Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal #3

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3224 replies to this topic

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
mazsolát sztem akár bannolni is lehetne..
megelõznétek, h minden egyes topikból ki kell törölni...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
CC-sek figyelmebe:
http://ebike.hu/term...u/integralt/163

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
vazze henning nem packazott
kirugta szelvedot pics@ba majd kuldtek tovabb.
aaa

gronholm ma 38 eves meg lesz vajon az elso hley?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
"fiatalság? bolondság!"
;-)
:-)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
feladtam a gitárt
fiatalság? bolondság!
nemtudok, sose fogok tudni, nincs ritmusérzékem :D nem szeretem a metált. akko minek, áll benne a rengeteg della. mondjuk egy pár pirelli gti felninyi;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
feladtad a gitárt?
oda a fiatalság'
nem átbaszás, vevõk tájékozatlansága :)
én ha már megvettem vmit,világért se nézném meg az árát máshol, nehogy ezzel b@sszam fel az agyam :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nem apro!!!

amugy mokas mert tudtommal a sonynak kulon gyara gyart a metroba pl.
sot a kelet europai piacra is mas gyar gyart, mint a tobbire.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
zOrg, jelen esetben a sony füles tényleg drágább volt egy ezressel a sony márkaboltban mint a MM-ben
az volt a legnagyobb átbaszás amikor haver megvette a fotóállványt 7ezerér a Saturnban, másnap mentünk MMbe mer kellett cd, és ott ugyanaz 5ér volt kinn ehh:D

juteszembe, nem kell vkinek gitár+gitárkombó+tok+torzító+kábel?
ócsó

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
fülhallgató:
zaj stúdió, LINK
ajánlott hely, nekem is van pár cucc onnan.

edit: kifejezetten ajánlott kategória 20k alatt: grado sr-60 vagy sr-80 csak nem nagyon kapni itthon.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
http://gportal.hu/po.../nfsmostwanted/

V. -ik autószépségverseny!!! (jobb alul) Szavazzatok az én kocsimra!! :P (maserati db9 )

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
hu basszus, 1,5 hónap vitrinség alatt de el tud tunyulni az ember, de szarul esett ma az elsõ 10 km , meg az elsõ 150 m szintemelkedés.....aztán má jóóóuu volt :)....bár a -5 fok annyira nem esett jól......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Sala
te anno mivel szedted le a BoxXxiról a festéket
és mit nyomtál rá aztán?
a baj az,h a vellámról le se kell szedni, némely helyeken pattog magától (nedves-nyirkos-hideg helyen tárolás okozhatja?) , szal 1 ilyen beavatkozás esedékes lenne :P

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Nem vitaindító és fõleg nem politikai,de besz@rok olyanokat olvastam az INDEX fórumon a szabadkõmûvességrõl!
;-)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Hogy mi?
amugy 1:34.13

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

ha olyan kedvem van akkora hangerõvel,hogy ugrál a fülemen :D

mit mondtál?
tessék?
micsoda?
:)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ha már fülesnél tartunk nekem ez az isten. Kb 6 éve nyuzom, néha ha olyan kedvem van akkora hangerõvel,hogy ugrál a fülemen :D
philips SBC3370 (jobb képet nem találtam)
Feltöltött kép

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Én azt írtam "elektronikus zene" - ebbe azért sok minden belefér. (A finn PanSonic nálam arat...) MINDENKÉPP meg kell hallgatni egy komolyabb fülest (20kFt nem aprópénz) vásárlás elõtt - IMHO.
"In idem flumen bis non descendimus"

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

Hmmm... érdekes. Én eddig _bármilyen_ elektronikai cuccot akartam venni, _mindig_ találtam sokkal olcsóbbat a MM-nél. Kizárólag S.O.S. esetekben szoktam ott elõzetes "piacfelmérés" nélkül vásárolni (például amikor egyik backup winchesterem elhalálozott).
Autóhifi területén pedig brutális árréssel dolgoznak.

Én a mosogatógépet vettem konyhastúdióban 10%-al olcsóbban mint a mm, mert hülye azért nem vagyok :D
A Sennheiser fülesem 15 éves és teljesen hibátlan, anno a Magyar Rádióban volt ilyen a fülemen. Azért az jelent valamit, hogy ott is Sennheisert használtak. Igaz a technot nem tudom hogy adja vissza még nem volt alkalma rá ;)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

ha nem akarod lefülelni és/vagy már lefülelted, a mediamarkt olcsóbb 10%al mint a böbbi, pl a 10k-s sony füles mennyi volt? igen, 9:D nagyonjó!

sony cuccot sosenem mert üzletpolitilag nem jönnek be. sony discmantõl se voltam seggreesve, tette a dolgát, de ennyi, aztán a végén megszünt benne a shock protection. most iPeed, és equalizerátor nélkül tolom, így jó :)

Hmmm... érdekes. Én eddig _bármilyen_ elektronikai cuccot akartam venni, _mindig_ találtam sokkal olcsóbbat a MM-nél. Kizárólag S.O.S. esetekben szoktam ott elõzetes "piacfelmérés" nélkül vásárolni (például amikor egyik backup winchesterem elhalálozott).
Autóhifi területén pedig brutális árréssel dolgoznak.
"In idem flumen bis non descendimus"

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern

Ha már itt tartunk, akkor milyen fejhallgatót ajánlotok ebben a két kategóriában 1: max 10e 2:max 20e Ft. Amire kéne: zene, kicsit film, játék 0. Fontos, hogy nagyon jó basszusa legyen. Szóval techno, dance ilyesmi.

Én a Zaj-ban vettem hd-212 prot 13 körül, azóta a régi videoton hangfal be sincs kapcsolva annyira jó fõleg basszus terén. Ott mindent kilehet próbálni. Ajánlottak egyet 20 körül csak de a 13 is elég volt nekem, típusa AKG 81 dj próbáld ki aztán meglátod.