Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal #3

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3224 hozzászólás a témában

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
én játszottam..
http://try2hack.nl :D

...argh most is jól leültem tanulni :(

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás

basszus alig tanultam vmit ma
pedig kellett volna

:(

:cry:

Én pl aludtam egész nap meg pizzát zabáltam és kurv@ jól esett! :D
When the day is through, all I want to do is slow down...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Középsuliban még szerettem közgázot, de itt irgalamtlanul elvették tõle a kedvem. Fõleg az amerikával, fejlett uniós országokkal való összehasonlítgatások (minimálbér, dolgozni akarás, inforamtikai fejlettség, stb ) vették el kedvem.

Ennyire szerencsére nem mélyedtünk bele. Ha valami példát kellett hoznia a tanárnak, azt Ausztráliából hozta, mert ott járt, és ez szimpatikus vonása, mert én is oda szeretnék eljutni egyszer, néhány hónapra.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

Igen, mert én az élelmiszermérnökire járok, levelezõn. Biztos úgy gondolták, a közgáz az általános mûveltség része, kicsit konyítsunk ehhez is. De én nem fogok konyítani hozzá a büdös életben, nem áll rá az agyam.
A többit simán megtanultam, pedig már jó régen érettségiztem. (kivéve a matekot, de az itt a szórótárgy, ötödévesek is vacakolnak még a matekkal)

Középsuliban még szerettem közgázot, de itt irgalamtlanul elvették tõle a kedvem. Fõleg az amerikával, fejlett uniós országokkal való összehasonlítgatások (minimálbér, dolgozni akarás, inforamtikai fejlettség, stb ) vették el kedvem.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

BCE-n 2 kredit a közgáz? Ismerõs odajár neki 7. ZH annyiban jó h az addig leadott anyagot át kell néznie az embernek, vagyis inkább kellene.
Na mindegy remélem h meglesz nem szeretnék emiatt csúszni...

Igen, mert én az élelmiszermérnökire járok, levelezõn. Biztos úgy gondolták, a közgáz az általános mûveltség része, kicsit konyítsunk ehhez is. De én nem fogok konyítani hozzá a büdös életben, nem áll rá az agyam.
A többit simán megtanultam, pedig már jó régen érettségiztem. (kivéve a matekot, de az itt a szórótárgy, ötödévesek is vacakolnak még a matekkal)

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

továbbtanulni? akar a fene...

Ezzel én is így voltam. Csak mindig rábeszéltek, láttak bennem fantáziát stb..Ez a félév is úgy telt h egész napokat azon gondolkodtam h inkább dolgoznék, aztán most meg izgulhatok vizsgák miatt. Régi önmagam tudnám hozni semmi gon nem lenne, de motiváció nulla meg már ne vagyok az a leülõs megtanulós fajta.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

Én a BCE-re, ezekszerint csak véletlen egybeesés a keddig közgáz vizsga. :) Nekünk nincsenek ZH-k, aminek általában nagyon örülök, de néha jól jönne egy kis vizsgarutin. Régebben én sem puskáztam, de matekon az elméletbõl igen. Remegett is a kezem, mint a kocsonya. A többinél szerencsére nem kellett, de itt már feladtam az elveimet.

BCE-n 2 kredit a közgáz? Ismerõs odajár neki 7. ZH annyiban jó h az addig leadott anyagot át kell néznie az embernek, vagyis inkább kellene.
Na mindegy remélem h meglesz nem szeretnék emiatt csúszni...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
továbbtanulni? akar a fene...

technikusira akarok maradni a suliban, és legfrisebb információim szerint, ahoz az adott tantárgyból érettségizni kell.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

fél éve.
aztán még a következõ félév.
jövõ év és vizsga.
de nemkicsit tanít rosszul a kedves tanítónéni ....

Hm, nem irigyellek. Ebbe az irányba szeretnél továbbtanulni?
Én sajnálom, hogy nem minden tantárgy géptan. :) Az tök jó. :)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Keletire járok mint inforamtikus közgazdász hallgató..Puskázni nálunk szinte esély nélkül zh-n is ki lettek szórva páran meg nem az én stílusom:)
Most már bánom h nem tanultam zh-ra ami +3 pont esetén megajánlott 3as lett volna, olyanokat kérdeztek benne amihez elég volt a középsulis emlék.

