Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal #3

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3224 hozzászólás a témában

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
2 éve Kõszegen "kibékültünk", de azóta csak 1x rágtam be vmelyikõtökre :) vagyis most nem :D már jó ideje

Zolle, intézzünk vmit? Nem mondom, h sok lányt ismerek, de ki tudja :D fiúkból nagyobb a választási lehetséged...
az észmentes nõnemû...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Remélem LL-ez nem fordul elõ. Bár személyesen még nem találkoztunk, de nincs rosszabb, mint 1 hisztis, mocskosszájú némbernél :D

sértõ már maga a puszta feltételezés is :stars:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Zolle, h lehet z, h Te mindig magad alatt vagy? Barátnõd régen látott? Csak morcogsz a világra... úgy szeretnék segíteni

hát jórégen asszem:)

Zs, azaz.. bár akkor már azok voltak mikor idejöttem, de durván töröltek akkoris még...mondjuk asszem Rás vitte a primet a szigorban...:)

Rob: két lánynév egy postba?:D... Zsu, Edit...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én is tudok "fizikailag" törölni, mint most is innen palkó barátunk 2 értelemdús megszólalását.
a srác megy pihenõre. ;)

edit: zsu még mindig utálsz? :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Rob, amikor Drága Öcsiddel modik lettetek, akkor utáltalak meg titeket nagyon :) emlékszel? Kis pattogo p....k voltatok, de szerencsére visszavettetek. Remélem LL-ez nem fordul elõ. Bár személyesen még nem találkoztunk, de nincs rosszabb, mint 1 hisztis, mocskosszájú némber :D

Zolle, h lehet z, h Te mindig magad alatt vagy? Barátnõd régen látott? Csak morcogsz a világra... úgy szeretnék segíteni :)
az észmentes nõnemû...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
le7,h már Mlítettem Endrének de ez a soft delete hangzásra olyan,mint a pihe-puha WCpapír...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Palkó: ennyire durva nem lehet egy cucc sem, hogy naponta egyszer ennyit tudsz kinyögni tõle... :D

Jutott belõle a Tech-be is, csak ott ki lehet törölni ! ;)

A törlések azért látszdónak, mert mi csak "soft delete"-t tudunk, asszem csak zOrg tud úgy törölni hogy nyomtalanul eltünjön, a mi törléseinknél a többi moderátor el tudja olvasni a törölt üzenetet még és visszaállítani ha nem ért egyet a törléssel.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Fijúkák tudom,h fullra nem érdekel senkit de muszáj megosztanom veletek; az esélytelenek nyugalmával ülök itt a kurva Magyar Állam- és Jogtöri felett... De nem érdekel h holnap Lhúznak mert rátaláltam az igaz Útra és Boldog vagyok és mellesleg lesz szép új vázacskám is.
Köszönöm.
:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
nem küldök pénzt,az nem használ a lelki fejlõdésednek meg az én anyagi helyzetemnek sem:)
de megengedem,h minden éjszaka itt virrassz a lelki üdvömért :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

3szoros hurrá LL-nek

inkább megadom a bankszámlaszámom. aztán gratuláció jogcímén utalhatsz kis pénzt. na?
(nem nem kenõpénzt :D)

és különben meg én kaptam a legproblémamentesebb szekciót Feltöltött kép

edit: hülyeségér lehet valakit rendszabályozni? :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jaja, kössz a személyeskedõ kivételezést... :D

Palkó: ennyire durva nem lehet egy cucc sem, hogy naponta egyszer ennyit tudsz kinyögni tõle... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
tényleg,ezt is megértük,LLbõl modi lett!!!!!!!
3szoros hurrá LL-nek
ahhoz képest tök visszafogottan mûködik,vagy csak nem néztem eléggé körbe a lokálban?:D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

nekem is szemet szúrt a sok törlés :) épp ezért kérdeztem hogy mit szóltok.

én eddig csupa közérdekû dolgot csináltam :)

kivéve a kölyök hozzászólás editálást :D

Palkó: szia. van más szó is a klaviatúrádon?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
nekem megvan az Oldboy az eredetihez hasonló dvd-n :fel

SP fanok!
melyik részben van a Timmy és az alvilág urai?
smúzolnak pl Jimmyvel Stan,Cartman és Kyle :D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Rob:
g*ci voltál! :D
Most örülsz? :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nekem is szemet szúrt a sok törlés :) épp ezért kérdeztem hogy mit szóltok.
amugy nincs kizárva, hogy amikor én moderátori jogokat kaptam nem ilyen voltam. de akkor elég jól lenyugodtam :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nem mondhatjátok, hogy nem vagyok láthatatlan...:D

GreatVictory

GreatVictory

vendég

• fórumtag
  • 141 hozzászólás
Hogy sikerült a kindin Burce? Holnap megyek hõtanból, jeee. Úgyis meghúznak, de kakálni bel:air: e...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nyilván nem. :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Szerintem akkor jo a moderacio, ha a forumot erositi es szinte lathatatlan. Most benezve a kelly's topicba mit lat az ember? Torolve, torolve, torolve. Szoval a moderalasrol szol, ami nem jo.

mindennemû kötözködés/flame és egyéb mentesen:

szeretném a türelmedet kérni a magam és a többi moderátor nevében.
hisz tudod, elöször a szobádban is rendet raksz, (ami még nagyobb kupival jár egy ideig) aztán igyekszel rendbe tartani, hogy ne kelljen késõbb újra elölrõl kezdened az egészet.

:cheers: