Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal #3
Posted 2006. February 10. - 01:32

hanem azert mert olyan tomoritest valaszt a juzer.
ha aszondom, hogy 256 ill 320 vagy hasonlo kbit/sec akkor
hip-hop elerek egy olyan felbontashoz ami utan az emberi ful a sajat tehetetlensege miatt mar nem tudja megmondani, hogy mirol van lejatszva.
persze ha a cd-t egy szaz rugos lejatszoval jatszod akkor az mp3-t ne egy 5eft-s hangkartyaval jatszad /osszehasonlitaskor/.
mert ugy sok minden belejon zavarnak kezdve a sajat gepedtol a haz elott elhalado villamoson at a csillagos egig.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2006. February 10. - 00:13

Posted 2006. February 10. - 00:05

nekem megteszi.
ha ennyire fontos lenne h nagyon jól hallatszódjon, akkor mûterembe járnék zenét hallgatni
Posted 2006. February 09. - 23:59

csacsiság:).. és a 3 ezres sonynál jobban nem sokkal szól egy drágább sony, csak aranyozott a csatlakozója, van benne hangállító bizbasz, és máris azonos füles kb duplájába kerül.
ég és föld. ki tudom próbálni mert van itt 2 fajta szoni..
Posted 2006. February 09. - 23:59

Posted 2006. February 09. - 23:57

annyire kell hangosnak legyen, hogy ne halld a külvilágot.
illetve bringázásnál egy kicsit halkabbnak.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. February 09. - 23:46

ma egész délelõtt ugye havat takarítottam, kb 5 órán keresztûl fülembe volt a yepp fülese, persze max hangerõn....mikor hazaértem és leraktam, kb 20-25 percig ugyanolyan tompa volt a hallásom mint egy rendes koncert után....úgyhogy hosszútávon biztos tud rongálni.....sztem nem károsabb, legalábbis ipoddal nem,mer azon van ien európai fülvédõ organizésön védés, nem lehet nagyon hangos
meg felesleges hogy hangos legyen, mert nem kell elnyomni a zajt, mer ugye nincs zaj
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. February 09. - 23:36

ez a sony meg csajozós, mindenkinek tetszik

Posted 2006. February 09. - 23:36

Nekem a Sony jött be leginkább, ilyen mélyhangkiemelõs fülbepaszírozós de az a tams féle nekem túl durva volt, túl sok a mély.
Nekem közép is kell a zenéimhez bõven, meg én saját magam állítom az EQ-t és nem passzol a beállításaimhoz a gigabéz:)
Posted 2006. February 09. - 23:34

lehet, hogy a minõsége nem rossz, de a hangja borzasztó.. ezt most nehéz így elmagyarázni, de ha meghallgatom ugyan azt a számot mp3ban, aztán rendesen, lemezen, akkor összeszarom magam, akkor a különbség..
ezért mondtam, hogy az mp3 szerintem csak arra jó, hogy ha utazol, akkor hallgasd, ahhoz meg elég valami oclsó-de-jó füles is..
Posted 2006. February 09. - 23:34

de normál user ezt úgyse veszi észre.. és a 3 ezres sonynál jobban nem sokkal szól egy drágább sony, csak aranyozott a csatlakozója, van benne hangállító bizbasz, és máris azonos füles kb duplájába kerül.
ugyanez más márkáknál is persze
Posted 2006. February 09. - 23:26

mer akkor meg minek
fülesbõl kihoztam a maximumot

ezt az mp3 fosul szól dolgot tökre nem értem, de biztos igazatok van
nyilván égésföld különbségek vannak egy cd minõség és egy 192kbps mp3 közt
Posted 2006. February 09. - 23:24

