És most már engem is érdekel az 1, 2, 3, 4, ... -es vicc!
Magadat moderálod? Ezek szerint elöbb "jár a szád" és utána gondolkozol... Ezt észben tartom a jövõre nézve, ha majd olvasom a hozzászólásaidat.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
nem nem, kölyök jól mondja..Ezt nem értem, baj hogy endroo moderálta?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
tin: hát tudod a lendület. egy, kettõ, három, négy bocs apu.
Sajnos nem, én is használtam. Nem opcionális dolog; egyszerûen átírták a szerkesztõ felületet a fejlesztõk. A többség a világ minden tájáról úgy tûnik inkább ezt preferálja.
Magadat moderálod?
Az miért változott meg, hogy a tab+enterre nem küldi el az üzenetet? Nem lehet visszacsinálni? Így mindig kotorni kell az egér után.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
annak tényleg nem lenne jó végeSzeretnék lázadni az uj modik ellen
Nem lesz ennek jo vége :no:
hanem amikor majd bringát szeretnenem a szülés a drága...
Asszem van integr és deriv is, kicsi sárga/zöld.
Megnézem, és ha van, behozom holnap.
A többit meg tudod hol és tudod mikor. :-)
VAlami egészen más kérdésem lenne.
Nincs meg valakinek a Bolyai könyvek sorozatból a deriválás?