Nem feltétlenül. Pld. Pike is átütõs, mégis standard adapter kell hozzá.
Márkája/típusa válogatja.
Igen, ahoz jó, de ami nekem van az IS konzolos. Egyenlõre megoldottam 2-2 alátéttel és így épp jó, de félek, hogy így a csavar eltörhet. Sztetek?
Nem feltétlenül. Pld. Pike is átütõs, mégis standard adapter kell hozzá.
Márkája/típusa válogatja.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Nem feltétlenül. Pld. Pike is átütõs, mégis standard adapter kell hozzá.Átütõs telóhoz más adapter kell
miért, az érintésre blokkol?
azért én nem dicsekednék ezzel a rugalmatlansággal...
gratulálok hozzákormányon túliak társasága
x-faktorban próbáltad már ?Kinek van valami tippe, hogy az új Hayes Stroker fékhez milyen elsõ 203-as IS adapter jó? Avidot vettem, de az kijebb van vagy 3mm-rel, nem fut középen. Átütõs Drop-offhoz kéne. Hayest meg nem találtam még sehol.
Az átütõs telóhoz másmilyen kéne?
ennyire jó lenne:chin: nekem annyira nem tûnt fel,de lehet, hogy a kb. 20 kg súlykülönbség az oka..ma sikerült belépnem a KTT klubba. Jó kis fék ez a Juicy túl jó is.:chin:
vártok egy kicsit, és saint & 4 dugóelso tarcsafekem 4dugos xt volt, sose kellett volna eladnom
amugy az LX es az XT nem ugyanaz, az XT nyereg monobody, es kulonben is sokkal kisebb/konnyebb.
csak figyelj a légtelenítésnél, mert nekem miután légtelenítették, nem fogott annyira, mint gyárilag. mert elvileg fellevegõsödött. szar ügy, 2 hét állástól. nem hinném amúgy, hogy fel tud ennyitõl
régi 4dugós xt az kellene, csak már nem nagyon van újonnan. egész pontosan nincs. úgyhogy marad a Kód. annál legalább tuti nem lesz fékerõprobléma:) xt meg kb ugyanaz mint lx, akkor meg az már árban jobb...