Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal #3

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3224 replies to this topic

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
thez: azt mindíg lehet, ahhoz szinte semmi nem kell :D

vole: a pincérnek ez a munkája, én meg hiába várom az sl-t csak nem érkezik meg. ki mondta hogy nem viselem el, de azért nem baj ha nem érzem azt a hihetetlenül szorító belsõ kényszert hogy megkönnyítsem a dolgát. aztán majd törölhetem az apróból (is) :) meg szerintem nem kell egy atomfikzikusi diploma a fórum és az apró kezeléséhez sem. és számítok az ilyen kedves emberekre is mint te, hogy majd istápolják az útját.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Fórumunk legaktívabb pillanata (210 látogató): tegnap - 11:39.

wooohooo rox.
zorg az lehet hogy engem még mindig gyorsan kidobál?

/biztos nem bírja a pofám. nincs vele egyedül... :P -- én sem az enyémet :-)/

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Egy moderatornak sajnos bizonyos dolgokat el kell turnie, ezt nem mondtak? ;)

De mint mondtam jogos hogy megemlitetted a stilusat, de azert ennyi segitokeszseg lehetne benned szerintem. Hiaba hulye szegeny, vagy bunko.
Ez olyan dolog, mint amikor az etterembol kifele mondjuk nem koszonnek el a pincerek. Attol hogy o bunko en meg koszonhetek nem?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

btw: rájöttem hogyha nem látszanának a delete-k akkor kevesebben sírnának, de soft delete rulez :)

de így sokkal izgibb, mert lehet szídni titeket!
:D

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
vole: ha te ehhez a stílushoz vagy szokva akkor majd te lerendezed az ilyen egyedeket. ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Koszi :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

A bikemagweb -en belulre nem lehet nyitni egy topicot az aproval kapcsolatos eszrevetelekre? Vagy van mar valahol csak en nem talaltam?

Igen, komolyan mondtam.
Persze, degesito hogy ilyen hangnemben es stilussal szolt hozza a dolgokhoz, de a sajat mondanivalod utan azert annyit odabofoghettel volna neki kegyelemdofeskent hogy "jobb felul". Ez talan nem olyan nagy dolog. Vagy neked az? ;)

Legyen: http://forum.bikemag...read.php?t=2217
(Közben rájöttem: ez már "v3" - de ez csak engem érdekel.)
"In idem flumen bis non descendimus"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
T'om nem segít, csak éppen ezt hallgatom:

"Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face
And I�
I promise you I will learn from my mistakes
And i�

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you"

"In idem flumen bis non descendimus"

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
A bikemagweb -en belulre nem lehet nyitni egy topicot az aproval kapcsolatos eszrevetelekre? Vagy van mar valahol csak en nem talaltam?

Igen, komolyan mondtam.
Persze, degesito hogy ilyen hangnemben es stilussal szolt hozza a dolgokhoz, de a sajat mondanivalod utan azert annyit odabofoghettel volna neki kegyelemdofeskent hogy "jobb felul". Ez talan nem olyan nagy dolog. Vagy neked az? ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
vole: ezt most komolyan mondtad? ha hozzátok valaki szaros bakanccsal rúgja be az ajtót (tm by zorg), akkor odainvitálod az étkezõasztalhoz? ;)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Azért vészesen hangzik a dolog. Reméltem, hogy csak apró/pillanatnyi a gebasz... Sajnálom...

mindenki viseli a keresztjét,kinek kisebb,kinek nagyobb jutott....

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Azert annyit elmondhattatok volna neki, hogy bejelnetkezes utan jobb felul van az uj hirdetes feladasa ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
kedves atti/dh: mi is örülünk, hogy a fórum egy ilyen igazán hasznos taggal bõvült. remélem a továbbiakban is jól megmondod a frankót. fõleg a hülye moderátoroknak akiknek foglamuk sincs hogy mit csinálnak, meg hogy egyáltalán minek is vannak a fórumhoz, mert nélkülük sokkal szebb lenne az élet. és legközelebb akkor írj be ha már vettél egy helyesírási szótárt és néhány illemórát :o

további jó forumozást

btw: rájöttem hogyha nem látszanának a delete-k akkor kevesebben sírnának, de soft delete rulez :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Azért vészesen hangzik a dolog. Reméltem, hogy csak apró/pillanatnyi a gebasz... Sajnálom...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Rá se ránts! ;)

a barátnõm elintézi,nem rangatom...;)

a biztosító is bekaphatja csontig

Atti/dh

Atti/dh

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
sok mindent nem tudok megerteni ..... pl : minek az hogy , hol lakok ?
meg a masik hol a fenebe adok fel uj hirdetest, lehet hogy ti egy hop ra megtalaltatok de en mar egy 4 oraja a bikemag on vagyok de meg ojat nem talaltam hogy UJ HIRDETES FELADAS .
sz tem a regi oldal az maradhatott volna , azt mar mindenki ismerte .
a szabajokat attol valtozhattak volna .
elnezezt kerek ha valakit megsertettem de en jelenleg felbaszodtam bizonyos hujesegek vegett.
ja es meg valami :
a bikemag nak az oldala teljesen kulombozott a tobbi gagyi hirdeto oldalaktol es minden fasza volt az oldalon.
de most ojan lett mint a tobbi.
sziasztok

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

ez így van.

(de vannak akik/amik jobbá tudják tenni)

mondd meg kik azok.hozzák vissza a Húgomat az elõk közé.kiegyezek ennyivel.a szemétláda gyilkosa arra se méltatott minket hogy eljöjjön a tárgyalásra.
ergo bûnözz és Tied a világ!?
:(
nincs ez így jól :(

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
modiknak:
Nagyon rossz, ha egy fórum szét van offolva, meg benne van egy csomó olyan dolog aminek nemkéne és ezért vagytok ti, hogy ezt megakadályozzátok.
De az sem jó ám ha minden 3. post törölve van, ha szét van moderálva a fórum, valszeg idõvel majd csillapodik a helyzet. Emlékszem amikor elõször ültem elektromos ablakemelõs autóban elsõ dolgom volt, hogy 10szer fel-le húztam az ablakot. Egy kicsit úgy érzem itt is ez a helyzet. Szerintem lehetne egy kicsit lazábban venni a szabályokat. Szerintem
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Szar Az élet

Rá se ránts! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Szar Az élet

ez így van.

(de vannak akik/amik jobbá tudják tenni)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda