Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki milyen bringával nyomul?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19084 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
így kényelmes...
volt hozzá egy bullhorn gyárilag, de ki se próbáltam. rizer párti vagyok.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

mi rajt a furcsa? .)
ehhe .D

A kormány és a stucni. Fõleg a kormány, borzalmas.

A sebesség mindent megold.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
cinke a tökön

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
mi rajt a furcsa? .)
ehhe .D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

mostanában leginkább a jobb oldali csepellel:
http://img840.images.../csepelek2t.jpg

Elég furcsán néz ki.
De a háttér baloldala izgalmas. :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Akkor térjünk vissza a témához. Te milyen bringával nyomulsz, mert nem Reignnel, ha nem tévedek. :)

mostanában leginkább a jobb oldali csepellel:
http://img840.images.../csepelek2t.jpg
de múltkor kivittem egy éjszakai bringázásra a polarx-et is:
http://img600.images...5/dsc00443q.jpg

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.697 hozzászólás

Legalább a bringámra és a pufiságomra emlékezni lehet :D
paprét felé mentünk? veletek találkoztunk a a királyok útján , szentendrén meg talán a paprétre felvezetõ szakaszon? Nagyon passzentos egyforma pyxissel mentetek! :)
aznap 85km-t mentünk , hazafelé hátbacsapott a szél minket , 32-es utazótempó erõkifejtés nélkül :D

Igen, mi voltunk.
Egyforma Pyxis-ek - csak 7 év különbség van a két modell között.
Marci

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
van hatizsak topik, van kulacstarto topik van meghajtas topik, talaljuk mar meg a megfelelot es ne offoljuk szet azt ami nem erre van. kulonben semmi ertelme a rendszernek.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

kicsit elfajult ez a topik :S

Akkor térjünk vissza a témához. Te milyen bringával nyomulsz, mert nem Reignnel, ha nem tévedek. :)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
kicsit elfajult ez a topik :S

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

próbáltam , de a sima hátizsákot sem szeretem , fõleg nem 80-100km-en keresztül :( (nyáron már 20km után is agyf@szt kapok tõle)
2 féle övtáskát használok , az egyik csak kicsi , max50km-es távra és egy nagyobb amibe már fér 2 kis szendvics , karmelegítõ/lábmelegítõ. Abba és arra sem tudok rakni kulacsot mert lehúzná rólam.
ha nincs jobb megoldás akkor marad ez a suftnituning.
Köszi! végigbányászom a topicot hátha találok valami jót.

jo hatizsakot kell venni :) deutereknel van az ivozsaknak rekesz, plusz annyira jol szellozik, hogy eszre sem veszed (kb mint egy bukot). korabban nem hittem, hogy akkora zsak es zsak kozott a kulonbseg, de azota le nem rakom. eleg sokminden belefer, oldalzsebben epp elfer egy kulacs, ha zima van, rahuzod az esovedot. ha utazok, a bukot siman raerosititem, etc.

hihetetlen okos zsak...
Deuter Sport GmbH & Co. KG - Backpack-Details

Feltöltött kép

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

De csak óvatosan! Nehogy úgy járj mint én: ImageShack� - Online Photo and Video Hosting

gyáááb@szki.. ez csípett!

Arpi_

Arpi_

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás

jó alaposan letörlõd a láncot úgy hogy egy ronggyal rá fogsz és párszor áttekered a láncot

De csak óvatosan! Nehogy úgy járj mint én: ImageShackŸ - Online Photo and Video Hosting

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
próbáltam , de a sima hátizsákot sem szeretem , fõleg nem 80-100km-en keresztül :( (nyáron már 20km után is agyf@szt kapok tõle)
2 féle övtáskát használok , az egyik csak kicsi , max50km-es távra és egy nagyobb amibe már fér 2 kis szendvics , karmelegítõ/lábmelegítõ. Abba és arra sem tudok rakni kulacsot mert lehúzná rólam.

ha nincs jobb megoldás akkor marad ez a suftnituning.

Léteznek gyári "gányolások". Van egy külön topikja is, http://forum.bikemag...lacstarto-4403/, itt van egy-két megoldás, de neked inkább camelbak kell.
Ja, és az alsócsõ alján nem stabil a kulacs.

Köszi! végigbányászom a topicot hátha találok valami jót.

A morcos.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Crater

Noh , most ilyen lett az új kormánnyal és stucnival a nyeregbeállítás. Ez már remélem kb jól áll.
Nem tudom hol tegyem fel ezt a kérdést (ígérem nem írok 20 kommentet egymás alá :) ), de a kulacs problémára esetleg valaki tudna megoldást? Van egy kulacstartó helyem oda kerül a 7dl-es kulacs és kell még egy amit most nagyon gányolva tudtam megoldani. A hétvégi túráknál mikor 5-7 órát vagyunk kint (sokszor a civilizációt nem érintve - a közkutak meg ilyenkor többnyire lezártak), akkor szükségem van a tartalékra. Alul nincs felfogatási pont , létezik valami ami ezt megoldaná? Nyeregcsõre tudom , hogy van kiegészítõ tartó , de az is foglalt már :confused:

Léteznek gyári "gányolások". Van egy külön topikja is, http://forum.bikemag...lacstarto-4403/, itt van egy-két megoldás, de neked inkább camelbak kell.
Ja, és az alsócsõ alján nem stabil a kulacs.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Miért nem veszel ivózsákos hátizsákot?
A csövön keresztül mindig kéznél van és akár 2,5 litert is vihetsz benne.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Crater

Noh , most ilyen lett az új kormánnyal és stucnival a nyeregbeállítás. Ez már remélem kb jól áll.
Nem tudom hol tegyem fel ezt a kérdést (ígérem nem írok 20 kommentet egymás alá :) ), de a kulacs problémára esetleg valaki tudna megoldást? Van egy kulacstartó helyem oda kerül a 7dl-es kulacs és kell még egy amit most nagyon gányolva tudtam megoldani. A hétvégi túráknál mikor 5-7 órát vagyunk kint (sokszor a civilizációt nem érintve - a közkutak meg ilyenkor többnyire lezártak), akkor szükségem van a tartalékra. Alul nincs felfogatási pont , létezik valami ami ezt megoldaná? Nyeregcsõre tudom , hogy van kiegészítõ tartó , de az is foglalt már :confused:

A morcos.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
mjani: mint kurvának a szenteltvíz....;)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Szerintem normalisan mondta a korulmenyekhez kepest. Van forumszabalyzat. El kell olvasni.

Nem o az egyetlen akit zavar, es nem te vagy az egyetlen aki ezt csinalja. Aki minden nap itt van, annak finoman szolva is mar mindene tele van hasonlo okok miatt.

bubu 100

bubu 100

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
pontosítanék ilyen a teló:/front suspension fork: RST Gila T 80mm