Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tárcsafékek - általános eszmecsere

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
18551 replies to this topic

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Juicy 5 problémám van. A sötétebbik szürke féle. Az elsõ féknek rendesen áll a karja, de a hátsó sokkal bejjebb va, és a visszafele ki lehet kattintani. Fog, meg minden, de nem ott van a kar, ahol kellene. Kikopott valami teflonpersely benne?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Gearboy

Gearboy

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
De igen, gondolkodtam, de sokan azt mondták, hogy nem ér annyit amennyibe kerül.
Szted a HFX9 nem túl jó?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
stroker trail-en nem gondolkoztál? inkább azt érdemes a juicy-hoz hasonliítani..

Gearboy

Gearboy

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Köszi.
Sajnos nem tehetem, hogy kipróbáljam mind2-t.
Jah a komolyat csak a tárcsára értettem, mert a mostani tárcsák azok a leg olcsobb Hayes tárcsák, nincs is külön típus nevük. A V-sorozatból vennék 180 mm-eset és ahoz kéne adapter is, mivel a régiek 160 mm-esek.
És úgy álatlánosságban mind2 fék jó? Csak ezért nehéz eldönteni, hogy melyik a jobb, mert ugyan olyan jó vagy rossz mind2?

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

... feltudom tenni a gyári tárcsával+adapterrel, de ha veszek komolyabb tárcsát meg adaptert akkor ott vagyok árban mint az Juicy, tehát az ár az ugyan az....

mi az h komolyabb adaptert venni? :chin:
miért most milyen tárcsád ill adaptered van?

egyébként juicy5 vs. HFX9 nehéz döntés. ha teheted próbáld ki ezt is azt is; aztán dönts

Gearboy

Gearboy

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Sziasztok!

Remélem jó helyre teszem fel a kérdést. És elnézést, mert tudom ,hogy egy fórumon úgy mûködnek a dolgok, hogy elõször körül nézek és ha nem találom meg a kérdésemre a választ akkor felteszem. Sajnos idõ hiányába nem tudtam eleget böngészni a topicok közt, ezért egy linknek is örülnék!
A kérdésem az lenne:
Gondolom nehéz kitalálni, de fékest szeretnék venni a kerékpáromra.
Csak hátulra, hidrás tárcsaféket, egy Kona shredre.
2 féket néztem ki, a Juyci 5-öt és a H. HFX9-et. A HFX most nagyon akciós az Xfactronál és feltudom tenni a gyári tárcsával+adapterrel, de ha veszek komolyabb tárcsát meg adaptert akkor ott vagyok árban mint az Juicy, tehát az ár az ugyan az. Ahogy nézegetem a fórumot, és az apróhírdetéseket, látom, hogy sokan az Avidra esküsznek, de van bõven Hayes párti is.
Tehát, szerintetek melyik lenne a jobb választás? De természetesen más, jobbnak ítélt termékek is játszanak!

Elõre is köszönöm.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
tündéreim, csak a miheztartás végett: amit leirok itt bármirõl legyen az xt fék, vagy akármi más, az tájékoztató jelleggel történik, és egyáltalán nem kérhetõ számon egyetlen kerékpárbolton sem. sem most, sem a jövõben. se rám, se más céges alkalmazottra ne hivatkozzon a jövõben egyszer sem senki.
mégegyszer: bármi amit leirunk csupán tájékoztató jellegû!
mindenki, aki ugy érzi rá ez vonatkozik, tegye ezt a dolgot tisztába magában.
nem kell megsértõdni, és nem kell válaszolni sem.

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 posts
igen :)

Me sajna nem tudtam hogy a bb7 amit veszek országúti....
+ poén hogy hátul bb5-öm van montira :)
szóval nem szeretnék venni fékkart. De azért köszi...
Fú hát ezzel besz...tam.
de remélem akitõl vettem visszaveszi.
A válaszokat köszönöm !!
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
montira vett országúti bb7-et

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
most akkor neki országutihoz kell fékkar, vagy amontihoz vett véletlen road kart.

országutihoz kanti kar kell, az állítható V fékkarok sem jók.
Canti 10-15mm
v fék 20-28mm

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Papszi

Papszi

vendég

• fórumtag
  • 203 posts

vagyis akkor egyáltalán nem leszjó a blast-hoz?
Mert azt is olvastam hogy országuti fékkarokkal kompatibilis.

ne...... :(

Esetleg vehetsz hozzá ilyen egyenes kormányhoz tervezett országútis fékkart: http://ebike.hu/term...orszaguti/4974/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
olyan fekkart kell venned hozza aminek allithato a fekbovden huzasa. pl Avid SD-7

szerintem ugy mukodnie kell
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 posts
vagyis akkor egyáltalán nem leszjó a blast-hoz?
Mert azt is olvastam hogy országuti fékkarokkal kompatibilis.

ne...... :(
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
mas fekkarhoz lett tervezve. az orszaguti fekkar nem ugyanannyi bowdent huz mint egy v-fekhez tervezett
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 posts
:D
vagyis...?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
más arányban huzza a drautot

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 posts
most vettem 1 bb7 road-ot.
ez a bb7 miben különbözik a normál bb7-töl?
Leszámitva azt hogy ez szétszedhetõ....

Rocko6

Rocko6

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
a forgalmazó minden szart árul hozzá, nézd meg a webshopban

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
Hy mindenkinek!
Jövök lefele ma a jó kis havas János hegyen és 1xcsak valmai történik az elsõfékemmel, nemtudtam hirtelen mi történt... nézem jobban, erre meg a fékkar forgáspontjánál lévõ kis persely-stift-pöcök-xyz nemtommi eltünt... (Hayes Stroker Trail)
Na ezt honnan lehet pótolni? Vagy a legjobb, ha felkeresek egy esztergályost?
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts

lehet direktbe nekem (robert pont varga kukac paul kötõjel lange pont hu), vagy az info kukac paul kötõjel lange pont hu

Ok, akkor ha nem gond én Neked írnám meg.
Az általad leírtak alapján holnap összeszedem kérdéseimet.
Igyexek majd rövid, és lényegre törõ lenni . :)
Köszi!