az xt-n van nyomáspont állítás, a betéteket nem "sasszeg" hanem csavar biztosítja. kicsit talán szebb/finomabb a design. kb ennyi.
Illetve más a fékkar formája, és szerintem határozottabb a servó az XT-n, választható polírozott fék testtel.
az xt-n van nyomáspont állítás, a betéteket nem "sasszeg" hanem csavar biztosítja. kicsit talán szebb/finomabb a design. kb ennyi.
Köszönöm a véleményeket. Úgy látom az Slx már bizonyított nálatok, így jó választás lehet. Szerencsére nálam nem számít a súly. Azért gondoltam a Marta-ra vagy Ultimate-re mert régebben ezek voltak a csúcs fékek. Persze attól hogy valami drága nem feltétlenül jó.
Most már csak az a kérdés számomra hogy a shimano hogy pozicionálja felfele az ár érték arányt? Ezek szerint még Xt sem érdemes venni mert ugyan azt tudja mint az Slx csak mondjuk könnyebb 1 grammal. Javítsatok ki ha nem így van...
Mért nem vettél SLX-t.code féknek mért nem tudom a dugattyúját vissza nyomni mint a saintnek?!?! eldobom az agyam..meg az az ostoba cps adapterek.. á
aki beírja miért nem vettem slx-et meghívhat egy sörre
code féknek mért nem tudom a dugattyúját vissza nyomni mint a saintnek?!?! eldobom az agyam..meg az az ostoba cps adapterek.. á
aki beírja miért nem vettem slx-et meghívhat egy sörre
Lassan át lehet írni a topic nevét "Shimanot kell venni"-re
Sziasztok!
Nemrég vásároltam használtan egy alivio hidraulikus tárcsafékszettet (BR-M485). Arra lennék kíváncsi, hogy a téli körülmények, az esetleges tartós mínuszok miként/mennyire befolyásolják a hidraulikus fékek mûködését, teljesítményét (talán tönkre is tehetik?!) Féktípusonként lehet eltérés? Gondolom a fékolaj minõsége és a helytelen légtelenítés is nagyban befolyásolhatja a dolgokat!
A konkrét típussal kapcsolatos tapasztalatot is szívesen olvasnám.
Felhomályosítanátok?
Elõre is köszönöm!
Üdv
Peti
de figyejjetek mán, ha vmi új shimano -t vesz abba semmi izgalom, nem lesz. múkõdik, fog mint állat, oszt jó napot.
ellenben egy juici ultimét vagy marta jó eséllyel garantált szopás lesz, inkább elébb mint utóbb. hát nem jobb ha zajlik az élet ?
Nem szeretnék árat írni, mert az talán befolyásolná a ti nézõpontokat is. Nem mintha nem lenne fontos, persze hogy fontos, de ebben az esetben most teljesen ki szeretném ezt zárni. Tegyük fel hogy az egyik 10 ezerrel drágább mint a másik, de jobb tulajdonságai vannak, akkor nehezebb a döntés mintha árat nem is írtunk volna. Természetesen nem titkos adat a végén elmondom hogy mi-mennyi-miért ha ennyire érdekel benneteket
ha 50, akkor a kettõ közül magura, ha jól akarsz járni akkor slx, persze lehet hogy egy páran akiknek szintén ez van azt akarjuk hogy te is olyan rosszul járj mint mi.Köszönöm a válaszokat!
50 lenne akár melyiket választom (Magura vagy Avid) új fékpofákkal + légtelenítve. Nem futottak sokat külsérelmi nyom nincs a fékcsövek is hibátlanok.
Amúgy melyik Slx-rõl van szó a régebbi szürkés vagy az újabb ezüst színûrõl?
Miért esküsztök annyira az Slx-re?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"