Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal #3

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3224 replies to this topic

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
"Amugy ez utobbit nem tudom, hogy hiheti el egyetlen ember is. A mondas szerint ez csak jesusnak jott ossze anno, de 2005-ben erre sem mondanam, hogy megalapozott. Ha pedig nem hiszi el valaki, akkor nem lep be. Ha belep, akkor elhiszi, tehat buta. Es a harmadik szitu, nem hiszi el, de megis belep. Ekkor szinten buta, hiszen egy olyan egyhaz tagja lesz, amelyrol tudja, hogy hazudik. "

erre gondolok, ebben többmillió ember hisz...
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Dig

A vallasaban senkit nem alaztam meg, sem szoban, sem mashogy. A vallas ugyanis nem egyenlo egy gyulekezettel. En viszont a hit gyulekezetet es a hozzajuk tartozokat alaztam. Ezt szerintem szabad.

Al légyszi finomabban a keresztényfikával mert a saját vallásában senkit sem korlátozhatsz és alázhatsz meg még szóban sem!
Fõleg itt nem, mehet a hittéma engem is érdekel csak ne így..

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Al légyszi finomabban a keresztényfikával mert a saját vallásában senkit sem korlátozhatsz és alázhatsz meg még szóban sem!
Fõleg itt nem, mehet a hittéma engem is érdekel csak ne így..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
de a többieknek ne mond el, mert akkor csõdbe megy a cégem ;)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nem lesz kockas a hasam?!! :cry:

:)

jaj te, az emberek azt is elhiszik, hogy a fogyiövtõl lefogynak és kockás lesz a hasuk. ;)

Enyim Paripa

Let the people speak

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
jaj te, az emberek azt is elhiszik, hogy a fogyiövtõl lefogynak és kockás lesz a hasuk. ;) az emberi butaság sajnos egy állandó tényezõ az univerzumban. és hogy erre magadtól is rájöhess még a fórumról se nagyon kell kimenni, max az apróig :D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Jo, a gyerekek nem butak, a szuleik viszont igen. A regi jo kereszteny hagyomanyok abbol a korbol szarmaznak, amikor meg boszorkanyt egettek, mindenkinek budos volt a szaja es bilibe gyujtottek a szart az agy ala. Szoval engem nehezen gyozne meg barki is, hogy nekem ez jo. :) A kedvencem pedig a gyogyito hit gyulisek. Kelj fel es jarj es tenyleg. :) Amugy ez utobbit nem tudom, hogy hiheti el egyetlen ember is. A mondas szerint ez csak jesusnak jott ossze anno, de 2005-ben erre sem mondanam, hogy megalapozott. Ha pedig nem hiszi el valaki, akkor nem lep be. Ha belep, akkor elhiszi, tehat buta. Es a harmadik szitu, nem hiszi el, de megis belep. Ekkor szinten buta, hiszen egy olyan egyhaz tagja lesz, amelyrol tudja, hogy hazudik.

al: ugye azt tudod, hogy oda gyerekek is járnak? lehet, hogy õket azért a szüleik "kényszerítik" erre. de régen is ez volt csak akkor tizednek hívták. csak folytatják a régi jó keresztény hagyományokat. ;)

Enyim Paripa

Let the people speak

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
al: ugye azt tudod, hogy oda gyerekek is járnak? lehet, hogy õket azért a szüleik "kényszerítik" erre. de régen is ez volt csak akkor tizednek hívták. csak folytatják a régi jó keresztény hagyományokat. ;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

"te annyit tudsz a kommunizmusról, hogy a marximban olcsó a kannás"

Ez nagyon jóóóó ! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
A butasagrol? Aki a hitgyuli tagja, az a havi nettoja 10%-at koteles befizetni. Aki erre hajlando, az buta. Es ez nem altalanositas szerintem, hanem teny.

al: te már megint általánosítasz ;)

kala: hogy egy kedves barátomat idézzem "te annyit tudsz a kommunizmusról, hogy a marximban olcsó a kannás" :D ez most poén de ha úgy gondolod, jöhet a "kukacoskodás" :P

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Na akkor, hogy egy eletre tisztazzuk. Felolem a dala lamatol kezdve a papaig elmehet a francba az osszes vallasi vezeto. Istenben nem hiszek, de ha hinnek se volna szuksegem egyhazra ehhez. Es ami meg szomorubb, hogy az egyhazak elonyoket elveznek. Reszemrol inkabb az allamnal maradjon az adom, de nem adok egyiknek se. Inkabb donthetnem el, hogy kinek adom es nem 1+1 lenne, hanem 2 es oda ahova en akarom.

A keresztény egyházat még kb senki sem szidta itt meg a keletieket sem annyira,pedig lenne miért, csak a zsidók meg a bankszámlaegyházak voltak elõvéve :-)

Enyim Paripa

Let the people speak

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
al: te már megint általánosítasz ;)

kala: hogy egy kedves barátomat idézzem "te annyit tudsz a kommunizmusról, hogy a marximban olcsó a kannás" :D ez most poén de ha úgy gondolod, jöhet a "kukacoskodás" :P

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Thez

A halacska a Hit gyuli jelkepe. Szoval a Jesus felirat - bar nem orulnek neki ha a baratnom igy hirdetne, hogy o hivo - nem tema, de alatta a halacska azt jelentette, hogy hitgyulis. Marpedig en nem kezdek buta nokkel. Hitgyulis pedig csak buta lehet.

az a gond h az nem egy szekta és nem befolyásolja egy ember értelmét, és józan itélõképességét...

sõt meg fogsz lepõdni, de az emberek jórésze simán vallásos. olyanok is akik a legmenõbbnek és leghitetlenebbnek mutatják magukat...(mert manapság ez a divat)

vagy máshogy mondom. van aki nem érzi szégyennek a vallást.

Enyim Paripa

Let the people speak

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

akkor viszont megintcsak nem az egyház a rossz hanem az emberek..:P
az eszme jó csak egy halandó nem képes semmit se tökéletesen végrehajtani.

valamint ha a keresztény egyházakat kell szídni akkor rögtön a katolikusokat veszik elõ, a multat tekintve jogosan.
és a többi?:) azok õõõ.... ;)

csak izé nekem úgy rémlik ez egy keresztény ország. de valami rosszra emlékezhetek.

ez olyan,h a kommunizmusnak is elég csodálatos az eszméje; mindenki képességei szerint dolgozik és szüksége szerint részesedik.
mégis,kicsit más lett belõle,mint amit az eszméi hirdettek

Alkotmányból!!!

(3) A Magyar Köztársaságban az egyház az államtól elválasztva mûködik.

Tjah és ne keverjük ide sztem h melyik egyház,mert igazából tök mind1 :-) A keresztény egyházat még kb senki sem szidta itt meg a keletieket sem annyira,pedig lenne miért, csak a zsidók meg a bankszámlaegyházak voltak elõvéve :-)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
pontosan:) csak próbálok vmi életet lehelni a fórumba de halott ügy:p

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
jaj thez bazzeg olvasd már el. csak példának hoztam fel a keresztény egyházat. az arabok a saját istenük nevében terrorizálnak. szerbiában kik is estek egymásnak? írországban? stb. stb.

és igen az egyház emberekbõl áll. tehát nem kell semmilyen egyház, hanem az emberek hihetnek abban amiben akarnak. ez a hit. és ennyi elég, nem kellene e köré intézményt szerkeszteni. stigmata rulez. :)

"Isten országa bennetek van...
Hasítsd szét a fát és ott leszek,
Emeld fel a követ és megtalálsz"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
akkor viszont megintcsak nem az egyház a rossz hanem az emberek..:P
az eszme jó csak egy halandó nem képes semmit se tökéletesen végrehajtani.

valamint ha a keresztény egyházakat kell szídni akkor rögtön a katolikusokat veszik elõ, a multat tekintve jogosan.
és a többi?:) azok õõõ.... ;)

csak izé nekem úgy rémlik ez egy keresztény ország. de valami rosszra emlékezhetek.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
az egyházak is emberekbõl állnak..

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
lor jól beszél. :)
minden egyházra gondolok és nem csak a keresztényre. például a keresztény egyházaknak az évszázadok folyamán többször be kellett volna csukniuk a boltot, ha egy picit is komolyan vennék azokat a tanokat amiket fennen hirdetnek.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
szintén nagyon igaz :D