Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Ki milyen bringával nyomul?
Started by
Endroo
, 2006. January 10. 21:43
Posted 2010. October 30. - 21:35
nalam is epul egy uj bringa. kicsit "tudnam minek" kategoria, de nem birtam ellenallni. szepseges lesz
es talaltam egy 29/44es hajtokart szal kenytelen leszek combra gyurni
es talaltam egy 29/44es hajtokart szal kenytelen leszek combra gyurni
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. October 30. - 20:46
Angliából nekem is jött már meg cucc pénteki feladással hétfõ délutánra. Ráadásul Chris King agyak voltak 
Andris, nekem pont jó lett volna, ha azt a 300 km-t teszi csak meg a szállító cég 1 nap alatt, akkor itt lenne.. Addig meg nem rendelem a többi cuccot, még nincs itt a váz. Mondjuk nekem is 4 munkanapot írtak, az meg szerdán jár le. Úgy tûnik az itthoniak ezt szigorúan betartják
Andris, nekem pont jó lett volna, ha azt a 300 km-t teszi csak meg a szállító cég 1 nap alatt, akkor itt lenne.. Addig meg nem rendelem a többi cuccot, még nincs itt a váz. Mondjuk nekem is 4 munkanapot írtak, az meg szerdán jár le. Úgy tûnik az itthoniak ezt szigorúan betartják
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2010. October 30. - 20:33
Nálam: Hong Kong - Kazincbarcika 4 nap. 
Kissé meglepõdtem mivel azt írták "2 weeks".
Kissé meglepõdtem mivel azt írták "2 weeks".
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Posted 2010. October 30. - 16:13
simán mûködhet, szerencséd volt.Az milyen gáz már, hogy szerdai feladással csütörtök este (18:40) Bp-n van a csomag, tehát angliából 1 nap, de kis hazánkon belül - kevesebb, mint tized akkora távolság - nem bírják 1 nap alatt kiszállítani...miért nem lepõdöm meg.
szerdán beadta a szállítámányozó cégnek, aki még szerdán kivitte a reptérre, éjszaka jött egy gép direktbe Bp-re...
nem kell ezen csodálkozni.
országon belül is ugyanez van, csak itt nem repülõ viszi 1500 km-re 3 óra alatt, hanem egy kis furgon megy 3 óra alatt 300 km-t az országon belül....
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. October 30. - 09:01
Mondok jobbat:
Taiwan -Budapest 2nap!
Vám: másfél hét, és ki sem hozták házhoz, nekem kellett bemennem érte....
Taiwan -Budapest 2nap!
Vám: másfél hét, és ki sem hozták házhoz, nekem kellett bemennem érte....
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. October 30. - 08:42
Ha minden jól megy elvileg 2 héten belül én is linkelem a képeket, bár eddig még csak egy 29-es külsõ, egy kormánycsapágy és a markolat van meg 
Az milyen gáz már, hogy szerdai feladással csütörtök este (18:40) Bp-n van a csomag, tehát angliából 1 nap, de kis hazánkon belül - kevesebb, mint tized akkora távolság - nem bírják 1 nap alatt kiszállítani...miért nem lepõdöm meg.
Az milyen gáz már, hogy szerdai feladással csütörtök este (18:40) Bp-n van a csomag, tehát angliából 1 nap, de kis hazánkon belül - kevesebb, mint tized akkora távolság - nem bírják 1 nap alatt kiszállítani...miért nem lepõdöm meg.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2010. October 29. - 23:46
Posted 2010. October 29. - 23:43
Posted 2010. October 29. - 23:41
Gyártás alatt, érkezés március elején a szülinapomra idõzitve
olyan, mint egy szellembicaj
Posted 2010. October 29. - 23:16
Posted 2010. October 29. - 23:14
még elválik, most azt vettem amit helyben a boltban találtam....
bwodenház, bandázs...ilyesmi, de lehet kék, majd elválik...
bwodenház, bandázs...ilyesmi, de lehet kék, majd elválik...
Posted 2010. October 29. - 23:12
Posted 2010. October 29. - 22:50
Posted 2010. October 27. - 22:48
Posted 2010. October 27. - 21:35
Én ezt néztem ki mondjuk pénzem még nincs meg rá ,de azért ehhez darut nem viszek elõször csak ki kenné próbálnom ha máshol nem jövõre Ausztriában
Backcountry Mountainbikes
Backcountry Mountainbikes
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. October 27. - 20:46
Lehet kapni Budapesten Bionicont holnap vagy pénteken benézek hozzájuk.
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Bionicon Golden Willow
Darut vigyél
Csendben megsúgom,hogy pár hónap hirdetés után az egy éves Edison-t 180ezerért adtam el
Posted 2010. October 27. - 20:38
Lehet kapni Budapesten Bionicont holnap vagy pénteken benézek hozzájuk.
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Bionicon Golden Willow
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Posted 2010. October 27. - 20:19
Ma én is kiürítettem a fiókomat, de sajna én csak egy balos ékes hajtókart, egy pipát, kormányvégdugót, meg egy ragasztót találtam. Kinek ez, kinek az. 
De, hogy ne legyen off:
[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/101027/P1110348_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]
Még a régi vázból át kell rakni a hajtókart, meg kap egy új villát, amire megy fel egy fék. Késõbb festést is kap, de így legalább nem szúr szemet senkinek
[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/101027/P1110351_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]
A legutóbbi túra miatt még nehéz gumikkal, de versenyre készen 11 kg alatt van. 10.99...
[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/101027/P1110354_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]
Ez pedig az új, minimál költségbõl épített Cx és outi bicóm. A váz cserés, mert eltört, és aki csinálta nem fért oda a töréshez rendesen, így sanszos, hogy megint elfog törni. A kép készítése óta kapott barna Bontrager bandázst is. Shimano fékv. karok, hátul Dt hügi, elöl AC APX agy, vuelta felnik, kcnc kormány,stunci, bio-pace tányéros hajtókar, deore h. váltó
Kis csalás a képeken lévõ SLR nyereg. Sajnos csak egy van belõle.
De, hogy ne legyen off:
[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/101027/P1110348_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]
Még a régi vázból át kell rakni a hajtókart, meg kap egy új villát, amire megy fel egy fék. Késõbb festést is kap, de így legalább nem szúr szemet senkinek
[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/101027/P1110351_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]
A legutóbbi túra miatt még nehéz gumikkal, de versenyre készen 11 kg alatt van. 10.99...
[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/101027/P1110354_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]
Ez pedig az új, minimál költségbõl épített Cx és outi bicóm. A váz cserés, mert eltört, és aki csinálta nem fért oda a töréshez rendesen, így sanszos, hogy megint elfog törni. A kép készítése óta kapott barna Bontrager bandázst is. Shimano fékv. karok, hátul Dt hügi, elöl AC APX agy, vuelta felnik, kcnc kormány,stunci, bio-pace tányéros hajtókar, deore h. váltó
Kis csalás a képeken lévõ SLR nyereg. Sajnos csak egy van belõle.
Posted 2010. October 27. - 20:05
Posted 2010. October 27. - 20:02
Hát nem lesz egyenes a láncvonal, az tuti!
Ja, és 3 fiókos, kancsó vázakkal teli komód lomtalanítását vállalom, díjtalan kiszállással!
Ja, és 3 fiókos, kancsó vázakkal teli komód lomtalanítását vállalom, díjtalan kiszállással!

Sign In
Create Account

Back to top