http://try2hack.nl

...argh most is jól leültem tanulni

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Én pl aludtam egész nap meg pizzát zabáltam és kurv@ jól esett!basszus alig tanultam vmit ma
pedig kellett volna
:cry:
Középsuliban még szerettem közgázot, de itt irgalamtlanul elvették tõle a kedvem. Fõleg az amerikával, fejlett uniós országokkal való összehasonlítgatások (minimálbér, dolgozni akarás, inforamtikai fejlettség, stb ) vették el kedvem.
Igen, mert én az élelmiszermérnökire járok, levelezõn. Biztos úgy gondolták, a közgáz az általános mûveltség része, kicsit konyítsunk ehhez is. De én nem fogok konyítani hozzá a büdös életben, nem áll rá az agyam.
A többit simán megtanultam, pedig már jó régen érettségiztem. (kivéve a matekot, de az itt a szórótárgy, ötödévesek is vacakolnak még a matekkal)
BCE-n 2 kredit a közgáz? Ismerõs odajár neki 7. ZH annyiban jó h az addig leadott anyagot át kell néznie az embernek, vagyis inkább kellene.
Na mindegy remélem h meglesz nem szeretnék emiatt csúszni...
továbbtanulni? akar a fene...
Én a BCE-re, ezekszerint csak véletlen egybeesés a keddig közgáz vizsga.
Nekünk nincsenek ZH-k, aminek általában nagyon örülök, de néha jól jönne egy kis vizsgarutin. Régebben én sem puskáztam, de matekon az elméletbõl igen. Remegett is a kezem, mint a kocsonya. A többinél szerencsére nem kellett, de itt már feladtam az elveimet.
fél éve.
aztán még a következõ félév.
jövõ év és vizsga.
de nemkicsit tanít rosszul a kedves tanítónéni ....
Keletire járok mint inforamtikus közgazdász hallgató..Puskázni nálunk szinte esély nélkül zh-n is ki lettek szórva páran meg nem az én stílusom:)
Most már bánom h nem tanultam zh-ra ami +3 pont esetén megajánlott 3as lett volna, olyanokat kérdeztek benne amihez elég volt a középsulis emlék.
Én is kedden vizsgázom. Te hová jársz, ha szabad ilyet kérdezni?
EGyébként én is letöltöttem már egy egész csomó puskát, meg jegyzetet, de puskázni is csak olyanból lehet, amirõl kb. van valami fogalmam, ezeknél még azt sem tudom mit hol keressek.
De gondolom ezt már egy ideje nyomod? Nekem volt összesen 5 órám, és azalatt az anyag 20-adát adta le, a többit nekem kellene összegereblyézni.faja...
rám is vár jövõre egy közgáz érettségi..
már várom... :-/
Látom te is annyira szereted közgázt mint én...3 napja válogatom tételeket 4 forrásból de még mindig nem teljes, feladatokról nem is beszélve. Szerintem kedden bemegyek bukni aztán majd egy hét múlva pótlás.
Bezzeg matekra elég volt az egy nap a 4esért, ennyit számít a tanár...
Na, a tagoltságért irigyellek. Ez a közgázjegyzet nagyon kusza, és képtelen vagyok kidolgozni a tételeket. Megtanulni meg végképp nem fogom tudni.
szerencsére csak az elsõ,ha az egész latinul lenne,nem is fáradnék vele mostanra
![]()
amúgy nekem pl. vonzóbb,mint a közgáz,az egész nagyon rendszerezett, és ennél a tankönyvnél jobban tördeltet még soha nem láttam
ritka jól olvasható,tanulható
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
ez végülis az 1ik leghasznosabb és legérthetõbb tantárgyunk így elsõben,mindennek a tényleges alapja,Róma
csak éppen meg kell tanni és néha már büdös a munka
meg most szopok h nem tudok latinul