Én a BCE-re, ezekszerint csak véletlen egybeesés a keddig közgáz vizsga. :) Nekünk nincsenek ZH-k, aminek általában nagyon örülök, de néha jól jönne egy kis vizsgarutin. Régebben én sem puskáztam, de matekon az elméletbõl igen. Remegett is a kezem, mint a kocsonya. A többinél szerencsére nem kellett, de itt már feladtam az elveimet.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
fél éve.
aztán még a következõ félév.
jövõ év és vizsga.
de nemkicsit tanít rosszul a kedves tanítónéni ....

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

Én is kedden vizsgázom. Te hová jársz, ha szabad ilyet kérdezni?
EGyébként én is letöltöttem már egy egész csomó puskát, meg jegyzetet, de puskázni is csak olyanból lehet, amirõl kb. van valami fogalmam, ezeknél még azt sem tudom mit hol keressek.

Keletire járok mint inforamtikus közgazdász hallgató..Puskázni nálunk szinte esély nélkül zh-n is ki lettek szórva páran meg nem az én stílusom:)
Most már bánom h nem tanultam zh-ra ami +3 pont esetén megajánlott 3as lett volna, olyanokat kérdeztek benne amihez elég volt a középsulis emlék.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

faja...

rám is vár jövõre egy közgáz érettségi..
már várom... :-/

De gondolom ezt már egy ideje nyomod? Nekem volt összesen 5 órám, és azalatt az anyag 20-adát adta le, a többit nekem kellene összegereblyézni.
Egy csomó izgalom 2 kreditpontért. :(

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
faja...

rám is vár jövõre egy közgáz érettségi..
már várom... :-/

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Látom te is annyira szereted közgázt mint én...3 napja válogatom tételeket 4 forrásból de még mindig nem teljes, feladatokról nem is beszélve. Szerintem kedden bemegyek bukni aztán majd egy hét múlva pótlás.
Bezzeg matekra elég volt az egy nap a 4esért, ennyit számít a tanár...

Én is kedden vizsgázom. Te hová jársz, ha szabad ilyet kérdezni?
EGyébként én is letöltöttem már egy egész csomó puskát, meg jegyzetet, de puskázni is csak olyanból lehet, amirõl kb. van valami fogalmam, ezeknél még azt sem tudom mit hol keressek.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

Na, a tagoltságért irigyellek. Ez a közgázjegyzet nagyon kusza, és képtelen vagyok kidolgozni a tételeket. Megtanulni meg végképp nem fogom tudni. :(

Látom te is annyira szereted közgázt mint én...3 napja válogatom tételeket 4 forrásból de még mindig nem teljes, feladatokról nem is beszélve. Szerintem kedden bemegyek bukni aztán majd egy hét múlva pótlás.
Bezzeg matekra elég volt az egy nap a 4esért, ennyit számít a tanár...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

szerencsére csak az elsõ,ha az egész latinul lenne,nem is fáradnék vele mostanra :)
amúgy nekem pl. vonzóbb,mint a közgáz,az egész nagyon rendszerezett, és ennél a tankönyvnél jobban tördeltet még soha nem láttam
ritka jól olvasható,tanulható

Na, a tagoltságért irigyellek. Ez a közgázjegyzet nagyon kusza, és képtelen vagyok kidolgozni a tételeket. Megtanulni meg végképp nem fogom tudni. :(

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
basszus alig tanultam vmit ma
pedig kellett volna

:(

:cry:

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
szerencsére csak az elsõ,ha az egész latinul lenne,nem is fáradnék vele mostanra :)
amúgy nekem pl. vonzóbb,mint a közgáz,az egész nagyon rendszerezett, és ennél a tankönyvnél jobban tördeltet még soha nem láttam
ritka jól olvasható,tanulható

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

ez végülis az 1ik leghasznosabb és legérthetõbb tantárgyunk így elsõben,mindennek a tényleges alapja,Róma
csak éppen meg kell tanni és néha már büdös a munka
meg most szopok h nem tudok latinul

Hát az valóban szívás. :) Tele van latin szavakkal, vagy az egész latinul van?