Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal #3
Posted 2006. January 21. - 20:49

erre gondolok, ebben többmillió ember hisz...
Posted 2006. January 21. - 20:46

A vallasaban senkit nem alaztam meg, sem szoban, sem mashogy. A vallas ugyanis nem egyenlo egy gyulekezettel. En viszont a hit gyulekezetet es a hozzajuk tartozokat alaztam. Ezt szerintem szabad.
Al légyszi finomabban a keresztényfikával mert a saját vallásában senkit sem korlátozhatsz és alázhatsz meg még szóban sem!
Fõleg itt nem, mehet a hittéma engem is érdekel csak ne így..
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2006. January 21. - 20:39

Fõleg itt nem, mehet a hittéma engem is érdekel csak ne így..
Posted 2006. January 21. - 20:38

Posted 2006. January 21. - 20:30

jaj te, az emberek azt is elhiszik, hogy a fogyiövtõl lefogynak és kockás lesz a hasuk.
Let the people speak
Posted 2006. January 21. - 20:23

Posted 2006. January 21. - 20:20

al: ugye azt tudod, hogy oda gyerekek is járnak? lehet, hogy õket azért a szüleik "kényszerítik" erre. de régen is ez volt csak akkor tizednek hívták. csak folytatják a régi jó keresztény hagyományokat.
Let the people speak
Posted 2006. January 21. - 20:10

Posted 2006. January 21. - 20:06

"te annyit tudsz a kommunizmusról, hogy a marximban olcsó a kannás"
Ez nagyon jóóóó !

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2006. January 21. - 20:02

al: te már megint általánosítasz
kala: hogy egy kedves barátomat idézzem "te annyit tudsz a kommunizmusról, hogy a marximban olcsó a kannás"ez most poén de ha úgy gondolod, jöhet a "kukacoskodás"
Let the people speak
Posted 2006. January 21. - 20:01

A keresztény egyházat még kb senki sem szidta itt meg a keletieket sem annyira,pedig lenne miért, csak a zsidók meg a bankszámlaegyházak voltak elõvéve :-)
Let the people speak
Posted 2006. January 21. - 20:01

kala: hogy egy kedves barátomat idézzem "te annyit tudsz a kommunizmusról, hogy a marximban olcsó a kannás"

Posted 2006. January 21. - 19:55

A halacska a Hit gyuli jelkepe. Szoval a Jesus felirat - bar nem orulnek neki ha a baratnom igy hirdetne, hogy o hivo - nem tema, de alatta a halacska azt jelentette, hogy hitgyulis. Marpedig en nem kezdek buta nokkel. Hitgyulis pedig csak buta lehet.
az a gond h az nem egy szekta és nem befolyásolja egy ember értelmét, és józan itélõképességét...
sõt meg fogsz lepõdni, de az emberek jórésze simán vallásos. olyanok is akik a legmenõbbnek és leghitetlenebbnek mutatják magukat...(mert manapság ez a divat)
vagy máshogy mondom. van aki nem érzi szégyennek a vallást.
Let the people speak
Posted 2006. January 21. - 19:02

akkor viszont megintcsak nem az egyház a rossz hanem az emberek..
az eszme jó csak egy halandó nem képes semmit se tökéletesen végrehajtani.
valamint ha a keresztény egyházakat kell szídni akkor rögtön a katolikusokat veszik elõ, a multat tekintve jogosan.
és a többi?azok õõõ....
csak izé nekem úgy rémlik ez egy keresztény ország. de valami rosszra emlékezhetek.
ez olyan,h a kommunizmusnak is elég csodálatos az eszméje; mindenki képességei szerint dolgozik és szüksége szerint részesedik.
mégis,kicsit más lett belõle,mint amit az eszméi hirdettek
Alkotmányból!!!
(3) A Magyar Köztársaságban az egyház az államtól elválasztva mûködik.
Tjah és ne keverjük ide sztem h melyik egyház,mert igazából tök mind1 :-) A keresztény egyházat még kb senki sem szidta itt meg a keletieket sem annyira,pedig lenne miért, csak a zsidók meg a bankszámlaegyházak voltak elõvéve :-)
Posted 2006. January 21. - 18:59

Posted 2006. January 21. - 18:57

és igen az egyház emberekbõl áll. tehát nem kell semmilyen egyház, hanem az emberek hihetnek abban amiben akarnak. ez a hit. és ennyi elég, nem kellene e köré intézményt szerkeszteni. stigmata rulez.

"Isten országa bennetek van...
Hasítsd szét a fát és ott leszek,
Emeld fel a követ és megtalálsz"
Posted 2006. January 21. - 18:51

az eszme jó csak egy halandó nem képes semmit se tökéletesen végrehajtani.
valamint ha a keresztény egyházakat kell szídni akkor rögtön a katolikusokat veszik elõ, a multat tekintve jogosan.
és a többi?

csak izé nekem úgy rémlik ez egy keresztény ország. de valami rosszra emlékezhetek.
Posted 2006. January 21. - 18:47

Posted 2006. January 21. - 18:46

minden egyházra gondolok és nem csak a keresztényre. például a keresztény egyházaknak az évszázadok folyamán többször be kellett volna csukniuk a boltot, ha egy picit is komolyan vennék azokat a tanokat amiket fennen hirdetnek.
Posted 2006. January 21. - 18:45