Zolle, intézzünk vmit? Nem mondom, h sok lányt ismerek, de ki tudja

Remélem LL-ez nem fordul elõ. Bár személyesen még nem találkoztunk, de nincs rosszabb, mint 1 hisztis, mocskosszájú némbernél
Zolle, h lehet z, h Te mindig magad alatt vagy? Barátnõd régen látott? Csak morcogsz a világra... úgy szeretnék segíteni
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Palkó: ennyire durva nem lehet egy cucc sem, hogy naponta egyszer ennyit tudsz kinyögni tõle...
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
3szoros hurrá LL-nek
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
nekem is szemet szúrt a sok törlés
épp ezért kérdeztem hogy mit szóltok.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Szerintem akkor jo a moderacio, ha a forumot erositi es szinte lathatatlan. Most benezve a kelly's topicba mit lat az ember? Torolve, torolve, torolve. Szoval a moderalasrol szol, ami nem jo.