kérdezd meg õket, hogy miért viszik ki egyáltalán a lakásból?!Vazz az milyen már hogy a szomszédok a kutyájukat a lépcsõházba szaratják és pisáltatják?!
És ami a legjobb nem szedik össze és letagadják..
Szép emberek? élnek a földön..
Szerencsére csak bérlik a lakást.
Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal #3
Írta 2006. január 20. - 19:48

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2006. január 20. - 19:19

bezony, most is van ilyen, meg van szimuláció is. elinudul egy fake-oprendszer és állíts be ezt meg azt. persze ha félreérted a feladatot (ami magyar logikával nem egyértelmû mindig), akkor cumi!most már csak egy válasz a jó ?
régebben úgy volt hogy lehetett mind a 4 vagy 2, 3 jó de esetleg 1 se....és persze ha nem jelölted be pl mind a 4-et akkor az a kérdés krumpli.....
az elsõ MS vizsgákon úgy hullottak a novelles, compaqos rendszermérnökök mint légy a kemotoxtól...

Írta 2006. január 20. - 18:56

Írta 2006. január 20. - 18:55

Írta 2006. január 20. - 18:52

Vazz az milyen már hogy a szomszédok a kutyájukat a lépcsõházba szaratják és pisáltatják?!

gyújtsd fel õket a g*cibe;)
és pendulum jóság:-)
a tarantula(serial killa) húúú...

Írta 2006. január 20. - 18:47

.
A vizsgarol:
- PC-n megy a jatek, felelet valasztos formaban. 1 kerdesre negy lehetseges valasz van. Van, hogy csak egy es/vagy kulonbseg van ket valasz kozott.
Na igy nez ki egy MCP vizsga. Az MCSE minosites pedig Win2k eseten 7 MCP, Win2k3 eseten 9 MCP vizsga utan tortenik meg. A microsoft honlapjan fel van tuntetve, hogy melyik het vizsga kell hozza.
Update: Ja igen. Egy vizsga 24e+AFA, szoval nem olcso. Bar gondolom ezt most a ceged allja. Amugy ha valaki vegigjarja az osszes tanfolyamot es levizsgazik, akkor win2k eseten 7*~200e + 7*~29e = 1.6 misibol meg is van az MCSE minosites...
most már csak egy válasz a jó ?
régebben úgy volt hogy lehetett mind a 4 vagy 2, 3 jó de esetleg 1 se....és persze ha nem jelölted be pl mind a 4-et akkor az a kérdés krumpli.....
az elsõ MS vizsgákon úgy hullottak a novelles, compaqos rendszermérnökök mint légy a kemotoxtól...
ja és herminyone tényleg öreg és csúnya már....az korábbi részekben, ott igen

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. január 20. - 18:46

Írta 2006. január 20. - 18:21

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. január 20. - 18:17

MCSE-hez nem 7 vizsga kell (MCSA + 3)? Na majd megnézem...
Írta 2006. január 20. - 17:45

hú ez gázul hangzik
cég állja az efféle dolgokat, de keményen kell tanulni akko
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. január 20. - 17:37

cég állja az efféle dolgokat, de keményen kell tanulni akko

Írta 2006. január 20. - 17:26

A vizsgarol:
- Elkoszitik a terepet, a microsoft kozpontbol kapott azonositoval belepnek neked, majd elkezded a vizsgat.
- PC-n megy a jatek, felelet valasztos formaban. 1 kerdesre negy lehetseges valasz van. Van, hogy csak egy es/vagy kulonbseg van ket valasz kozott.
- a szobaban/teremben egyedul vagy.
- a vizsgat 1 vagy 2 kamera veszi fel, a vizsgaztato a termen kivul monitoron figyeli, hogy mit csinalsz. A videofelvetelt megorzik. Semmihez nem nyulhatsz, se taskaba, se sehova. Barmit eloveszel mar buktad is a vizsgat. Tehat zsepi, stb. legyen az asztalon a vizsga elkezdese elott.
- ha vegeztel kijossz es par percen belul megkapod, hogy sikerult vagy sem. De ezen kivul semmi infot nem kapsz. Nem mondjak meg mennyit ertel el es mennyibol, fuggetlenul attol, hogy atmentel vagy sem. Nem tudod melyik kerdes hany pontot ert. A papirodon annyi lesz, hogy sikeres vagy sem. Ha sikertelen, akkor legkozelebb ugyanazzal az azonositoval mehetsz vizsgazni.
Na igy nez ki egy MCP vizsga. Az MCSE minosites pedig Win2k eseten 7 MCP, Win2k3 eseten 9 MCP vizsga utan tortenik meg. A microsoft honlapjan fel van tuntetve, hogy melyik het vizsga kell hozza.
Update: Ja igen. Egy vizsga 24e+AFA, szoval nem olcso. Bar gondolom ezt most a ceged allja. Amugy ha valaki vegigjarja az osszes tanfolyamot es levizsgazik, akkor win2k eseten 7*~200e + 7*~29e = 1.6 misibol meg is van az MCSE minosites...

Ja hogy sztoridzs:)
én egyszer olyat vittem ki a repétrre, csak HP volt, meg volt mellé cluster is, 2 db, de abba csak kevés vinyó ment (asszem 10-16)
vizsgáról annyit tudok hogy XPbõl, gondolom ez MCP, azért rendszermérnök még nem leszek (MCSE)
még sose voltam ilyenen, most kicsit be vagyok fosva, ha van bárkinek tananyaga, szivesen fogadom
Let the people speak
Írta 2006. január 20. - 17:07

én egyszer olyat vittem ki a repétrre, csak HP volt, meg volt mellé cluster is, 2 db, de abba csak kevés vinyó ment (asszem 10-16)
vizsgáról annyit tudok hogy XPbõl, gondolom ez MCP, azért rendszermérnök még nem leszek (MCSE)
még sose voltam ilyenen, most kicsit be vagyok fosva, ha van bárkinek tananyaga, szivesen fogadom
Írta 2006. január 20. - 17:02

Akkor neked kell atadnod a mobilos installjat

Zolle
MCP WinXP? Nehany kollegamnak MCSE van Win2K-bol, az a kemeny dio

Emc Symmetrix DMX-3. Network storage system. DMX-2-bol mar van ketto. Hozzank most az alap 192db vinyos (78Gb-os vinyok) verzio jott, de 960db-ig bovitheto.

http://www.emc.com/p...DMX3_SS_ldv.pdf
Let the people speak
Írta 2006. január 20. - 16:36

Írta 2006. január 20. - 16:22

Dig: U2 asszem mától usában (HÓLIDÁJVÁ!:icon_cool)
Írta 2006. január 20. - 16:14

és lehet mutogatni az anyucinak hogy nézd, okos vagyok
meg hátha +fizu:D
Írta 2006. január 20. - 16:06

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. január 20. - 15:58

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2006. január 20. - 15:53

nem hatott meg, cserébe COD1ezek:)
csak aztán tanulhatok mostantól
MCP vizsga 700 oldal PDFben uhh