Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal #3

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3224 hozzászólás a témában

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Vazz az milyen már hogy a szomszédok a kutyájukat a lépcsõházba szaratják és pisáltatják?!
És ami a legjobb nem szedik össze és letagadják..
Szép emberek? élnek a földön..
Szerencsére csak bérlik a lakást.

kérdezd meg õket, hogy miért viszik ki egyáltalán a lakásból?!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás

most már csak egy válasz a jó ?
régebben úgy volt hogy lehetett mind a 4 vagy 2, 3 jó de esetleg 1 se....és persze ha nem jelölted be pl mind a 4-et akkor az a kérdés krumpli.....
az elsõ MS vizsgákon úgy hullottak a novelles, compaqos rendszermérnökök mint légy a kemotoxtól...

bezony, most is van ilyen, meg van szimuláció is. elinudul egy fake-oprendszer és állíts be ezt meg azt. persze ha félreérted a feladatot (ami magyar logikával nem egyértelmû mindig), akkor cumi! :D
When the day is through, all I want to do is slow down...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
igényes emberek lehetnek......
Autist Team:)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Jó lenne ha legálisan lehetne az ilyeneket felgyújtani, mint a régi szép idõkben..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás

Vazz az milyen már hogy a szomszédok a kutyájukat a lépcsõházba szaratják és pisáltatják?!

Feltöltött kép

gyújtsd fel õket a g*cibe;)

és pendulum jóság:-)
a tarantula(serial killa) húúú...:)
Autist Team:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

.
A vizsgarol:

- PC-n megy a jatek, felelet valasztos formaban. 1 kerdesre negy lehetseges valasz van. Van, hogy csak egy es/vagy kulonbseg van ket valasz kozott.
Na igy nez ki egy MCP vizsga. Az MCSE minosites pedig Win2k eseten 7 MCP, Win2k3 eseten 9 MCP vizsga utan tortenik meg. A microsoft honlapjan fel van tuntetve, hogy melyik het vizsga kell hozza.

Update: Ja igen. Egy vizsga 24e+AFA, szoval nem olcso. Bar gondolom ezt most a ceged allja. Amugy ha valaki vegigjarja az osszes tanfolyamot es levizsgazik, akkor win2k eseten 7*~200e + 7*~29e = 1.6 misibol meg is van az MCSE minosites... :)

most már csak egy válasz a jó ?
régebben úgy volt hogy lehetett mind a 4 vagy 2, 3 jó de esetleg 1 se....és persze ha nem jelölted be pl mind a 4-et akkor az a kérdés krumpli.....
az elsõ MS vizsgákon úgy hullottak a novelles, compaqos rendszermérnökök mint légy a kemotoxtól...

ja és herminyone tényleg öreg és csúnya már....az korábbi részekben, ott igen :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az egyik percben még örülök, hogy meglett minden vizsgám, a másikban sírok, mert a guruk elveszik itt a kedvem...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Ti hol vizsgázgattok, tanfolyamozgattok? Amit Al írt, aláírom... Mocsok nehéz a Server vizsga... én mondjuk már a W2k3-at csinálom (illetve most egyetem miatt szünet), de bitang... (Nem reklámként, de a NetAcademia tanfolyamai kurvajók! Profi oktatók, korrekt cuccok, kapsz kaját :D... De a vizsga itt is ugyanaz)
MCSE-hez nem 7 vizsga kell (MCSA + 3)? Na majd megnézem...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nem konnyu, cserebe az MCP vizsganak es a tobbi minositesnek sulya van. Mondjuk ugyanugy igaz ez a cisco vagy oracle minositesekre is. Marmint azok nemtom hogy folynak, de elismerik ha meg van. Tanulni tenyleg kell, higyj nekem. Tanulas nelkul csunyan megbukna az informatikusok 90%-a vagy megtobb. Ja, azt nem irtam, de angol nyelven van a vizsga. Szoval angolul van felteve a kerdes es a valaszok is.

hú ez gázul hangzik :D
cég állja az efféle dolgokat, de keményen kell tanulni akko ;)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
hú ez gázul hangzik :D
cég állja az efféle dolgokat, de keményen kell tanulni akko ;)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ha nem akarsz megbukni, akkor surgosen megnezed, hogy pontosan Win XP mi az amibol kell. Lehet kapni konyveket es hidd el nekem, tanulni kell kemenyen. Legalabbis nekem a Win2K server-hez volt hivatalos tananyagom es megis megbuktam a vizsgan.
A vizsgarol:
- Elkoszitik a terepet, a microsoft kozpontbol kapott azonositoval belepnek neked, majd elkezded a vizsgat.
- PC-n megy a jatek, felelet valasztos formaban. 1 kerdesre negy lehetseges valasz van. Van, hogy csak egy es/vagy kulonbseg van ket valasz kozott.
- a szobaban/teremben egyedul vagy.
- a vizsgat 1 vagy 2 kamera veszi fel, a vizsgaztato a termen kivul monitoron figyeli, hogy mit csinalsz. A videofelvetelt megorzik. Semmihez nem nyulhatsz, se taskaba, se sehova. Barmit eloveszel mar buktad is a vizsgat. Tehat zsepi, stb. legyen az asztalon a vizsga elkezdese elott.
- ha vegeztel kijossz es par percen belul megkapod, hogy sikerult vagy sem. De ezen kivul semmi infot nem kapsz. Nem mondjak meg mennyit ertel el es mennyibol, fuggetlenul attol, hogy atmentel vagy sem. Nem tudod melyik kerdes hany pontot ert. A papirodon annyi lesz, hogy sikeres vagy sem. Ha sikertelen, akkor legkozelebb ugyanazzal az azonositoval mehetsz vizsgazni.

Na igy nez ki egy MCP vizsga. Az MCSE minosites pedig Win2k eseten 7 MCP, Win2k3 eseten 9 MCP vizsga utan tortenik meg. A microsoft honlapjan fel van tuntetve, hogy melyik het vizsga kell hozza.

Update: Ja igen. Egy vizsga 24e+AFA, szoval nem olcso. Bar gondolom ezt most a ceged allja. Amugy ha valaki vegigjarja az osszes tanfolyamot es levizsgazik, akkor win2k eseten 7*~200e + 7*~29e = 1.6 misibol meg is van az MCSE minosites... :)

Ja hogy sztoridzs:)
én egyszer olyat vittem ki a repétrre, csak HP volt, meg volt mellé cluster is, 2 db, de abba csak kevés vinyó ment (asszem 10-16)

vizsgáról annyit tudok hogy XPbõl, gondolom ez MCP, azért rendszermérnök még nem leszek (MCSE)
még sose voltam ilyenen, most kicsit be vagyok fosva, ha van bárkinek tananyaga, szivesen fogadom

Enyim Paripa

Let the people speak

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
Ja hogy sztoridzs:)
én egyszer olyat vittem ki a repétrre, csak HP volt, meg volt mellé cluster is, 2 db, de abba csak kevés vinyó ment (asszem 10-16)

vizsgáról annyit tudok hogy XPbõl, gondolom ez MCP, azért rendszermérnök még nem leszek (MCSE)
még sose voltam ilyenen, most kicsit be vagyok fosva, ha van bárkinek tananyaga, szivesen fogadom

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Jorci

Akkor neked kell atadnod a mobilos installjat :)

Zolle

MCP WinXP? Nehany kollegamnak MCSE van Win2K-bol, az a kemeny dio :) En tavaly bebuktam egy Win2K server MCP-t. Majd megyek ujra ha lesz kedvem. Geciseg az egesz vizsga. Voltal mar ilyenen?
Emc Symmetrix DMX-3. Network storage system. DMX-2-bol mar van ketto. Hozzank most az alap 192db vinyos (78Gb-os vinyok) verzio jott, de 960db-ig bovitheto. :)
http://www.emc.com/p...DMX3_SS_ldv.pdf

Enyim Paripa

Let the people speak

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
én XP, kolega XP és 2k3 SBS

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
melyik mcp? csak xp? az nem gáz... w2k3 már kicsit keményebb dió...

Dig: U2 asszem mától usában (HÓLIDÁJVÁ!:icon_cool)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
azér jó az MCP mer ha meglesz, kiraknak a falra hogy igen, oklevél
és lehet mutogatni az anyucinak hogy nézd, okos vagyok
meg hátha +fizu:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
VMS kéne, nem XP! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
De expert leszel XP-ben, ami tök jó most, hogy nyártól Vista. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
ja tegnap felraktam a farcryt aztán gyorsan leszedtem
nem hatott meg, cserébe COD1ezek:)
csak aztán tanulhatok mostantól
MCP vizsga 700 oldal PDFben uhh