laney jobban kéne!
![]()
igen erre én is gondoltam de úgy gondolom hogy nemhinném hogy lenne vele nagyobb gebasz
elsõ: 65 kiló vagyok
második: nem hidraulikus tárcsát rakok rá ami durván csavarja a telót, és bb7-eset rakok rá amit szerintem még bírni fog (szerintem)
a harmadik pedig kb 3-4 embert ismerek akiknek hasonló sid-jük van és mind bb7-eset használ elõl több éve és nem volt különösebb gondjuk, remélem nekem se lesz gondom, de igazából ezek a tények megerõsítettek abban hogy nem kell különösebben aggódnom emiatt:)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu