Ofkórsz! Majd megosztom a tapasztalatokat: ízvilág, szín, illat, hab...köszönöd?

Ofkórsz! Majd megosztom a tapasztalatokat: ízvilág, szín, illat, hab...köszönöd?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Kisherceg jo lett a kormany? (remelem) Kek hope agyakat hol tudtal beszerezni? En is vmi ilyesmi utan kajtatok!
errefelé is sok minden történt, ami befolyásolta az idõt
az akkori becslés egy optimális eseten alapult
a mostani becslés egy pesszimistán.
kép már van, de hiányzik róla a fehér markolat meg a fék. addig marad a winchesteren
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
errefelé is sok minden történt, ami befolyásolta az idõtdecember elsõ felében írtál t-21 napot. azóta én építettem egy össztelóst, aztán lebontottam és eladtam, toltam képet a cove-ról, aztán az is épült picit, aztán visszaépült, közben készre jelentettem a cruxot, miközben te csak a t-x napokat húzod. nem tudok mást mondani: vagy baromi lassan telik az idõ arrafelé, vagy elõ azokkal a képekkel!!!
![]()
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
T-15 nap
hiányzók: fehér markolat, fékek
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Vegre megszuletett
mivel egy helyre ugye nem elég, így ide is.
http://forum.bikemag...97/#post1073674
nem találtál véletlen egy cateye órát?
valahol ott hagyhattam el tegnap elõtt...