Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18554 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
autóknál használt olaj nem jó neked. bemész a kerékpárboltba és mondod, hogy kérsz ásványi olajat tf-hez és jól belerakod ...

dyzoly

dyzoly

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
bocsi, mien olajat rakjak az LX tárcsafékembe, hogy jó is legyen, meg olcsó is.

a shimano aszoldja, h "mineral oil"

fõleg valami autóknál elterjedt olaj lenne jó nekem

és mik azok a DOT-ok?

ja, és bocsi, h ien hülye vagyok, még nem volt hidraulikus tárcsafékem :)

zoli

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Ismerem a helyzetet ;)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

( persze csak akkor ha nem surgos )

Ezt pocok úgy értette, ha nélkülözni tudod pár hónapra a féket.:D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Lesz rajta majd goodrich csõ... :)

Goodridge.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

tibibá

tibibá

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Lesz rajta majd goodrich csõ... :)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Miert nem adod oda a Misinek? Nagy Hayes magus ;)

( persze csak akkor ha nem surgos )
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szerdán és lehet h csütörtökön járok pesten és felvinném a fékem.
hová érdemes hayes mag/lila?/menni ahol meg is csinálják jóra?

Többek közt ezért:D

De gondolom van olyan bolt/szervíz ahol nem analfabéták dolgoznak!?ugye??

De az lett volna a végsõ megoldás!
Csak nem akartam azzal felhívni hogy,Misi,van itt egy hayes fék,valahogy szar és abbol kéne váratépíteni :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Hi!
Van nekem egy shimano brm 755 fék szettem(e-h,4 dugattyús,fém fékcsõvel)
Nah,most a gond az ott van,h a a fém fékcsövek rövidek(nem tudok vele kp-t csinálni annyira rövidke..e-h is),és az e-bikeon néztem ezt : http://ebike.hu/term...esz/fekcso/2583 ezt fékcsövet,de itt azt írja h shimano xtr kompatibilis,de ahogyan az én xt fékemet elnéztem azon is ilyen vagy hasonló fékcsõ van csak fémbû...szal jó ez hozzá vagy nem?
Ha jó akkor mennyivel lesz rosszabb a fékerõ mint a fémes fékcsõvel?Esetleg lehet vhol kapni fémbõl készült fékcsövet is eheze a fékhez ?

Milyen hosszúságuak kellenek?

Lehet van eladóm.

GT-Atee

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás

Amiket néztél tökéletesen megfelelnek hozzá,a fékerõ nem lessz rosszabb,a fémesen is csak egy védõ bevonat az a fémháló és semmivel sem jobb mint a tiszta müanyag(nekem van mindkettõ)és a müanyag legalább nem csiszolja a bringa fényét.

a mûanyag is csiszol, csak kevésbé. valamint jó az a fém bevonat, ellenállóbb lesz tõle, mondjuk a fékkarból ugyan úgy ki tud szakadni... csak köthetsz rá csomót ;)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Hi!
Nah,most a gond az ott van,h a a fém fékcsövek rövidek(nem tudok vele kp-t csinálni annyira rövidke..e-h is),és az e-bikeon néztem ezt : http://ebike.hu/term...esz/fekcso/2583 ezt fékcsövet,de itt azt írja h shimano xtr kompatibilis,de ahogyan az én xt fékemet elnéztem azon is ilyen vagy hasonló fékcsõ van csak fémbû...szal jó ez hozzá vagy nem?
Ha jó akkor mennyivel lesz rosszabb a fékerõ mint a fémes fékcsõvel?Esetleg lehet vhol kapni fémbõl készült fékcsövet is eheze a fékhez ?

Amiket néztél tökéletesen megfelelnek hozzá,a fékerõ nem lessz rosszabb,a fémesen is csak egy védõ bevonat az a fémháló és semmivel sem jobb mint a tiszta müanyag(nekem van mindkettõ)és a müanyag legalább nem csiszolja a bringa fényét.
GT-Atee

Pityuszhely

Pityuszhely

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Hi!
*Revelations ch. XIII v.18*

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.561 hozzászólás

buta kérdés, hogy a kólás/sörös doboz milyen vastag? vagy nem akarsz barkácsolni?

Adok a dolgokra, sznob is vagyok egy kicsit…..de 2007-es xtr fékhez sörös doboz alátét?! :cry: Bele is halnék :)
Különben 0.2-es ha jól tudom

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
az annyira gáááány :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
buta kérdés, hogy a kólás/sörös doboz milyen vastag? vagy nem akarsz barkácsolni?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
én a kõrösi csomán vettem, bár akkor sem volt, hanem mondtam mi kell és 2 nap múlva hozták. (bár tény, hogy fél órát elmélázott a katalógusban hogy mit is szeretnék)

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.561 hozzászólás
Legutóbb mikor kerestem (Faboryban is voltam) akkor nem volt sehol 0.1-es, családon belül szerzett nekem valaki, de már nem tud. Szerintem most se lesz, de megpróbálom hétfõn.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
csapágybolt, hézagoló alátét.

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.561 hozzászólás
Tizedes alátétet hol tudok vásárolni? Mindenhol csak 0.2-es van…
Vagy ha valakinek sok van, kaphatok kettõt? 100 Ft-ot is adnék érte :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Ami nem drága
Bowdenes: akkor csak BB7
Hidrás: Akkor Deore v. LX