...
A villa beépítési magassága emlékeim szerint 502 mm.
...
Z1 az ilyen 14-16 centis freeride villa nem? Mert akkor minimum 520 a magassága de inkább több.
...
...
szvsz teljesenkérdezni is akartam h az uj floater-es transmission mennyire jo?
ja merida transmission/all mountain vagy az új 120-at mozgó . és ebbõl újat tudsz venni 180-ért.és abba pont jó a villa magassága.Köszi szépen.
Mások is hasonlókat ajánlottak.
2005-2007-esbe jó lehethasználtban gondolkoztam, és a jelenlegi munkámat elnézve...120 és 160 között(ezer, forintban:)) lehet esetleg?
a régebbiekbe is kicsi az a magasság?
Izomtéridõninja-geológus!
mennyit akarsz rákölt ?Jövõre szeretnék majd venni egy össztelós vázat.
Viszont a Marzocchi Z1-emet nem szeretném lecserélni.
Egy "mindenes" bringát szeretnék, amivel elindulhatok túrázni, de ha esetleg kiszabadulok hegyekbe, el lehessen engedni a fékkart nyugodtan...
Eddig a Kona Dawg a kiszemelt.
Valami egyéb esetleg?
Ki mit ajánl?
ja, és közel 110 kilót kéne elviselnie.
Izomtéridõninja-geológus!
Igen, kivéve a DH vázakra. Amikre 3év.
Mind1 már. Az Iron Horse Sunday mellett döntöttem
Javíts ki, de a Trek vázakra tudtommal életfogytig garancia van, ezek után nem nagyon aggódnék, maximum kicserélik.
mármint akkor a mostani 51. héten:)és ezt a matricát nem kell rámelegíteni?úgy tudom autóknál az üvegre rá szokták,hõlégfúvó van,szóval az nem jelentene problémátvasárnap ?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
héten megjön az új vázam,aztán kellene rá valami védõmatrica.olvastam 3M matricáról,azt hogy ragasztjátok fel a vázra,és pontosan hova?gondolom alsócsõ aljára mindenképp,máshova szokás még?