de ez nem is baj, mert mp3at hallgat vele az ember, az megy ugye eleve szar minõségû...
ezzel csak annyit akarok mondani, hogy nincs sok értelme a drága fülesnek, kétszer tovább nem tart úgyse... a kábelje mindnek tönkremegy, kényelmeset találsz minden kategóriában.. jah és persze nem a tescosra gondoltam, hanem monjuk egy olyasmi akgra mint amit al vett. de hogy annál többet költsek egy ilyen kis szarra...
Posted 2006. February 09. - 23:23

meg felesleges hogy hangos legyen, mert nem kell elnyomni a zajt, mer ugye nincs zaj
Posted 2006. February 09. - 23:22

tök jó, a régihez képet iszonyat szép hangja van, mély baszsus, gyönyörü hang. és tök megfelel. volt vagy 3 rugó....
ugyanez kerül 5-6ba olyan extrával hgoy rajtavan egy hangerõállító basz. ami nem éri meg

mindemellett évente érdemes cserélni, merrt elöregednek.. egy azonos típusú új meg tudja lepni az embert... jé ennek hangereje is van meg mély is
Posted 2006. February 09. - 23:13

Posted 2006. February 09. - 23:05

hát. nem.
volt egy pár fülhalgatóm. ilyen is olyan is...de ez a fülbedugós dolog vagy nemtom mi a neve,de elég jó. a többi így kiszól a füled mellett a világba, meg hangja sem olyan...kiesik, stb. de ez a fajta meg szinte belecuppan a füledbe, és semmi mást nem hallasz. plusz olyan mélyhangokat, meg tiszta hangot tud progukálni hogy csak na... na majd holnap kipróbálod.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2006. February 09. - 23:03

köszi, akkor majd ráállok a témára:-)
Nalam ez nem johet szoba, mert a fules formajatol megorulnek. Keves format tudok elviselni

nekem ilyen van csak feketében, de isteni jó. olyan mélyhangot ad, hogy zizegnek a fogaim
http://shop.brando.c.../MDR-EX51LP.jpg
mondjuk az a szilikonos borítás a vezetéken nem valami jó. egy idõ után el kezd kinyúlni és majd lemásik a vezetékrõl :-/. ott ahol sokat dörzsölõdik a nyakadon meg egyéb helyeken. cöh...jól kitalálták.
Ja, mp3-at. Altalaban 256k vagy 320k tomoritesben. Majd egyszer osszehasonlitunk egy tesco gazdasagost es mondjuk ezt az 5 ropis AKG-t, meg fogsz lepodni mekkora kulonbseg van egy mp3 eseteben is.
Az aprosagokrol nem is beszelve, mint a rendes hosszusagu a kabel, ami nem kemeny, tehat nem zavaro, kellemes kialakitasu fules resz, ami kenyelmes a fulnek, 2 ev gari, stb.
amúgy soha nem értettem: egy fülhallgatónak miért kell jó hangja legyen? nem mp3at hallgattok vele? szvsz még egy discman is kevés ahhoz, hogy legyen értelme a jó hangminõségnek.. persze üssön megy egy szintet, de a tapasztalataim szerint azt a legtöbb 3ehufnál drágább fülesek megütik
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2006. February 09. - 23:02

csak ez a sony kb 10e
amúgy soha nem értettem: egy fülhallgatónak miért kell jó hangja legyen? nem mp3at hallgattok vele? szvsz még egy discman is kevés ahhoz, hogy legyen értelme a jó hangminõségnek.. persze üssön megy egy szintet, de a tapasztalataim szerint azt a legtöbb 3ehufnál drágább fülesek megütik
hát. nem.
volt egy pár fülhalgatóm. ilyen is olyan is...de ez a fülbedugós dolog vagy nemtom mi a neve,de elég jó. a többi így kiszól a füled mellett a világba, meg hangja sem olyan...kiesik, stb. de ez a fajta meg szinte belecuppan a füledbe, és semmi mást nem hallasz. plusz olyan mélyhangokat, meg tiszta hangot tud progukálni hogy csak na... na majd holnap kipróbálod

Posted 2006. February 09. - 22:49

combos ez a 2ply dolog...
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda