Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal #3

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3224 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
az mp3 nem azert hallatszik rosznak mert az mp3
hanem azert mert olyan tomoritest valaszt a juzer.
ha aszondom, hogy 256 ill 320 vagy hasonlo kbit/sec akkor
hip-hop elerek egy olyan felbontashoz ami utan az emberi ful a sajat tehetetlensege miatt mar nem tudja megmondani, hogy mirol van lejatszva.

persze ha a cd-t egy szaz rugos lejatszoval jatszod akkor az mp3-t ne egy 5eft-s hangkartyaval jatszad /osszehasonlitaskor/.
mert ugy sok minden belejon zavarnak kezdve a sajat gepedtol a haz elott elhalado villamoson at a csillagos egig.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts
Thez:
haraxol rám?
Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
mind2 zsírúj, vagy az olcsóbb használt már? mer akkor nem valós adat:)

nekem megteszi.
ha ennyire fontos lenne h nagyon jól hallatszódjon, akkor mûterembe járnék zenét hallgatni

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts

.. és a 3 ezres sonynál jobban nem sokkal szól egy drágább sony, csak aranyozott a csatlakozója, van benne hangállító bizbasz, és máris azonos füles kb duplájába kerül.

csacsiság:)
ég és föld. ki tudom próbálni mert van itt 2 fajta szoni..

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Én imádom a hangos zenét, persze nekem annyira hangos hogy pld ha valaki mellettem áll és hangosabban dumál akkor hallom valamennyire, de bringázáshoz isteni a hangos zene..áááá orgazmus.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
de miért hallgatjátok maxon? mi abba a jó?
annyire kell hangosnak legyen, hogy ne halld a külvilágot.
illetve bringázásnál egy kicsit halkabbnak.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

sztem nem károsabb, legalábbis ipoddal nem,mer azon van ien európai fülvédõ organizésön védés, nem lehet nagyon hangos
meg felesleges hogy hangos legyen, mert nem kell elnyomni a zajt, mer ugye nincs zaj

ma egész délelõtt ugye havat takarítottam, kb 5 órán keresztûl fülembe volt a yepp fülese, persze max hangerõn....mikor hazaértem és leraktam, kb 20-25 percig ugyanolyan tompa volt a hallásom mint egy rendes koncert után....úgyhogy hosszútávon biztos tud rongálni.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
nemjó, mer az ócsó füles zörög fél hónap után, kiesik a membránja, és elszakad a vezetéke.
ez a sony meg csajozós, mindenkinek tetszik :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Én utálom a hangerõ állítót a fülesen.Mindig elállítódik bringázás közben, de séta közben is akár.
Nekem a Sony jött be leginkább, ilyen mélyhangkiemelõs fülbepaszírozós de az a tams féle nekem túl durva volt, túl sok a mély.
Nekem közép is kell a zenéimhez bõven, meg én saját magam állítom az EQ-t és nem passzol a beállításaimhoz a gigabéz:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
cd nem igazán foglalkoztat...
lehet, hogy a minõsége nem rossz, de a hangja borzasztó.. ezt most nehéz így elmagyarázni, de ha meghallgatom ugyan azt a számot mp3ban, aztán rendesen, lemezen, akkor összeszarom magam, akkor a különbség..

ezért mondtam, hogy az mp3 szerintem csak arra jó, hogy ha utazol, akkor hallgasd, ahhoz meg elég valami oclsó-de-jó füles is..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
a vájtfülüek aszondják van.
de normál user ezt úgyse veszi észre.. és a 3 ezres sonynál jobban nem sokkal szól egy drágább sony, csak aranyozott a csatlakozója, van benne hangállító bizbasz, és máris azonos füles kb duplájába kerül.

ugyanez más márkáknál is persze

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
sztem van értelme a drága fülesnek, mer nem vagyok hajlandó igénytelenül zenéthallgatni
mer akkor meg minek
fülesbõl kihoztam a maximumot :D
ezt az mp3 fosul szól dolgot tökre nem értem, de biztos igazatok van
nyilván égésföld különbségek vannak egy cd minõség és egy 192kbps mp3 közt

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
tams: szerinted szép a hangja, de nálam a szép hang nem ott kezdõdik ;) sõt, fülhallgatóbol nem is nagyon jöhet ki szép hang szvsz...
de ez nem is baj, mert mp3at hallgat vele az ember, az megy ugye eleve szar minõségû...

ezzel csak annyit akarok mondani, hogy nincs sok értelme a drága fülesnek, kétszer tovább nem tart úgyse... a kábelje mindnek tönkremegy, kényelmeset találsz minden kategóriában.. jah és persze nem a tescosra gondoltam, hanem monjuk egy olyasmi akgra mint amit al vett. de hogy annál többet költsek egy ilyen kis szarra...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
sztem nem károsabb, legalábbis ipoddal nem,mer azon van ien európai fülvédõ organizésön védés, nem lehet nagyon hangos
meg felesleges hogy hangos legyen, mert nem kell elnyomni a zajt, mer ugye nincs zaj

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
egy teszkósnál persze, én most vettem egy sony-t.
tök jó, a régihez képet iszonyat szép hangja van, mély baszsus, gyönyörü hang. és tök megfelel. volt vagy 3 rugó....

ugyanez kerül 5-6ba olyan extrával hgoy rajtavan egy hangerõállító basz. ami nem éri meg :)

mindemellett évente érdemes cserélni, merrt elöregednek.. egy azonos típusú új meg tudja lepni az embert... jé ennek hangereje is van meg mély is

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
jó az biztos. mondjuk károsabb is mint egy sima :-/.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Jah, de vigyazni kell vele mert pont azert van nagyobb mely elmeny, mert kozelebb van a dobhartyahoz es eldugaszolja a kulvilag elol. Ergo van egy zart ter, tehat tulkepp "hangladakent" mukodik a fuled. Az elv jo, de en nem tudom ezeket elviselni, probaltam mar. :) Zavaro erzes a fulemben, de aki birja annak jo, ez teny.

hát. nem.
volt egy pár fülhalgatóm. ilyen is olyan is...de ez a fülbedugós dolog vagy nemtom mi a neve,de elég jó. a többi így kiszól a füled mellett a világba, meg hangja sem olyan...kiesik, stb. de ez a fajta meg szinte belecuppan a füledbe, és semmi mást nem hallasz. plusz olyan mélyhangokat, meg tiszta hangot tud progukálni hogy csak na... na majd holnap kipróbálod :).

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Kesz vagyok. A KoRn - Liar akkorat szol ezen, hogy le.opom magam. :)

köszi, akkor majd ráállok a témára:-)

Nalam ez nem johet szoba, mert a fules formajatol megorulnek. Keves format tudok elviselni :)

nekem ilyen van csak feketében, de isteni jó. olyan mélyhangot ad, hogy zizegnek a fogaim :D
http://shop.brando.c.../MDR-EX51LP.jpg
mondjuk az a szilikonos borítás a vezetéken nem valami jó. egy idõ után el kezd kinyúlni és majd lemásik a vezetékrõl :-/. ott ahol sokat dörzsölõdik a nyakadon meg egyéb helyeken. cöh...jól kitalálták.

Ja, mp3-at. Altalaban 256k vagy 320k tomoritesben. Majd egyszer osszehasonlitunk egy tesco gazdasagost es mondjuk ezt az 5 ropis AKG-t, meg fogsz lepodni mekkora kulonbseg van egy mp3 eseteben is.
Az aprosagokrol nem is beszelve, mint a rendes hosszusagu a kabel, ami nem kemeny, tehat nem zavaro, kellemes kialakitasu fules resz, ami kenyelmes a fulnek, 2 ev gari, stb.

amúgy soha nem értettem: egy fülhallgatónak miért kell jó hangja legyen? nem mp3at hallgattok vele? szvsz még egy discman is kevés ahhoz, hogy legyen értelme a jó hangminõségnek.. persze üssön megy egy szintet, de a tapasztalataim szerint azt a legtöbb 3ehufnál drágább fülesek megütik

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts

csak ez a sony kb 10e

amúgy soha nem értettem: egy fülhallgatónak miért kell jó hangja legyen? nem mp3at hallgattok vele? szvsz még egy discman is kevés ahhoz, hogy legyen értelme a jó hangminõségnek.. persze üssön megy egy szintet, de a tapasztalataim szerint azt a legtöbb 3ehufnál drágább fülesek megütik

hát. nem.
volt egy pár fülhalgatóm. ilyen is olyan is...de ez a fülbedugós dolog vagy nemtom mi a neve,de elég jó. a többi így kiszól a füled mellett a világba, meg hangja sem olyan...kiesik, stb. de ez a fajta meg szinte belecuppan a füledbe, és semmi mást nem hallasz. plusz olyan mélyhangokat, meg tiszta hangot tud progukálni hogy csak na... na majd holnap kipróbálod :).

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
na mára kibringáztam magam. :)
combos ez a 2ply dolog...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda