vole: a pincérnek ez a munkája, én meg hiába várom az sl-t csak nem érkezik meg. ki mondta hogy nem viselem el, de azért nem baj ha nem érzem azt a hihetetlenül szorító belsõ kényszert hogy megkönnyítsem a dolgát. aztán majd törölhetem az apróból (is)
Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenõfal #3
Írta 2006. január 12. - 21:57
vole: a pincérnek ez a munkája, én meg hiába várom az sl-t csak nem érkezik meg. ki mondta hogy nem viselem el, de azért nem baj ha nem érzem azt a hihetetlenül szorító belsõ kényszert hogy megkönnyítsem a dolgát. aztán majd törölhetem az apróból (is)
Írta 2006. január 12. - 21:55
wooohooo rox.
zorg az lehet hogy engem még mindig gyorsan kidobál?
/biztos nem bírja a pofám. nincs vele egyedül...
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2006. január 12. - 21:52
De mint mondtam jogos hogy megemlitetted a stilusat, de azert ennyi segitokeszseg lehetne benned szerintem. Hiaba hulye szegeny, vagy bunko.
Ez olyan dolog, mint amikor az etterembol kifele mondjuk nem koszonnek el a pincerek. Attol hogy o bunko en meg koszonhetek nem?
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. január 12. - 21:50
btw: rájöttem hogyha nem látszanának a delete-k akkor kevesebben sírnának, de soft delete rulez
de így sokkal izgibb, mert lehet szídni titeket!
Írta 2006. január 12. - 21:44
Írta 2006. január 12. - 21:42
Írta 2006. január 12. - 21:40
A bikemagweb -en belulre nem lehet nyitni egy topicot az aproval kapcsolatos eszrevetelekre? Vagy van mar valahol csak en nem talaltam?
Igen, komolyan mondtam.
Persze, degesito hogy ilyen hangnemben es stilussal szolt hozza a dolgokhoz, de a sajat mondanivalod utan azert annyit odabofoghettel volna neki kegyelemdofeskent hogy "jobb felul". Ez talan nem olyan nagy dolog. Vagy neked az?
Legyen: http://forum.bikemag...read.php?t=2217
(Közben rájöttem: ez már "v3" - de ez csak engem érdekel.)
Írta 2006. január 12. - 21:37
"Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face
And I�
I promise you I will learn from my mistakes
And i�
Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you"
Igen, komolyan mondtam.
Persze, degesito hogy ilyen hangnemben es stilussal szolt hozza a dolgokhoz, de a sajat mondanivalod utan azert annyit odabofoghettel volna neki kegyelemdofeskent hogy "jobb felul". Ez talan nem olyan nagy dolog. Vagy neked az?
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. január 12. - 21:35
mindenki viseli a keresztjét,kinek kisebb,kinek nagyobb jutott....Azért vészesen hangzik a dolog. Reméltem, hogy csak apró/pillanatnyi a gebasz... Sajnálom...
Írta 2006. január 12. - 21:28
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. január 12. - 21:23
további jó forumozást
btw: rájöttem hogyha nem látszanának a delete-k akkor kevesebben sírnának, de soft delete rulez
Írta 2006. január 12. - 21:19
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. január 12. - 21:18
a barátnõm elintézi,nem rangatom...Rá se ránts!
a biztosító is bekaphatja csontig
Írta 2006. január 12. - 21:17
meg a masik hol a fenebe adok fel uj hirdetest, lehet hogy ti egy hop ra megtalaltatok de en mar egy 4 oraja a bikemag on vagyok de meg ojat nem talaltam hogy UJ HIRDETES FELADAS .
sz tem a regi oldal az maradhatott volna , azt mar mindenki ismerte .
a szabajokat attol valtozhattak volna .
elnezezt kerek ha valakit megsertettem de en jelenleg felbaszodtam bizonyos hujesegek vegett.
ja es meg valami :
a bikemag nak az oldala teljesen kulombozott a tobbi gagyi hirdeto oldalaktol es minden fasza volt az oldalon.
de most ojan lett mint a tobbi.
sziasztok
Írta 2006. január 12. - 21:15
mondd meg kik azok.hozzák vissza a Húgomat az elõk közé.kiegyezek ennyivel.a szemétláda gyilkosa arra se méltatott minket hogy eljöjjön a tárgyalásra.ez így van.
(de vannak akik/amik jobbá tudják tenni)
ergo bûnözz és Tied a világ!?
nincs ez így jól
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2006. január 12. - 21:14
Nagyon rossz, ha egy fórum szét van offolva, meg benne van egy csomó olyan dolog aminek nemkéne és ezért vagytok ti, hogy ezt megakadályozzátok.
De az sem jó ám ha minden 3. post törölve van, ha szét van moderálva a fórum, valszeg idõvel majd csillapodik a helyzet. Emlékszem amikor elõször ültem elektromos ablakemelõs autóban elsõ dolgom volt, hogy 10szer fel-le húztam az ablakot. Egy kicsit úgy érzem itt is ez a helyzet. Szerintem lehetne egy kicsit lazábban venni a szabályokat. Szerintem
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Írta 2006. január 12. - 20:54
Szar Az élet
Rá se ránts!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. január 12. - 20:38
Szar Az élet
ez így van.
(de vannak akik/amik jobbá tudják tenni)
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére